Založ si blog

Nerozčuľujme sa nad Orbánom, ale sami nad sebou!

Ďalšia téma, čo „zatriasla“ našou politickou scénou, ako aj dosť značnou časťou našej spoločnosti!

 

Vraj čo si to ten zlý Orbán voči nám Slovákom dovoľuje!

Vraj nás nazval „odtrhnutým územím“ od Maďarska.

A teraz je potrebné  mu za to politicky odtrhnúť hlavu!

Fuj!

Otázka však znie úplne inak.

Teda nie, čo Viktor povedal, ale prečo to povedal a hlavne, čo a kto mu dovolilo/dovolil, aby niečo také povedal!

 

Nuž nik iný, ako naša, teda „naša“ politická verchuška, ktorá tu totálne všetko rozbila od marca 2020 a v prípade Čaputovej od júna 2019!

 

Táto politicky, Západu a Washingtonu absolútne zapredaná a lokajská skupinka, jednoznačne napomohla tomu, že formát V4, už de facto neexistuje!

A toto sa musí zmeniť!

 

Pretože, ak by vo vnútri EÚ pôsobila silná stredoeurópska V4 + Rakúsko, tak by sa ani Orbán, ba ani nikto iný neodvážil povedať niečo o akýchkoľvek odtrhnutých územiach!

 

A mi tu na Slovensku nad týmto Orbánovým výrokom bedákame, horekujeme a pritom sme si sami na vine!

 

Tu mi nevdojak prišiel na um jeden výrok bývalého Predsedu SNS Jána Slotu v našej národnej rade, keď povedal toto – „…a my tu stále rozprávame a kňučíme, jak taký kňučiaci zdochýnajúci pes a strkáme sa niekomu s prepáčením do zadku a nechceme vidieť skutočnosť, ktorá je tu skutočná…“  https://www.mojevideo.sk/video/d8f4/jan_slota_vs_parlament.html

 

Iste, ale toto povedal ten „zlý“ politik…

Nuž nech už bol Ján Slota akýkoľvek, tak si nepamätám, žeby sa niekedy vyjadril na adresu slovenských voličov akejkoľvek jemu politicky protivnej strany, že sú opice, dezoláti, svine v tele ľudskej bytosti…

 

Takže Slováci, nehorekujme, nenadávajme na Orbána, nekňučme…, ale príďme k PV 2023 v čo najväčšom počte, voľme tie politické subjekty, ktoré ukážu aj Orbánovi, že sme tu, že sme rovnako autonómny národ, národ samostatný, národ s vlastným myslením, ako Maďari a že len v úzkej spolupráci stredoeurópskych štátov, v záujme vlastných národnoštátnych záujmov, vieme úzko spolupracovať tak, aby nás Západne „demokracie“ nevyužívali, neponižovali a hlavne aby nám nevnucovali tú svoju neoliberálnu politiku lebo my sme naozaj iní!

My Slováci, sme slušní, tolerantní, sme tí, čo nikomu nič nevnucujú a chcú byť tým, čím po dlhé stáročia boli – Slovania, vážiaci si rodinu muža, ženy a deti a hlavne sme tí, čo nebažíme po majetku iných, po územiach iných…!!!

Je to jasné?

 

 

 

 

 

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Rusko, Deň víťazstva

Poľský minister: Západ má na výber, či porazí Rusko na Ukrajine alebo na poľských hraniciach

28.04.2024 12:48

Sikorski tvrdí, že keby Putin vyhral, bol by ako Hitler. Zmocnil by sa priemyslu a Ukrajincov by poslal bojovať ďalej na západ.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.