Založ si blog

Prečo Čaputová nežiada OČTK, aby trestne stíhali Šimečku za trestný čin hanobenia slovenského národa!

Čaputová a jej podobní, majú plne ústa rečičiek o slušnosti, tolerancii, vzájomnej úcte a porozumenia…, ale len pre tých na opačnej strane politického spektra, ako sú oni sami a pritom nevidia brutálne prešľapy na strane ich politicky rovnako zmýšľajúcich jedincoch, ale aj celých zoskupení!!!

Už raz, jeden vraj novinár, píšuci do „slovenského“ Sme.sk, nazval obyvateľov SR resp. im prial, aby kvičali ako svine na bitúnku lebo sa vlastným, slobodným rozhodnutím (a dobre sme urobili!) za žiadnych okolností nedali zamoriť, zamoriť svoje organizmy, akousi experimentálnou covid USA vakcínou a to i napriek tomu, že sme za to boli vyčlenení na okraj spoločnosti tými „slušnými“, Západu a USA verne  slúžiacimi politikmi a médiami…

Na najvyššom stupienku tých „slušných“ politikov bola vtedy Čaputová, ktorá nielenže neodsúdila takéto hanobenie časti národa slovenského, týmto „slušným novinárom“, ale dokonca natočila promo video, kde tvrdí, že takáto experimentálna „vakcína“, je vraj sloboda…

Apropo, stojí si Čaputová za týmto tvrdením aj dnes? Nuž teda nech ho skúsi zopakovať!

Iste, je to sloboda, ale hlavne a jedine, pre jej výrobcu, ktorý si na tom poriadne nabalil svoje vrecká…, ale aj o tom potom, aby sa nezabudlo!

 

Vtedy, nás obyvateľov SR, takto označil „slušný novinár“ v súvislosti s Covid očkovaním a dnes je na scéne ďalší nehorázne brutálny výrok iného „slušného novinára“…

A Čaputová opäť politicky „slušne“ cudne mlčí!

Mlčí preto lebo sa tento výrok týka voličov Smeru a to aj smerom do minulosti, teda dnes sa týka aj voličov, ktorí by chceli resp. budú v PV 2023 voliť HLAS-SD…?

Mlčí preto lebo takýto výrok verejne povedal jej naklonený „slušný novinár“ Šimečka, otec Predsedu PS, teda toho politického subjektu, ktoré je srdcu Čaputovej najbližšie a zároveň je to jej Alma mater?

A ako by reagovala Čaputová, ak by niečo také povedal nejaký novinár z alternatívnych „dezinformačných“ médií na adresu voličov napr. PS?! (oni takéto niečo nepovedia lebo oni sú naozaj slušní!)

Tiež by mlčala ona a jej podobní alebo by už kričali na raty a žiadali OČTK, že je potrebné na takéhoto novinára poslať NAKA a postaviť ho pred súd za hanobenie národa, rasy…?!

 

Nuž teda, o čo ide?

Ide o toto – https://www.youtube.com/watch?v=pKjFD0GfNz0&t=1608s&ab_channel=Denn%C3%ADkN

 

Toto je video Denníka N, zo dňa 22.7.2023, kde „slušná novinárka“ tohto „slušného denníka“, akási Monika Tódová, si do „slušnej“ politickej diskusie pozvala troch „slušných“ politických „novinárov…“

Akéhosi Mariana Leška, Martina M. Šimečku a vlastného šéfa, šéfredaktora Denníka N, akéhosi Matúša Kostolného.

No a títo štyria, „slušne“ politicky diskutovali o všetkom možnom, o kadekom inom, len nie sami o sebe…

V čase približne 27:00 minúte tohto videa, tam prítomný Šimečka, sa na adresu voličov dnešného, ale aj predošlého SMERU-SD (teda, keď pevnou súčasťou SMER-SD bol aj Pellegrini!) vyjadril takto neprípustne hanlivo – „…to je to, čo robí Smer. Líška sa sviniam vnútri ľudských bytostí. A tie odpovedajú tým, že ich volia“

 

No je toto možné?

 

Je možné, aby takto verejne, doslova v priamom prenose, v spoločnosti, kde je masa ľudí, sa takto niekto vyjadril na adresu časti a nie malej časti, národa slovenského?!

Lebo tento Šimečka inými slovami povedal toto, teda ja to takto čítam, že všetci tí, čo ste v minulosti volili resp. čo v PV2023 buďte resp. zvažujte voliť SMER-SD, ste svine?!

Že ste svine vo vnútri ľudských bytostí!

 

Panebože a Čaputová mlčí!!!

 

Panebože, ako by asi reagovala Čaputová a jej podobní, ak by si nejaký novinár z médií, nimi nazývanými alternatívnych, verejne nazval voličov napr. PS, ako svine vo vnútri ľudských bytostí, len preto lebo volia politický subjekt, ktorý tvrdo presadzuje agendu, srdcu Čaputovej blízku, LGBTI+-…?!

 

Takéto neprijateľné vyjadrenia Čaputová považuje za slušné?

 

Považuje Čaputová takéto vyjadrenia, za vyjadrenia, ktoré majú túto spoločnosť doviesť v kľude k PV 2023?!

 

Považuje Čaputová takéto vyjadrenia, za vyjadrenia, ktoré slovenskú spoločnosť nerozdeľujú?

 

A čo keď slovenskí voliči si zvolia SMER-SD takým počtom hlasom, že ani len nebudú potrebovať na vládnutie koaličného partnera?!

Čo potom povedia Šimečka, Čaputová a im podobní na margo týchto voličov?

Povedia im, že – „Vy svine doteraz vo vnútri ľudských bytostí, odteraz už ste svine bez ľudskej bytosti“???

 

Takáto rétorika nie je prípustná a je potrebné, aby OČTK konali voči Šimečkovi, aj bez toho, aby ich k tomu vyzvala „hlava“ nášho štátu!!!

Podľa môjho hlbokého presvedčenia sa Šimečka jednoznačne dopustil trestného činu Hanobenie národa, rasy a presvedčenia!

Trestný zákon č. 300/2005, §423 –

 

(1) Kto verejne hanobí

 

  1. a) niektorý národ, jeho jazyk, niektorú rasu alebo etnickú skupinu, alebo
  2. b) jednotlivca alebo skupinu osôb pre ich príslušnosť k niektorej rase, národu, národnosti, farbe pleti, etnickej skupine, pôvodu rodu, pre ich náboženské vyznanie alebo preto, že sú bez vyznania,

 

potrestá sa odňatím slobody na jeden rok až tri roky.

 

 

 

(2) Odňatím slobody na dva až päť rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1

 

  1. a) najmenej s dvoma osobami, (moja pozn. – na javisku boli štyria!)
  2. b) v spojení s cudzou mocou alebo cudzím činiteľom,
  3. c) ako verejný činiteľ,
  4. d) za krízovej situácie, alebo
  5. e) z osobitného motívu.

 

A keďže sa voči takýmto vyjadreniam, priamo na mieste, neohradili ani ostatní „slušne diskutujúci“, tak by mali byť spolu so Šimečkom, rovnako za tento trestný čin stíhaní, ako spolupáchatelia!!!

 

Verím, že národ slovensky, ľud slovensky, dá v najbližších PV 2023 stopku takýmto „slušnoľuďom“!!!

 

NAZAJ, JEDEN VELIKÁNSKY HNUS!!!

 

 

 

 

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.