Založ si blog

Pán Aláč, Čaputová čo mala, to vykonala. Teraz ste na rade vy, tak to rozbaľte naplno!

Čaputová svoje dielo včera, vo vzťahu k šéfovi SIS, dokonala!

Dokonala ho spôsobom sebe vlastným.

TASR dňa 21.8.2023 o 13:25 informuje, že Čaputová – „…dočasne pozbavila riaditeľa Slovenskej informačnej služby (SIS) Michala Aláča výkonu štátnej služby. SIS…“

https://www.teraz.sk/slovensko/prezidentka-docasne-pozbavila-riaditel/735850-clanok.html

 

Čaputovej „dočasne“ trvá iba niečo málo, ako dve hodiny, možno ešte menej…

 

TASR v ten istý deň 21.82023 o 15:15 informuje, že – „Premiér Ľudovít Ódor podá návrh na odvolanie riaditeľa Slovenskej informačnej služby (SIS) Michala Aláča na najbližšom rokovaní vlády v stredu (23. 8.).“

https://www.teraz.sk/spravy/premier-poda-navrh-na-odvolanie-m-al/735890-clanok.html

 

Akosi im to išlo rýchlo!

Čaputová v prípade trestne stíhaných čurilovcov, konala rovnako rýchlo, ale úplne opačne.

Pri čurilovcoch, si dala dokonca až toľko námahy, že natočila „dojemné“ video – 22.10.2022 – Pravda.sk o 16:40 – „Čaputová sa zastáva vyšetrovateľov“ – https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/604776-caputova-sa-zastava-vysetrovatelov/

 

Nevysvetlila nič lebo aj tu je, bola situácia okolo čurilovcoch rovnaká, ako teraz pri Aláčovi.

O čurilovcoch rozhodoval súd, či je dôvod aby ostali vo vyšetrovacej väzbe alebo nie.

Súd nerozhodol o tom resp. ich nezbavil podozrenia z trestnej činnosti a teda sú aj naďalej trestne stíhaní na slobode, presne tak, ako bude na slobode trestne stíhaný Aláč!

Avšak v prípade čurilovcov to nevadí, toto nie je dôvod na ich postavene mimo činnej služby, a nie to ešte dôvod na ich odchod zo služieb Polície SR, ba naopak, sú nadmieru chránení – Mikulcom, Lipšicom… a samozrejme aj Čaputovou a následne sú dokonca povyšovaní, účelovo premiestňovaní na iné pozície v rámci PZ SR, kde majú možnosť bráni sami seba za to začo sú trestne stíhaní(!)…atď., kto to pozorne sleduje, tak veľmi dobre vie, čo sa okolo nich dialo a deje.

Totiž čurilovci nie sú dnes, podľa môjho hlbokého presvedčenia, zárukou toho, že sa „objektívne“ do vyšetrujú „kauzy“ SMER-SD, ale pre čaputovcov sú zárukou predovšetkým toho, že sa Slovensko a Slováci nedozvedia pred PV 2023, čo sú zač oni samotní!

Teda, čo sú zač čurilovci, ale hlavne, čo sú zač čaputovci!!!

No a tu na scénu, by mal prísť dnes, samotný Aláč.

Čaputová vraj mala Aláča zbaviť mlčanlivosti, o čom však neinformuje ona sama, ale prostredníctvom svojho „predsedu“ vlády Ódorom –  https://www.kosiceonline.sk/caputova-docasne-pozbavila-alaca-vykonu-statnej-sluzby – tu sa píše toto – „Predseda vlády zdôraznil, že spolu s prezidentkou si stoja za rozhodnutím o odvolaní Aláča. Ódor má informácie o tom, že zo strany hlavy štátu sa zrealizovali úkony na zbavenie mlčanlivosti riaditeľa SIS.“

Z uvedeného vyjadrenia Ódora vyplýva ešte jedná závažná vec, že Ódor priznáva, že celý tento postup pri kriminalizácií šéfov SIS, NBÚ… robia spolu lebo, citujem Ódora ešte raz, oni dvaja – „…spolu s prezidentkou si stoja za rozhodnutím o odvolaní Aláča“(!)

 

Tak ak je to tak, že Vás Čaputová zbavila mlčanlivosti, tak potom pán Michal Aláč ROBALTE to naplno, ako sa hovorí – NA PLNE ÚSTA!!!

 

Ak už nie ste viazaný mlčanlivosťou, tak ešte pred vašim potupným odvolaním na stredajšej „vláde“ (23.8.2023) predstúpte pred média a v priamom prenose nám všetkým, teda nám občanom, obyvateľom SR, ktorí už 30.9.2023 pristúpime k velebným urnám, objasnite, čo sa to tu vlastne deje!

