Založ si blog

Manipulácia PV 2023 je už v plnom prúde!

Zmanipulovať PV, neznamená ich zmanipulovať pri samotnom sčítavaní odovzdaných hlasov voličmi do volebných urien.

Manipulácia nachádzajúcich PV, sa udeje, resp. už sa deje, celkom určite skrze „objektívne“ média tzv. „hlavného prúdu“ a to tým, že budú manipulovať verejnú mienku tak, že budú vyzdvihovať do politických nebies politické subjekty, ktoré si oni vybrali, že by mali byť volenými subjektami a tie, ktoré nechcú resp. politicky nenávidia, tak tie budú zo svojich politických relácií vynechávať a budú ich neustále politicky dehonestovať.

A presne toto sa udialo na obrazovkách politicky „objektívnej“, „slovenskej“ TV Markíza v ostatnej jej politickej nedeľnej relácii Na telo a rovnako aj v ostatnej relácii TA3 – V politike.

 

TV Markíza si do relácie pozvali zástupcov jednej parlamentnej strany, ktorá prešla do Parlamentu SR v PV 2020 – SME RODINA (Boris Kollár) a dvoch zástupcov mimoparlamentných strán, ktoré v PV 2020 občania SR odmietli, ako parlamentné strany – KDH (Milan Majerský), ale hlavne pre mnohých Slovákov absolútne neznámeho Michala Šimečku z PS.

A na TA3 si posadili za jeden stôl oproti sebe tých dvoch, o ktorých hovoria, žeby mali po budúcich PV zostaviť vládu v zložení HLAS-SD/PS/SaS.

Teda Petra Pellegriniho a dnes na mediálne roztrhanie sa, tiež mladého Michala Šimečku!

Nuž a tu pri tomto politickom mladíkovi sa pristavím lebo tu vidím najväčšiu snahu „objektívnych“ médií manipulovať PV 2023, skrze takéto politické relácie, a takto mladého Šimečku spropagovať.

Lebo je potrebné občanom-voličom ukázať, kto sú to vlastne tí predstavitelia PS, ktorých takmer nikto nepozná po mene, resp. doteraz tieto mená nepočuli, nie to, žeby ich poznali vizuálne, a pritom v „objektívnych“ prieskumoch verejnej mienky rastú, presne tak, ako svojho času rástla preferenčne v predvolebných prezidentských voľbách akási Čaputová, ktorá vyšla rovnako z PS!!!

Takže áno, je potrebné „objektívne“ mediálne začať PS a M. Šimečku občanom konečne vtĺkať do hláv, aby sa náhodou pri volebnom akte nepomýlili a volili „správne“ presne tak, ako si to „naše objektívne“ média prajú!

Totiž, musia nejako slovenskej verejnosti odprezentovať tých, ktorých do teraz nepoznali, ba ani o nich nič nepočuli lebo predsa nie je možné aby prieskumy („objektívne“!) verejnej mienky dávali tomuto politickému subjektu tak veľké priebežné preferencie!

Ba dokonca akýsi prieskum „verejnej mienky“, akéhosi VOX Politico, nameral PS preferencie, podľa ktorých by PS, PV 2023 vyhrali!

Viď TU – 16.6.2023 – https://www.facebook.com/voxpolitico/posts/pfbid02N6YNsQjtMrGKzxmEanCER7mB1EGpSX1PRHkdQwLGJiKMackdwsCPzkdV5VDUkTvEl?locale=sk_SK

Podľa tohto totálne manipulovateľného „prieskumu“ verejnej mienky by PV 2023, vyhralo PS – 16,4%, pred SMER-SD – 16,1%, HLAS-SD – 15,1%, KDH – 8,2%, REPUBLIKA – 7,7% atď.

 

Nuž teda porovnám PS s REPUBLIKOU.

