Založ si blog

A je to tu! Začalo sa to presne 1. septembra 2023!

Presne 1. septembra 2023 sa stalo to, na čo som upozorňoval už dávno predtým.

Dnešná naozajstná demokratická opozícia na čele so SMER-SD vyvíja predvolebnú politickú aktivitu na obhajobu svojich politických názorov, aby dosiahli v PV 2023, čo najlepší výsledok a pritom sú celoštátnymi „objektívnymi“ médiami, s RTVS na čele(!), dehonestovaní na dennej báze + sú „nezávislými“ OČTK s „rozviazanými“ rukami, čím bližšie k PV 2023, ešte viac  brutálnejšie prenasledovaní (lebo ostatné tri a pol roka im na to nestačili!) s požehnaním Čaputovej a jej ódorovsko-lokajskej „vlády“, prenasledovaní a teraz do vyšetrovacích väzieb dávaní!

A potom tu máme akési Progresívne Slovensko, ktorého predvolebná kampaň je fatálne mizerná, totálne politicky jalová, teda absolútne o ničom…, ale za to média s celoslovenským dosahom, samozrejme, že tie „objektívne“, z nich deň, čo deň, totálne manipulatívne, robia hlavného konkurenta SMER-SD a spol. a to tak, že o nich len a výhradne, pekne, nič ani len náznakom zle a samozrejme dodávajú k tomu „fakty“ na základe ešte „objektívnejších“ prieskumov verejnej mienky agentúrami, ktoré na počkanie vyrobia taký prieskum, aký je potrebný a je taký, kto koľko je ochotný za takýto pro progresivisticky „objektívny“ prieskum zaplatiť!

Nuž a 1.9.2023 sa to začalo naplno!

Ktosi v pozadí neoliberálov, progresívcov zavelil – ŠTART!

Viď TU – „Predvolebný prieskum: Progresívne Slovensko sa dotiahlo na Smer. Hlas sa naďalej prepadáva“ – https://www.ta3.com/clanok/272972/predvolebny-prieskum-progresivne-slovensko-sa-dotiahlo-na-smer-hlas-sa-nadalej-prepadava

Tento predvolebný „prieskum“ vykonala agentúra MEDIAN.sk pre RTVS.

Dvorná to prieskumná agentúra štátnej RTVS!

Najskôr sa pýtam, koľko za takýto prieskum RTVS z našich peňazí zaplatila?

Je to štátna inštitúcia, tak nech to zverejní a všetky podrobnosti s tým spojené – napr. aj otázku…

A prečo takto absolútne zbytočne mrhá našimi peniazmi?!

Nech si RTVS na svojom webe urobí vlastný prieskum verejnej mienky hlasovaním ľudu slovenského tak, aby každý občan nad 18 rokov mohol hlasovať iba jeden krát a to tým, že by musel uviesť svoje rodné číslo, ktoré by bolo na tejto stránke anonymizované, napr. ako sú anonymizované naše údaje, keď sa prihlasujeme do internetbankingu, a až potom by mohol hlasovať!

To by znamenalo, že nikto by nemohol hlasovať dvakrát a viac lebo rodné číslo máme každý len jedno a to by si RTVS ešte mohla nechať poistiť tým, žeby bola prepojená na inú štátnu inštitúciu, ktorá našimi rodnými číslami disponuje, skrze ktorú by došlo ku kontrole, či vôbec existuje takéto rodné číslo na území SR a či dotyčná osoba je už spôsobila na volebné úkony, aby nedošlo k akémukoľvek zmanipulovaniu takéhoto hlasovania!

A toto by mohla robiť napr. na týždennej báze a mala by po ruke a zadarmo, ten najobjektívnejší prieskum verejnej mienky, napr. čo sa týka predvolebných preferencií.

Tu by každý videl koľko občanov-voličov SR za daný mesiac hlasovalo a aké sú aktuálne predvolebné nálady v spoločnosti!

No a prieskumné agentúry nechať súkromným „objektívnym“ médiám, nech si zo svojho kráľovsky tieto agentúry platia a nech im vyrábajú také prieskumné výstupy, ako si oni a ich majitelia želajú…!

Takže áno Slováci, dávajme si pozor na takúto hrubú manipuláciu, predvolebnú manipuláciu s vedomím našich „nerozhodnutých“ občanov lebo presne k takejto manipulácií predvolebného vedomia, s predvolebným vedomím našich občanov-voličov došlo aj pred prezidentskými voľbami 2019, keď Čaputová preferenčne, skrze „objektívne“ média a ešte „objektívnejšie“ prieskumné agentúry (FOCUS,AKO), vyrástla zo 4,1 %, za štyri mesiace(!), až na neuveriteľných 52,9%!!!

A toto presne dnes aplikujú na Progresívnom Slovensku lebo sa im to pri Čaputovej osvedčilo, tak prečo to nepoužiť aj pri jej rodnej politickej Alma mater – PS?!

