Založ si blog

Možné súvislosti?

Všakovako sa snažia, skrze média, nám motať hlavy a pritom to môže byť možno aj takto?!

Nuž dovoľte mi Slováci takúto moju úvahu, takéto moje videnie možných súvislosti.

Takže žiaden hoax, žiadna dezinformácia…, len a výlučne moja názorová úvaha!

To len, aby bolo jasno!

 

Nuž teda, pozrime sa na to.

 

Najskôr, čo všetko nás čaká v najbližšom politicko-volebnom období.

U nás na Slovensku by to malo byť, ak sa nič mimoriadne neudeje tak, že dňa 30.9.2023, by sa mali konať „predčasné“ resp. mimoriadne Parlamentné voľby.

 

Následne v roku 2024 by sa mali konať na Slovensku Prezidentské voľby – niekedy v marci 2024.

Zároveň by sa mali konať voľby do Európskeho parlamentu.

A čo je najhlavnejšie pre ďalší vývoj vojenského konfliktu na Ukrajine, je to, že v USA by sa na jeseň 2024, mali konať voľby prezidentské!

 

No a teraz, aká je úloha Slovenskej republiky v práve prebiehajúcom konflikte na východ od nás.

 

Na Slovensku je Čaputovou poverená „vládnuť“ dávno parlamentom odvolaná „vláda“ Hegera a to až do 30.9.2023 a následne až do zostavenia novej Vlády SR, ktorá vzíde z parlamentných volieb.

Čaputová povedala, že Hegera a spol. nechá pri moci tak dlho resp. dovtedy, pokiaľ nevystroja niečo tak výnimočné, že aj ju samotnú to pobúri!

Zaujímavé, že Čaputová to nešpecifikovala presnejšie lebo zatiaľ to vyzerá tak resp. je to tak, že Heger a spol môžu konať čo chcú, ako chcú a Čaputová je na pokoji!!!

 

Zaujímavé, že ju nepobúrilo ani to, že sa Hegerovci rozhodli poslať na Ukrajinu naše MiG-29, ktoré síce z vojenského hľadiska nemajú žiadnu podstatnú váhu v tomto konflikte, ale z hľadiska politicko-vojnovo-štváčskeho, to má úlohu veľmi vážnu a veľmi dôležitú!

Tu sa podľa môjho názoru jedná o to, že Hegerovci, za nás, za Slovákov, za Slovensko deklarujú, že ich nenávisť voči Ruskej federácií je nekonečná a teda oni keby mohli, tak pre Ukrajinu urobia po stránke vojenskej oveľa viac, ako sami môžu, čím chcú Ruskú federáciu vyprovokovať k neuváženému kroku a to k takému, žeby aj nám nejakým spôsobom dali napriamo pocítiť, že teda už dosť!

Tu si dovolím ešte jednu poznámku – som presvedčený, že ak by Hegerovci disponovali jadrovými zbraňami, tak by pápežskejšie, ako pápež, ako prví Ukrajine tieto jadrače dodali!!!

Áno, toto je môj názor!

Takže to, že Hegerovci sa rozhodli poslať na Ukrajinu naše MiG-29, čítam tak, že to vykonali na pokyn USA vojnovo-štváčskej administratívy, ktorá absolútne pokrytecký prehlási, že vraj toto je naše suverénne rozhodnutie a že teda oni v tom prsty nemajú, aby bola RF vyprovokovaná na priamy zásah voči štátu, ktorý je členským štátom (USA)NATO!!!

No a toto by potom znamenalo množstvo vecí!

Prvá by bola tá, že na území SR by sa vyhlásil vojnový stav a ako vieme z našej Ústavy, tak počas vojnového stavu sa nekonajú žiadne voľby!!!

Takže Hegerovci za výdatnej pomoci USA by pokračovali vo „vládnutí“ naďalej!

 

Samozrejme, že tento konflikt by USA s RF okamžite urovnali, ale už by mal Joe Biden pre svoju domácu politiku jasný tromf v jesenných (2024) USA prezidentských voľbách proti Trumpovi (Republikánom ako takým!), že – „Aha, vidíte, čo som vám hovoril, Rus je zlý, Rusa je treba vojenský potrestať, naše USA výdavky na vojenskú pomoc Ukrajine/Zelenskému boli viac ako opodstatnené…“ a takýmto spôsobom Joe Biden môže zmanipulovať Američanov-voličov do takej miery, že ho budú opäť „voliť“, tak ako ho „volili“ pred štyrmi rokmi, keď sú jasné podozrenia, že americké prezidentské voľby boli zmanipulované v jeho propsech a nie Ruskom, nie Čínou, nie nikým z vonku, ale práve ich domácou „demokratickou“ politikov, politikou manipulácie!!!

