Založ si blog

Pellegrini nie 3v1, ale 1v3!

Vraj účinný marketingový ťah na niektorých spotrebiteľov nám v rôznych reklamách hovorí, že v jednom výrobku/produkte dostaneme hneď nie jedno, ale až tri super veci…

Teda 3 v 1…

Na slovenskej neoliberálnej politickej scéne nastal rozruch, doslova panika!

Nie lenže dlhodobo v prieskumoch verejnej mienky kraľuje SMER-SSD (skutočnosť je možno ešte o niečo viac v prospech SMER-SSD, ale aj pre REPUBLIKU…), čo nemôžu zakryť už ani média „hlavného“ prúdu, ale dokonca aj najvyšší predstaviteľ HLAS-SSD (Peter Kmec) jasne pomenoval, kde politicky HLAS-SD stojí, že si na 95% rozumie s Progresívnym Slovenskom a SaS!

A toto prerieknutie sa vysokého predstaviteľa HLAS-SD, s najväčšou pravdepodobnosťou spôsobí, že nárast popularity SMER-SSD porastie, že voliči, ktorí svojho času odišli k Pellegrinimu, sa vo veľkom prinavrátia k Ficovi, a teda média „hlavného“ prúdu s tým niečo musia robiť!

Musia robiť sami od seba alebo to musia robiť lebo to dostali od niekoho príkazom?!

Ja viem, toto je načisto špekulatívna, vysoko „hoaxová“ otázka z mojej strany a teda som pravdepodobne, podľa týchto médií „hlavného prúdu“, dezolát, dezinformátor, pravdu hľadajúci a pravdu nenachádzajúci, čím som zmätený  a tak pod.

Nuž, ale skutočnosť ostatného víkendu mi dáva za pravdu!

Všetky média „hlavného prúdu“ unisono prichádzajú na pomoc Pellegrinimu a jeho HLAS-SD lebo úplne „náhodou“, sa na našej mediálnej scéne za ostatný koniec predošlého týždňa stalo to, že Pellegrini nebol 3v1, ale rovno 1v3!

Teda dnes, slovenský občan-volič, od politika očakáva, aby bol 3v1 – vysvetlím , aby politik, ktorý chce uspieť sám, ale aj so svojim politickým subjektom v nadchádzajúcich PV 2023, bol minimálne pro národný, pro suverénny a pro zvrchovaný! Teda aby oplýval celkom jasne a zreteľne týmto tromi (3) politickými atribútmi!

Teda, aby sa tieto tri najhlavnejšie pro slovenské atribúty, pre ďalšiu budúcnosť nášho národa, našej republiky, nášho štátu, skĺbili v jednom politikovi!

U Petra Pellegriniho sú síce tieto dve číslice (1 a 3), ale v opačnom poradí.

Totiž Peter Pellegrini bol jeden v troch!

Jeden politik v troch TV politických diskusiách!

 

Hľa takto pekne za sebou –

 

20.4.2023 (štvrtok) – TV JOJ – Na hrane – https://www.joj.sk/na-hrane/webovy-special/781304-sucasny-a-byvaly-premier-v-relacii-na-hrane-sa-stretli-eduard-heger-a-peter-pellegrini

 

22.4.2023 (sobota) – SRo (RTVS) – Sobotné dialógy – https://www.rtvs.sk/radio/archiv/1134/2040462

 

23.4.2023 (nedeľa) – TA3 – V politike – https://www.ta3.com/relacia/28421/voby-preteky-o-volica

 

Nuž, čo na to povedať na záver?!

Stačí len jedno jediné.

Panika v neoliberálnej časti nášho jedine „správneho“ politického zoskupenia pre našu ďalšiu budúcnosť, jest obrovská!

Avšak – ani takéto pellegrinovksé 1v3 – NEPOMôŽE!!!

 

PS:

Slovenské média, vy, tie „hlavného prúdu“, hlavne RTVS(!), ste TRÁPNI, ak si myslíte, že občan-volič nevidí, nevníma, čo a pre koho to tu hráte!

Slovák, Slovenská republika, to však NIE JE!!!

Pellegrinimu, HLAS-SD, takto nijako nepomáhate, ale doslova škodíte! (výborne, len tak ďalej!)

A škodíte mu o to viac, že absolútne ignorujete, mediálne ponižujete SMER-SSD, K-ĽSNS, REPUBLIKU…a všetky naozaj pro národné, pro slovenské politické subjekty!

 

 

 

 

 

 

 

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

France Moulin Rouge

Ostalo len LIN ROUGE. Vrtuľa legendárneho mlyna na streche parížskeho kabaretu sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

Mikuláš Černák, súd

Zatiaľ nie, odkázal Černák. Na súde nastal zvrat, rozhodovať o jeho prepustení sa bude o týždeň, boss bossov prehovorí

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:52

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.