Založ si blog

Zapredaný Heger a spol. Kolíková chce byť zvolená deťmi!

Počas ostatného víkendu sme sa opäť dozvedeli kade čo „zaujímavé“, „podnetné“ na „prospech“ našich národno-štátnych záujmov!

 

Najskôr k Hegerovi a jeho „mierovej“ suite (Naď, Káčer, Krúpa a spol.).

Heger a spol. jasne potvrdili, že sú pod USA kuratelou a že konajú na ich pokyn!

Prečo si to myslím?

Nuž, aj pre toto – „Slovensko dostane za odovzdanie stíhačiek MiG-29 Ukrajine 200 miliónov eur z mierového nástroja Európskej únie a ďalších 700 miliónov od ďalších spojencov ako Spojené štáty Americké ako kompenzáciu na novú vojenskú techniku, uviedol ďalej Heger.“ – https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/660830-heger-obhajuje-odovzdanie-migov-ukrajine-podla-pellegriniho-vlada-na-to-nemala-pravo/

 

Takže, ja tomu rozumiem tak, že ak by sme na Ukrajinu neposlali naše „šroty“ MiG-29 v plnom počte, ktoré vlastníme (13), tak by nám Európska únia, teda aj my, sami sebe lebo aj my sme dnes Európska únia, neposkytla smiešnych 200 miliónov na akési presne nešpecifikované „mierové“ výdavky, pravda lebo ide o eurá z akéhosi „mierového“ nástroja EÚ a zároveň by nám USA neposkytli 700 miliónov na nákup novej vojenskej techniky/výzbroje, ktoré sa na spak ruky vrátia do USA ekonomiky lebo nová vojenská technika a výzbroj bude zakúpená s najväčšou pravdepodobnosťou od USA zbrojného priemyslu!!!

Takže, ako to mám nazvať?

Nie ako politické vydieranie?!

Lebo podľa toho, čo tvrdí Heger, ak by sme Ukrajine neposlali naše všetky MiG-29, tak nemáme ani 200 miliónov z „mierového“ nástroja EÚ, ba ani 700 miliónov z USA!!!

A tomu sa hovorí medzi bežnými občanmi, ako „pomoc čisto zo zištných dôvodov“ alebo keď chcete tak aj vydieranie!!!

Buď urobíš, čo sa po tebe chce a potom ti finančne „pomôžeme“ alebo to neurobíš a „pomoc“ nepríde!!!

Takže Heger a spol. podľa môjho hlbokého presvedčenia jasne zapredali slovenskú bezpečnosť, bezpečnosť nás všetkých (viď reakciu RF na tento náš „chrabrý“ počin!) za smiešnych 900 miliónov eur!!!

Takže na sociálne výdavky nie sú peniaze!

Ale na zbrojenie a vojnu, na to peniaze sú?!

A je ich toľko, koľko je potrebné?!

Nuž, aj taká je USA politika voči svojim „spojencom“, buď budeš konať ako my chceme, čo je v náš (USA) národnoštátny záujem a potom ťa budeme hladkať, aj keď budeš s domácim obyvateľstvom vystrájať čokoľvek alebo nebudeš počúvať a budeš mať nemalé problémy!!!

No povedz občan-volič SR, no nie sú to tí USA administratívci viťúzi?

 

A teraz ešte krátko k akejsi Márií Kolíkovej, toho času „expertkou“ na právo v SaS.

V ostatnej nedeľnej politickej diskusnej relácií na TA3 – V politike, hneď na úvod vypustila Kolíková zo svojich úst niečo, čo som si myslel, že môže povedať len ten, čo nemá všetkých päť politických pohromade!

Malička odbočka – nebudem reagovať na úvodný „predslov“ moderátora Dírera lebo to, čo on už v poslednom období predvádza, tak to je niečo neuveriteľné, ale keď si vedenie a vlastník TA3 myslí, že je dobre mať takéhoto „moderátora, redaktora, novinára“, ako je práve Dírer, tak nech sa páči, čas ukáže či konajú správne!

Reagovať na Dírera totiž nemá momentálne žiaden význam a to sa týka aj jeho kolegu (ako by ich jedna mater mala) Ilieva…

Späť ku Kolíkovej.

Kolíková mala v danej diskusií stručne zareagovať na to, čo si myslí o Matovičovej 500 eurovej odmene každému občanovi-voličovi, ktorý sa zúčastní (nateraz len parlamentných?) volieb…

Kolíková samozrejme zareagovala „stručne“, ale čo z nej vyšlo, tak to je naozaj buď na pobavenie alebo na absolútne pohoršenie, že niekto, ako politik, môže takto vôbec, čo i len v duchu a nie to ešte nahlas a v priamom televíznom prenose, uvažovať o občanoch Slovenskej republiky!

Ona má totiž lepší recept na to, aby k voľbám prišlo čo najviac oprávnených voličov.

Jej recept je taký, že ona by teda znížila vekovú hranicu pre (parlamentné?) voľby na úroveň 16 rokov!!!

Počuješ resp. čítaš správne – Kolíková chce, aby volebné právo mali už aj deti od 16. roku veku!!!

Ja jej rozumiem, prečo toto chce. Lebo deti vo veku 16 rokov, sú dnes tak totálne pro americky a proti ruský mediálne zmanipulované, že by volili práve takéto proti štátne, proti národné politické subjekty, ako je SaS a PS!!!

Kolíková to ani neskrývala a rovno pri odôvodnení, prečo sa jej vidí zníženie vekovej hranice pre voľby na 16 rokov, ako opodstatnené je to, že a teraz občan-volič pozorne čítaj, vraj vek nášho obyvateľstva sa predlžuje a teda máme čím ďalej tým starších voličov, čo podľa Kolíkovej znamená, že čím starší, skúsenejší volič, volič životnými skúsenosťami ošľahaný, volič životnými skúsenosťami ošľahaný aj takými politikmi ako je práve spomínaná Kolíková, tým je jeho voľba horšia, že nevolí tie „správne“ politické subjekty!!!

Toto považujem zo strany Kolíkovej za jej ďalšie politické chrapúnstvo a verím, že všetci mladí i starší občania-voliči, si všímajú, aj takéto výroky našich politikov a budú voliť podľa toho, kto čo Slovenskej republike, národu slovenskému, obyvateľom Slovenska na jeho propsech ponúka a nie podľa toho koľko má ktorý volič rokov a ako je médiami zmanipulovaný na obraz západnej „demokracie“, hlavne tej Americkej (USA)!!!

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

APTOPIX Russia Ukraine War

List z Charkova: Ako sa žije v tme?

28.03.2024 18:00

Po masívnych raketových útokoch žije Charkov zväčša v tme, no ja sa aj tak usmievam. Možno už len nevládzeme plakať.

1. netradicny porod Krompachy

Zámena pacientiek v pražskej nemocnici viedla u jednej k potratu

28.03.2024 17:47

Zamestnanci nemocnice nedodržali interné predpisy a lekári preto operovali nesprávnu pacientku.

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

FTX Bankman Fried

Zakladateľ kryptomenovej burzy FTX ide na 25 rokov do väzenia, klientov obral o 10 miliárd dolárov

28.03.2024 17:13, aktualizované: 17:41

Americká justícia označila prípad za jeden z najväčších podvodov v americkej histórii.