PS v prieskumoch verejnej mienky aj tých „renomovaných“ agentúrach, ako sú FOCUS, AKO…neustále rastie a REPUBLIKA, akosi stagnuje, prípadne klesá…

A preto si neoliberálne „objektívne“ média musia do svojich politických debát pozývať Michala Šimečku a jeho spolu straníkov lebo vraj ľud slovenský ich pozná a zástupcov REPUBLIKY si nepozývajú lebo vraj ľud slovenský o nich nejaví záujem, teda nie je za potreby reprezentantov REPUBLIKY, Slovákom nejako zvlášť pripomínať a odprezentovávať…

Nuž teda dobre, pozrime sa napr. na Facebook.

„Veľmi“ známy slovenskej spoločnosti predseda PS Michal Šimečka, má na FB počet sledovateľov 36 000 –  https://www.facebook.com/miso.simecka/?locale=sk_SK a jeho FB statusy si prečíta tak maximálne zopár stovák ľudí!

Azda taká najznámejšia tvár a meno PS, je terajší poslanec Parlamentu SR, akýsi Tomáš Valášek, ktorý sa po PV 2020 dostal do Národnej rady na kandidátke Kiskovho Za ľudí a teraz sa hraje na poslanca parlamentu SR za PS…, tak tento ma počet sledovateľov na FB „až úžasných“ 8 700 a jeho FB statusy si zahliadne, tak niekoľko desiatok ľudí – https://www.facebook.com/TomasValasekPolitik/

 

A teraz REPUBLIKA, to sú tí, čo im preferencie podľa „objektívnych“ prieskumov verejnej mienky buď stagnujú alebo dokonca klesajú a teda „objektívne“ média tzv. „hlavného prúdu“ nemajú dôvod ich pozývať do svojich politicky „vyvážených“ diskusií.

Predseda REPUBLIKY Milan Uhrík má počet sledovateľov na FB oproti špičke PS, len „slabých“ 164 000 –  https://www.facebook.com/ing.milan.uhrik/ a jeho FB statusy si pozrie v priemere niekoľko tisíc ľudí!

 

Azda najznámejšia tvár REPUBLIKY je Milan Mazurek, ktorý je pre ľud slovenský podľa „objektívnych“ médií tiež nezaujímavý a preto ma na FB počet sledovateľov „len“ – 191 000 –  https://www.facebook.com/MilanMazurek.Republika/ a jeho FB statusy si taktiež v priemere pozrie niekoľko tisíc Slovákov!

 

Takže toľko na porovnanie, koho si Slováci prajú a koho neprajú, a preto je potrebné v „objektívnych“ médiach pretŕčať a dennodenne Slovákom tlačiť do popredia ten politický subjekt, ktorý je podľa „objektívnych“ médií div že nie budúci víťaz PV 2023 lebo si to niekto takto praje?!

 

A teraz v čom je nebezpečná pre Slovensko, pre Slovákov politika PS a samotného mladého Michala Šimečku?

Totiž M. Šimečka toho vo víkendových dvoch diskusiách narozprával toľko pračudesných vecí, že sa nad tým jednoducho rozum zastavuje.

Na TV Markíza sa pochválil, že PS v Parlamente SR vyslovilo dôveru čaputovsko-ódoroveskej vláde a neinformovaný divák musel nadobudnúť dojem, že v Parlamente SR sedí minimálne 100 poslancov za PS, a pritom tam nemajú ani len jedného lebo T. Valášek sa do Parlamentu dostal ako člen Za ľudí a nie ako člen PS!

Následne M. Šimečka bohorovne odprezentoval, že ich programová a teda aj prípadná vládna priorita bude jednoznačne, zavedenie do našej legislatívy registrované partnerstvá osôb rovnakého pohlavia – rozumej sobáše takýchto rovnako pohlavných osôb a to dokonca zo všetkým čo k tomu patrí!

A vraj sa toho pri prípadných koaličných rokovaniach nevzdajú, načo mu tam prítomný predseda za KDH Milan Majerský povedal, že ak toto budú požadovať do programového vyhlásenia budúcej možnej vládnej koalície, aj s KDH, tak tu – „zhasla fajka“…

Toto čo je?!

Slováci toto chcete voliť?!

Tu sa len tak pristavím pri HLAS-SD – A vy, vy takéto niečo podporíte vo vašom prípadnom programovom vyhlásení vlády, ak by ste skladali „objektívnymi“ médiami vysnívanú vládu v zložení HLAS-SD, PS a SaS???