Je potrebné, aby občan volič, počul aj druhu stranu a to v plnom znení – BEZ SERVÍTKY, presne tak, ako to oni čurilovci, čaputovci vykonali voči vám!

Áno lebo aj tu platí to staré známe – „Za oko oko, za zub zub“ alebo aj „Ako sa do hory volá, tak sa z nej ozýva“ alebo aj – „Aký požičaj, taký vráť“ alebo aj „Kto druhému jamu kope, sám do nej spadne“.

A preto pán Aláč, ja osobne nevidím najmenší dôvod, prečo by ste mali brať akýkoľvek ohľad na tých, ktorí voči Vám takto podprahovo konajú a je jedno, či je to samotný Hamran, Lipšic…alebo Čaputová.

Ja nechcem po Vás nič iné, len resp. „len“, aby ste pomenovali všetky skutočnosti na základe dôkazov, ústavnosti a zákonnosti, čo sa to tu vo sfére niektorých OČTK odohráva a kto je s nimi v spolupráci či už z „vlády“, „prezidentského“ paláca, Špeciálneho trestného súdu, Špeciálnej prokuratúry…

Je čas pán Michal Aláč odkryť všetky karty, aby občan – volič pred samotným volebným aktom dňa 30.9.2023 nebol, ako zvykne Čaputová o ňom tvrdiť, zmätený a aby sa rozhodlo naozaj slobodne a nie na základe toho, ako mu pomútia volebný mozog „objektívne“ média spolu s čaputovcami a čurilovcami!!!

Prosím pán Aláč uveďte veci na pravú mieru!!!

 

PS:

Ešte jedná nie nepodstatná vec.

Pán Aláč, ak teraz máte už uvoľnené aj ústa, boli ste zbavený mlčanlivosti, tak nám v priamom prenose pred médiami objasnite v čom ste ako SIS a vy osobne ako šéf SIS, zmanipulovali resp. „zmanipulovali“ svoju utajenú správu SIS z mája 2021, ktorú si v útrobách SIS mala vypočuť resp. si ju aj vypočula, aj samotná Čaputová, ktorá neskôr na margo tejto tajnej schôdzky prehlásila, žeby sa už takejto tajnosti v budúcnosti nezúčastnila?

Dôkaz TU – „Tajná správa SIS: O manipulácii svedkami máme dôkazy“ – https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/589530-tajna-sprava-sis-o-manipulacii-svedkami-mame-dokazy/

Ona nevedela kam a za akým účelom vtedy išla?

Čo ju tam viezli ako zločinca so zaviazanými očami a so štupľami v ušiach?

A nie ako hlavu štátu, ktorá má byť o všetkom najviac a v plnom rozsahu informovaná už vopred?!

Takže áno pán Michal Aláč, dnes keď už nie ste viazaný mlčanlivosťou, nože nám v priamom prenose prečítajte tu vašu utajovanú správu z mája 2021, tentokrát už nie s vyčiernenými resp. vypipanými časťami, ale natvrdo celú, celučičkú nech občan volič počuje kde a v čom ste ju „manipulovali“, ako Vám to dnes chcú našiť čurilovci a čaputovci!!!

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Čína, Záplavy, Povodne, Lejaky, záchranári na člne

Počet obetí nešťastia v Číne, kde sa po silných dažďoch prepadla diaľnica, stúpol na 48

02.05.2024 10:39

Čínska štátna televízia CCTV podľa agentúry AFP uviedla, že kolaps bol "prírodnou katastrofou", ku ktorej došlo "pod vplyvom vytrvalého silného dažďa".

študenti, Brezno, Nostalgia

V Brezne sa vrátili desiatky rokov v čase. Okrem socialistického bytu nechýba ani vyšetrovacia miestnosť ŠtB

02.05.2024 10:34

Nostalgia za minulými časmi, ktoré nemuseli byť ideálne, no zato plné pekných spomienok z detstva či mladosti, určite zasiahne nejedného návštevníka breznianskej expozície zo života socializmu.

Japan Nagasaki Anniversary Q A

USA žiadajú Čínu a Rusko, aby o nasadení jadrových zbraní rozhodovali ľudia, nie umelá inteligencia

02.05.2024 08:46

Washington vyzval Peking a Moskvu na pripojenie sa k záväzku, že o nasadení jadrových zbraní budú rozhodovať len ľudia a nikdy nie umelá inteligencia.

záchod, toaleta, WC, toaletný papier

Dostala pokutu za močenie na verejnosti, skončila na súde. Amsterdam po nátlaku žien vyčlení peniaze na záchody

02.05.2024 08:17

Radnica v Amsterdame po niekoľkoročnom nátlaku zo strany žien vyčlenila štyri milióny eur na výstavbu nových verejných záchodov.