Založ si blog

Čaputová dnes „Urbi et orbi“ oznámi, či sa nechá upratať. Alebo oznámi, že „nikam neodchádza“.

Si nevymýšľam.

 

Dnes ráno cestou do práce, som si na SRo – Rádio Slovensko, o 6:00 hod. vypočul krátke správy, kde hlavnou správou resp. informáciou bolo to, že Čaputová by mala dnes oznámiť celému Slovensku, tak dlho „očakávanú“ správu, či bude kandidovať v nastávajúcich PrV v marci 2024 alebo nie.

SRo odprezentovalo jej vyjadrenie pre RTVS, že ona teda zvažuje, či áno alebo nie, ale čo na jej vyjadrení bolo také „chrabré a odvážne“, bolo to, že teda ona sa nenechá nikým upratať.

Ak si to dobre pamätám, tak sa vyjadrila asi takto – „…ak si niekto myslí, že ma uprace tak sa veľmi mýli.“ (pozri v archíve Rádio Slovensko)

 

Samozrejme, že Čaputová narážala predovšetkým na Fica, Blahu, SMER-SD…

 

No a týmto vyjadrením sa dostala Čaputová do veľmi nevýhodnej pozície.

 

Lebo, ak má dostať svojich vyjadrení, že ju teda nikto svojou politikov proti nej, neuprace, tak nám dnes oznámi, že bude kandidovať aj v PrV 2024.

 

A ak oznámi, že kandidovať už nebude, tak akékoľvek dôvody uvedie, vždy to bude vyznievať len tak, že sa teda nechala upratať.

 

Otázka ostáva, že ak oznámi, že už kandidovať nebude, tak či sa predsa len nechala upratať Ficom, Blahom, SMER-SD alebo ju upratal niekto iný a niekam inam – hovorí sa o jej možnom „uprataní“ na pozíciu GT NATO…

 

Nuž teda čujme a nechajme sa „prekvapiť“…

 

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Predseda KDH Milan Majerský

Smer sa pri téme zmien pohlavia pridal k progresívnej opozícii, tvrdí šéf KDH

07.05.2024 16:52

Majerský hovorí o „premárnenej šanci zabrzdiť pomýlené ideológie, ktorých obeťami sú najmä zraniteľné dospievajúce deti“.

nehoda

Na Račianskej sa zrazil kamión s električkou: Zranili sa dvaja ľudia, tvoria sa kolóny

07.05.2024 16:06, aktualizované: 16:17

Obchádzka vedie po Jarošovej a Vajnorskej.

Rudolf Huliak / Tomáš Taraba /

Huliak požičal SNS pred voľbami 220-tisíc eur, Nadácia Zastavme korupciu žiada vysvetlenie

07.05.2024 15:53

Jeho príjmy priznané v majetkových priznaniach za posledné roky nezodpovedajú takej vysokej sume.

APTOPIX Russia Putin Inauguration

Čo možno čakať od kremeľského vládcu po piatej korunovácii?

07.05.2024 15:33

Pokračovanie vojny, vystupňovanie represií, možná mobilizácia a pokus o dobytie Charkova. Také sú očakávania expertov a kremeľských zasvätencov na začiatku ďalšieho funkčného obdobia Putina.