Založ si blog

Aktuality. sk, Bože, ako hlboko ste klesli!

Ja neviem, či Aktualitám.sk klesla čítanosť alebo už jednoducho nemajú iné témy, ktorými by zaujali obyvateľov SR, ale to čo som našiel na ich web portály, tak to je naozaj tak úbohé a korektného média tak nedôstojné, že som sa rozhodol aj na toto zareagovať…

Totiž Aktuality.sk sa rozhodli, že si do slová mediálne kopnú do svojho mediálneho konkurenta a to tým najpodlejším spôsobom!

Oni si vyhliadli bývalého prispievateľa, redaktora daného, pre nich konkurenčného média a skrze neho svojho mediálneho konkurenta očierňovali bez toho, žeby dali rovnaký priestor aj tej druhej strane!!!

A to si hovoria, teda Aktuality.sk, že sú vyváženým a demokratickým médiom zo slobodou slova a slobodou názorov!

Nuž teda o čo konkrétne ide?

Nuž ide o tento ich článok – „Písal pre Zem a vek: Rostas nás huckal, pod niektoré články by som sa radšej nepodpísal (rozhovor)“  – https://www.aktuality.sk/clanok/00gp7MK/pisal-pre-zem-a-vek-rostas-nas-huckal-pod-niektore-clanky-by-som-sa-radsej-nepodpisal-rozhovor/

 

V článku, ktorý div sa svete nie je uzamknutý a teda je možné si zadarmo prečítať celý jeho obsah, sa redaktor portálu Aktuality.sk. – Tomáš Kyseľ pozhováral s akýmsi Antonom Smataníkom o šéfredaktorovi, podľa nich dezinformačného média Zem a Vek, o Tiborovi Eliotovi Rostasovi.

Anton Smataník je tohto času v Čechách žijúci, takže Matovič by o ňom povedal, že je mediálne „štekajúci pes za plotom“!!!

V podstate to nie je rozhovor, to je jednoducho dehonestácia T. E. Rostasa, to je znôška narážok na T.E. Rostasa a to od človeka, ktorý mu (Smataníkovi) v čase núdze dával živobytie…

 

Nie, nebudem tu teraz rozoberať obsah tohto pre mňa osobne úbohého článku lebo mne je z neho naozaj zle a kto má silný žalúdok, tak nech sa páči, nech si ho prečíta…, ja len jednoducho krútim hlavou nad tým, ako jedno médium môže takto podlo útočiť na médium druhé, konkurenčné a to priamo na jeho šéfredaktora a to nie svojim názorom, ale prostredníctvom bývalého zamestnanca daného osočovaného „dezinformačného“ média!!!

 

Naozaj zo strany Aktuality. Sk totálne úbohé a pochybujem, že takéto články im zvýšia čítanosť!

Podľa mňa, opak bude pravdou…

No, ale čo je ešte pozoruhodnejšie na celej tejto veci, je to, že článok proti Zem a Vek, proti T. E. Rostasovi, ktorý vyšiel na Aktuality.sk dňa 15.3.2023 sa v takmer identickej podobe objavil niekoľko dní pred tým, s tým istým Antonom Smataníkom na inom „nie“ dezinformačnom portály a to konkrétne na web portály Denníka N!!!

Hľa – 2. marec 2023, Denník N, autor článku akýsi Jozef Šlerka a názov článku – „Rostas bol úplne posadnutý, konšpiračné médiá sú ako sekta, hovorí bývalý redaktor Zem a vek“ – https://dennikn.sk/3263880/rostas-bol-uplne-posadnuty-konspiracne-media-su-ako-sekta-hovori-byvaly-redaktor-zem-a-vek/

 

Slovák, občan-volič SR, porovnaj si obidva články a zistíš, že sú takmer identické, len sú málinko poprehadzované jednotlivé state!!!

Nuž veru, neostáva mi na záver nič iné, len pre korektnosť poopraviť nadpis môjho dnešného názorového článku takto – „Aktuality.sk a Denník N, Bože, ako hlboko ste klesli!

 

 

 

 

 

Toto je Čaputovej maslo na hlave, tak nech to so Zelenským vyrieši ona!

26.07.2024

Za ostatné dva týždne sa toho udialo naozaj dosť. Či už tu doma alebo v EP alebo v USA… Postupne sa dostanem ku každej udalosti, ale dnes k tej najaktuálnejšej. A je to tu! Tak, ako som počas tých dlhých mesiacov od 24.2.2022, kedy RF vojensky „nevyprovokovane“ vstúpila na územie Ukrajiny, písal a upozorňoval na to, že ak sa Ukrajine, konkrétne Zelenskému, [...]

Biden verí Putinovi a povzbudzuje ho do konečného víťazstva, Trumpa si vybral za svoju pravú ruku!

12.07.2024

A takýto človek vraj „vládne“ svetu? A takémuto človeku sa EÚ klania? Naozaj toto už ani nie je smiešne! Toto je tragédia, ktorá môže ľudstvo veľmi mrzieť! Toto je na hlboké zamyslenie sa! Je nemysliteľné, aby človek s tak ťažkým mentálnym postihnutím, aké s najväčšou pravdepodobnosťou má „prezident“ USA Joe Biden, bol ten, ktorého budú poslúchať [...]

Samit NATO Washington 2024 – spolok mierotvorcov alebo kazisvetov?

11.07.2024

Hneď na úvod celkom jasne napíšem, že ak by to bolo v mojej moci, tak by som okamžite z tohto spolku stiahol Pellegriniho aj Blanára a nechal by som tam za SR len tých najnižšie protokolárne postavených z nášho rezortu zahraničnej diplomacie, ktorý by tam boli pro forma! Z obsahu článku jasne vyplynie prečo. Ale pekne po poriadku. Vo Washingtone prebieha stretnutie NATO, [...]

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Credit Suisse, UBS

Švajčiarske mesto Vernier zakázalo bilbordy, Zürich a Bern ho chcú nasledovať

27.07.2024 06:12

Nenápadné švajčiarske mesto Vernier s 38 000 obyvateľmi sa stalo prvou švajčiarskou obcou, ktorá vo svojich uliciach zakázala komerčnú reklamu.