 

Ale späť k mladému M. Šimečkovi.

 

Na obrazovkách TA3 M. Šimečka vyriekol tieto veľmi vážne, závažne slová, a tu ho budem citovať doslova – „…odmietame akúkoľvek spoluprácu s extrémistami a fašistami, či už zo starými s kotlebovej strany alebo s tými novými, ktorí na seba dali krajšie obleky, a to sa týka REPUBLIKY. A nielenže, že sa nedá uvažovať so žiadnou spoluprácou, ich vnímame ako obrovské ohrozenie pre slovenskú budúcnosť, špeciálne v koalícií napríklad s Robertom Ficom. Tak tam vidím zásadné hrozenie priamo demokratického zriadenia, členstvá Slovenska v EÚ,  NATO. Tam vidím hrozbu medzinárodnej izolácie pre Slovensko. A takú tu maďarskú cestu, myslím maďarského premiéra Viktora Orbána. Čiže my ich považujeme za hrozbu…, …uvidíme, ako voľby dopadnú. Ale to, že považujeme možné víťazstvo SMERU, prípadne vládnu koalíciu s extrémistami za ohrozenie toho, čo so povedal jasno…, …naopak my urobíme všetko preto, aby táto situácia nenastala. Aby nehrozilo, že Robert Fico zvíťazí a bude vládnuť s extrémistami a bude Milan Mazurek ministrom vnútra. My teraz musíme urobiť všetko preto, aby sa to nestalo. A teraz nehovorí len o nás, ako politickej strane, ale o všetkých, ktorí to so Slovenskom myslia dobre.“

 

Uff.

 

A po týchto slovách oproti M. Šimečkovi sedí Peter Pellegrini, ako päť peňazí, rovnako ako moderátor Dírer a nepoložia okamžite mladému Šimečkovi otázku, že čo vlastne myslí pod tým, že „urobíme všetko preto, aby sa nestalo, že Robert Fico vyhrá voľby a zostaví vládu s REPUBLIKOU?“

 

Nuž keď to neurobili oni dvaja, tak to za nich urobím ja a rázne!

Pýtam sa mladého Šimečku, či tento cieľ, aby Fico nevyhral voľby, a aby nezostavil vládu s Republikou, prípadne aj s SNS, čo je potrebné urobiť všetko preto?

Nie je to náhodou to, čím sa pochválil jeho otec, že v PV 1998 bol Mečiar porazený len vďaka Sorosovým peniazom?

Chce mladý Šimečka aj teraz na porážku resp. likvidáciu Fica a SMER-SD použiť Sorosové peniaze?

Lebo jeho otec jasne priznal, že nebyť Sorosa a jeho peňazí, tak by Mečiar nebol porazený!

A tu konečne padá jeden veľký mediálny mýtus, teda tých „objektívnych“ médií platených z väčšej časti Západom, že teda nie Dzurinda a spol. v PV 1998 porazili Mečiara, ale že to bol výhradne Soros a jeho peniaze, ktorými sa vmiešava do vnútropolitických záležitosti všade tam vo svete, kde má záujmy USA administratíva a neoliberálna politika…!!!

Tak sa pýtam – Aj v PV 2023 bude Fico porazený a zničený výhradne za pomoci Sorosa a jeho peňazí?!

Takéto otázky klaďte „novinári“ Šimečkovi a spol.

Nech ľud slovenský vidí, koho mu nanucujete, aby volil v PV 2023!!!

Naozaj HNUS!

A takto vážení Slováci sa manipulujú voľby!

Pozor na to!

A volte úplne opačne, ako vám to títo neoliberálni „demokrati“ kážu!

 

Záver:

 

Nuž aby bolo jasné, že si to so Šimečkovym otcom nevymýšľam, tak tu nech sa páči – https://www.youtube.com/watch?v=RWdTwUoIzWk&ab_channel=Slovensko1993

 

A pre všetkých tých, čo si to nemôžu pozrieť, si dám tu námahu a prepíšem doslova to, čo hovorí Šimečkov otec na otázku, ako je to vlastne s George Sorosom.

