Založ si blog

Vojnoví štváči, dajte od toho svoje vojnovo štváčske ruky preč a nechajte to na občanov Slovenskej republiky!

Niečo neskutočné, akú aroganciu nám tu predvádzajú „dočasní“ „vládni“ na čele s Hegerom, ktorí by už nemali mať kompetenciu na Úrade Vlády SR, už ani len svietiť a kúriť, vzhľadom na vysoké energetické náklady, ktoré sú vysoké na Slovensku jedine ich pričinením!

 

Takže – Heger, Naď, Káčer a spol., sa nám smejú do očí a tvrdia, že nech si na Slovensku kto chce, čo chce myslí o poslaní našich bojových stíhačiek Ukrajine na Ukrajinu, tak oni to jednoducho urobia a hajde s nimi tam!!!

 

Nuž tak toto „vážení“ teda NIE!!!

 

Nemáte na to kompetenciu, akokoľvek by ste chceli lokajsky vyjsť v ústrety USA/NATO!!!

A legitimitu už vôbec NIE!!!

 

Takže „vážení“ vojnoví štváči, ak chcete poslať naše bojové stíhačky na Ukrajinu, Ukrajine, tak musíte urobiť jednu dôležitú, najdôležitejšiu vec!

 

TÚTO!!!

 

Uchádzajte sa o priazeň slovenského voliča, v už prebiehajúcej predvolebnej kampani do PV 30.09.2023 svojim predvolebným programom, kde budete mať, ako prvý bod uvedené, že sa uchádzate o hlasy voličov SR tým, že ak vám dajú dôveru tak veľkú, že budete súčasťou novej Vlády SR, tak prvé, čo urobíte, pošlete Ukrajine na Ukrajinu naše bojové stíhačky MiG-29 a všetok vojenský potenciál, ktorý bude Ukrajina po nás požadovať!

Zároveň, ako bod dva, si dajte, že v žiadnom prípade nebudete vyvíjať v rámci EÚ a NATO, aktivity na mierové diplomatické riešenie konfliktu na Ukrajine, a že ste jednoznačne a výhradne, len za vojenské riešenie tohto východoeurópskeho vojenského konfliktu, ktorý nie je súčasťou konfliktu EÚ a NATO!!!

 

NO, a potom, ak si vás i napriek tejto vašej vojnovo-štvavej politike, ľud slovenský zvoli za svojich nových zástupcov a dostanete tak vysokú podporu s takýmto volebným zahraničným programom, že budete mať dosť hlasov v národnom parlamente, aby ste zložili novú Vládu SR, s novým mandátom od oprávnených voličov SR, tak potom áno, potom si tie MiGi-29 pošlite na Ukrajinu…

ALE INAK NIE A DAJTE OD NICH SVOJE VOJNOVO-ŠTVÁČSKE RUK PREČ!!!

 

Aj tieto stíhačky, sú majetkom nás všetkých a teda o ich osude budeme rozhodovať MY všetci a nie len vy, malá nepodstatná skupinka vojnových štváčov lebo aj takto sa chcete lokajsky votrieť do priazne USA/NATO a centrále EÚ!!!

 

Myslím, že z mojej strany stačilo na to, aby rozumne zmýšľajúci občan-volič Slovenskej republiky pochopil, čo som vyššie napísaným chcel povedať.

A tým, ktorí neporozumeli resp. porozumieť nechcú/nechceli, tak tým ešte raz stručne – Najskôr „predčasné“ Parlamentné voľby 30.9.2023 a potom tí, čo z nej vzídu, ako víťazi a ako nová slovenská Vláda, tak potom tí, na základe svojho predvolebného programu, s ktorým presvedčili občanov-voličov SR, že ich volili v hojnom počte, môžu legitímne robiť zahraničnú politiku smerom aj k Ukrajine a to buď tým, že budú mať mandát na posielanie všetkého vojenského Ukrajincom čo máme a čo vieme alebo budú mať mandát „len“ na to, aby začali okamžite aktivity na diplomatické riešenie vojenského konfliktu na Ukrajine v rámci EÚ, NATO, ale aj v OSN, OBSE…, a okamžite zastavili akúkoľvek vojenskú pomoc Ukrajine zo strany Slovenskej republiky…!!!

 

 

 

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

Jančkárová vypla Blahu. Zrejme naposledy.

15.04.2024

Marta Jančkárová mi v ostatnej politickej diskusií na RTVS v O 5 minút 12 vyznela, ako by to bola jej Labutia pieseň na tejto moderátorskej pozícií. (https://slovensko.rtvs.sk/rubriky/starsie-znovu-si-vypocujte/preco-je-to-tak/118201/labutia-piesen ) Naozaj pôsobila nervózne vo vzťahu k Blahovi a neustále sa neprirodzene usmievala, ako by si musela nejakým spôsobom sama sebe [...]

Ako vytrhnúť KDH PS stoličku.

14.04.2024

Na úvod len toľko, že pre názov dnešného môjho článku som sa inšpiroval v známej českej kultovej komédií z roku 1977 (vynikajúca socialistická československá filmová tvorba!) – https://www.csfd.sk/film/33317-ako-vytrhnut-velrybe-stolicku/prehlad/ Iste, dnešná téma nepatrí do kategórie politickej komédie, ale do politickej reality. Možno sa niekomu bude zdať, že [...]

Filip Kuffa

Výbor neprijal uznesenie k preletu vrtuľníka s Kuffom nad národným parkom

16.04.2024 14:57

Kuffa mal helikoptérou letieť bez povolenia ponad najprísnejšie chránené územia Malej Fatry, čím sa mali ohroziť napríklad hniezdiace vzácne vtáky.

ČR SR politika premiér Fico návšteva prvá

Prieskum: Za urovnanie vzťahov s Českom je 70 percent Slovákov

16.04.2024 14:15

Opačný názor má 17 percent populácie.

mobil, sledovanie, telekomunikácie

Špionážnym softvérom Pegasus mala bývalá poľská vláda sledovať vyše 500 ľudí

16.04.2024 13:36

Nová poľská koaličná vláda obvinila predchádzajúcu vládu strany PiS, že systém Pegasus použila na sledovanie osôb spojených s vtedajšou opozíciou.

Ľubica Rošková, súd Pezinok,

Exposlankyňa Smeru Rošková je vinná v kauze agrodotácií

16.04.2024 13:27

Zároveň je povinná uhradiť spôsobenú škodu vo výške viac ako 150-tisíc eur.