PS I:

Už sa „teším“ na najbližší „objektívny“ prieskum verejnej mienky od FOCUS/AKO skrze obrazovky TV Markíza/JOJ, ako nám o pár dní zvestujú, že PS výrazne preskočilo SMER-SD a neustále, nezadržateľne rastie!!!

Áno a toto je začiatok zmanipulovavania nadchádzajúcich PV 2023, aby takto pomiatli nerozhodnutých občanov-voličov SR, budú ich nabádať k účasti k voľbám a aby volili tých, čo sa s pohľadu ich preferencií oplatí voliť resp. patrí voliť lebo len takto budete Slováci stáť „na tej správnej politickej strane a správnej strane, v tomto prípade, slovenských dejín!

FUJ -HNUS!!!

PS II:

A to, ako je tento ich najnovší predvolebný prieskum podozrivo manipulatívny svedčí aj to, že podľa ich prieskumu HR už predbehlo HLAS-SD, a tým chcú navodiť dojem, že SMER-SD nebude môcť zostaviť väčšinovú Vládu SR s HR a SNS, čo podľa ich manipulatívnych prieskumov tejto zostave nezaručuje parlamentnú vládnu väčšinu a HLAS-SD, ktorý by do takej vládnej koalície mohol vstúpiť, tak s tým sa nepočíta v „objektívnych“ médiach lebo HLAS-SD deklaroval, že do koalície s HR nepôjde (lebo HR chce referendum o NATO!) a teda ich „objektívne“ média preferenčne posúvajú čím viac nižšie a nižšie, aby opäť navodili dojem u nerozhodnutého občana-voliča, že predsa len lepšie bude voliť PS, ktoré by potom možno zostavilo „vládu“ s SaS a malým, do potrebného počtu 76+,  potrebným HLAS-SD!!!

Naozaj mediálny primitivizmus nad absolútno-absurdný primitivizmus!

 

 

 

 

Už sa môže? Alebo ešte stále nie?

15.05.2024

Od oficiálneho nástupu novej Vlády SR nám 21.5.2024 uplynie 6 mesiacov! 6 mesiacov tu máme Vládu, ktorá nič v mediálnom ani názorovom priestore nezakazuje, neprikazuje, nikoho za svoj verejný názor nevymedzuje na okraj spoločnosti, ba dovolí si takú „nehoráznosť“, že ani nevypína tie weby, ktoré sú s ňou v príkrom názorovom rozpore! Dokonca zrušili štátom [...]

Keď je Čaputová taká obľúbená, tak prečo ju jej naklonené média nedotlačili aj k druhej kandidatúre na Prezidenta SR?

14.05.2024

Čo je toto zase za blud? Čo je toto zase za lacná a primitívna manipulácia verejnou mienkou? Nuž iste, za dverami máme voľby do EP a teda je potrebné nasilu pretláčať Progresívne Slovensko do povedomia, hlavne mladých Slovákov, aj takýmito bludárskymi prieskumami verejnej mienky! No a kto iný, ak nie prieskumná agentúra „na zavolanie“ FOCUS, sa podujala na takúto [...]

Kovačič sa červenal, Dírer si vŕtal do kolena a Jančkárová do vysvetľovala!

13.05.2024

Ostatné nedeľné TV politické diskusie na obrazovkách, pre mňa osobne, dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, tak to bola opäť „paráda“! Začnem TV Markíza. Kovačič robí zo seba naozaj smiešnu mediálnu postavičku, keď nezabudol rázne pripomenúť, že teda oni, rozumej TV Markíza, sa na predstaviteľov dnešnej vládnej koalície teda vôbec nehnevajú za to, že odmietajú [...]

Laj Čching-te, Lai, Taiwan

Vojna s Čínou? Nový prezident Taiwanu skúša na Peking aj dialóg

20.05.2024 06:00

Experti predpovedajú, že Napätie v Taiwanskom prielive bude naďalej rásť.

Robert Kaliňák

Fico vystúpil z tieňa ohrozenia života. Atentátnik nemusel byť tzv. osamelým vlkom: Čo bude ďalej?

20.05.2024 06:00

Tento týždeň bude zasadať Bezpečnostná rada SR aj brannobezpečnostný výbor.

juraj c. strelec

Čo spravilo z milého suseda atentátnika? Psychiater vysvetľuje možné spúšťače

20.05.2024 05:45

Pravda sa opýtala psychiatra, či správy a verejné výroky politikov môžu premeniť človeka na útočníka a tiež podľa čoho sa dá odhaliť, či vaši blízki nie sú na ceste k nebezpečnému zlyhaniu

Irán, Raísí

Iránsky prezident môže byť mŕtvy, pri havarovanom vrtuľníku nie sú stopy života

20.05.2024 05:40

Iránska štátna televízia uviedla, že na mieste, kde sa nachádza vrak vrtuľníka, na palube ktorého cestoval prezident Ebrahím Raísí, nie sú známky života.