Otec dnešného predsedu PS mladého M. Šimečku hovorí toto – „George Soros, trúfam si povedať je môj priateľ, aj keď sme sa už dlho nevideli (prítomné obecenstvo mu zatlieska). Podľa mňa je to človek, ktorý okrem toho, že teda je to finančný žralok, to znamená, že položil britskú libru a zarobil na tom miliardu dolárov a je to jeden z najlepších finančníkov teda. Využíva nestálosť finančných trhov a zarába na tom obrovské peniaze. Časť tých peňazí vydáva na to, aby, aby pomáhal liberálnej demokracií a ľudským právam. S tým ja do bodky súhlasím. A okrem iného na Slovensku do veľkej miery podporoval pomoc Rómom, na ktorých vláda vtedy kašľala. A dnes dáva tie peniaze, dnes dal 18 miliárd, celý svoj majetok alebo veľkú časť svojho majetku do nadácie, ktorá bude podporovať vo svete liberálnu demokraciu. Ale nie len v Európe, ale aj v Latinskej Amerike a všade na svete, v Afrike. Ak sa pýtate, hovorím tuná (dvíha obidve ruky ako spasiteľ) ja ho považujem za človeka, ktorý proste pomáha liberálnej demokracií. Ja súhlasím s hodnotami, ktoré on pomáha presadzovať vďaka svoji peniazom.

Na Slovensku, možno aj vďaka Sorosovým peniazom, ktorými pomáhal mimovládnym organizáciám, aby chodili po Slovensku a burcovali proti Mečiarovi, že dokonca bez jeho peňazí by sme to dokonca možno ani neboli dokázali. Že je to naozaj, aj človek, ktorý nám pomohol poraziť Mečiara. Človek, ktorý nám pomohol poraziť Mečiara…“

 

https://www.youtube.com/watch?v=RWdTwUoIzWk&ab_channel=Slovensko1993

 

Tak čo Slováci, ešte stále ste presvedčený, že do našej vnútornej politiky nezasahuje Soros a jeho peniaze?

Že do našej vnútornej politiky nezasahuje Západ a hlavne USA?

Takže pozor na rôzne mimovládne organizácie, ktoré začnú teraz chodiť po Slovensku a budú vás burcovať proti Ficovi, Uhríkovi, Dankovi…lebo to môže byť, ako pred1998, kedy Sorosové peniaze porazili Mečiara (Teda nie „demokrat“ Dzurinda, ktorý sa aj dnes kdesi hrabe a oblbuje hlavne našu mladú generáciu…!)

A preto nevoľte tých, čo vám nanucujú „naše“ média „hlavného prúdu“, ale úplne opačne!

A hlavne pozor na Progresívne Slovensko!!!

 

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

SR Bratislava polícia UK zásah vyhrážky preverovanie BAX

Riaditeľ o bombových hrozbách: budovu sme vypratali do 10 minút. Podľa bezpečnostného experta je útok “anomália ako hrom”

07.05.2024 21:31

Výpoveď riaditeľa školy v Beckove a predsedu Asociace bezpečná škola z Českej republiky.

čaputová

Čaputová vetovala novelu zákona o múzeách a galériách

07.05.2024 19:28, aktualizované: 19:40

Namieta, že ňou dochádza k zníženiu štandardov transparentnosti a odbornosti pri obsadzovaní funkcií.

France China

Riziko zrážky francúzskych sudov s čínskymi autami. Macron robí záchranára vývozcom koňaku

07.05.2024 18:55

Peking sa dlhší čas vyhráža, že uvalí vysoké clo na dovoz koňaku z Francúzska. Mohol byť šéf Elyzejského paláca spokojný po debate s čínskym lídrom?

Predseda KDH Milan Majerský

Smer sa pri téme zmien pohlavia pridal k progresívnej opozícii, tvrdí šéf KDH

07.05.2024 16:52

Majerský hovorí o „premárnenej šanci zabrzdiť pomýlené ideológie, ktorých obeťami sú najmä zraniteľné dospievajúce deti“.