 

Samozrejme, že ak by RF nejakým spôsobom dala Slovenskej republike najavo, že teda už ste zašli priďaleko, tak by to na našej domácej mediálno-politickej scéne bolo rovnako zneužité vo verejnej mienke voči Ruskej federácií a to by sa s najväčšou pravdepodobnosťou premietlo v našich prezidentských voľbách lebo Čaputová by opäť bola „objektívno-demokratickými“ médiami vynášaná do politického neba a rovnako by aj ju, ako Bidena v USA, ospevovali, že aj ona mala pravdu, keď nadovšetko napomáhala tomu, že aj SR posielala na Ukrajinu/Zelenskému všetku vojenskú pomoc, akou disponuje!

 

Tak isto by to malo nesmierny dopad na voľby do Európskeho parlamentu lebo aj tu by „naše“ „objektívno-demokratické“ média pretláčali do popredia tie politické subjekty, najviac PS, ktoré sú jednoznačne na strane vojnovo-štváčskej politiky, čo sa týka zasielaním všetkého možného po stránke vojenskej Ukrajine!!!

A samozrejme, že všetky ostatné politické subjekty, ktoré sú proti akejkoľvek vojne, nech už ju vedie ktokoľvek, ktoré sú za mier a mierové riešenia akýchkoľvek medzinárodných konfliktov, tak tieto budú doslova mediálne udupané pod politickú čiernu zem!!!

 

Nateraz, „len“ toľko…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

Š. Harabin ako člen Súdnej rady SR? Skvelá správa pre Slovensko a slovenskú justíciu!

23.04.2024

Ej ale prskajú! Ako tá mačka, ktorá sa bojí – zhrbí sa, naježí sa a prská! SNS navrhuje za člena Súdnej rady SR (SRSR) JUDr. Štefana Harabina. Má SNS na to právo? Jasné, že má! A kto najviac prská na strane tých, čo najviac za ostatné tri a pol roka, čo boli pri moci hrôzovlády od Matovičovej po Ódoro-Čaputovskej, mediálne chránili tie nezákonnosti, ktoré tu [...]

Pokiaľ radoví Američania doma, na vlastnom území nepocítia hrôzy vojny, mier na svete nebude!

22.04.2024

Tak si to už konečne na rovinu povedzme a zamyslíme sa nad tým, či práve toto nie je ten najväčší dôvod, prečo sa hlavne Európa, neustále po nejakom čase, opäť topí v krvi! Povedzme si resp. položme si otázku, či sa radových Američanov nejakým spôsobom dotkli hrôzy I. sv. vojny, ale hlavne tej druhej, doteraz v Európe najkrvavejšej?! Nuž veru nie! Americký [...]

Britain Clinton

Brusel chce uľahčiť život v Británii aj mladým Slovákom. Použije na nich Londýn dvojaký meter?

23.04.2024 14:00

Európska komisia by rada zmäkčila nepríjemné dopady brexitu na občanov členských štátov EÚ vo veku do 30 rokov. Aký postoj zaujali politici v Londýne?

Reedukačné centrum Bystričany

PS vyzýva na zatvorenie reedukačného centra v Bystričanoch. Dochádzalo tam údajne k sexuálnemu násiliu

23.04.2024 13:36, aktualizované: 14:15

Predstavitelia Progresívneho Slovenska realizovali vlastný prieskum zariadenia, v ktorom podľa ich slov dochádza k porušovaniu pravidiel.

medveď

Odstrelom problémového medveďa v L. Mikuláši sa bude zaoberať enviropolícia

23.04.2024 12:55

Občianska iniciatíva My sme les spochybňuje, že pri Liptovskom Mikuláši došlo k usmrteniu správneho medveďa.

Pellegrini

Web ČTK napadli hackeri, vydali správy o zmarenom atentáte na Pellegriniho

23.04.2024 12:36, aktualizované: 13:08

Udalosťou sa zaoberá česká Bezpečnostná informačná služba a ďalšie úrady.