Založ si blog

Slováci, môžeme si vydýchnuť, konečne je všetko tak, ako má byť!

Tento môj dnešný názorový článok nemôžem začať inak, ako citátom.

„…dogrcali by sa z vás, keby vás videli…“ – autor Rastislav Káčer, vraj „minister“ ZV SR, Michalovce – 6. marec 2023 a jeho odkaz tým Michalovčanom, ktorí si dovolili mať iný názor na konflikt na Ukrajine a na súvislosti s tým spojené, ako jeho „excelencia“ Káčer!!!

O tomto jeho výroku bude v dnešnom mojom názorovom článku ešte zopár krát reč…

A toto povedal na adresu Slovákov, tých Slovákov, ktorí svojou poctivou prácou a odvádzaním povinných daní a odvodov tomuto štátu, sa skladajú aj na jeho vysoký štátny plat, ten Káčer, ktorý včera tak hrdo stál, takmer po ľavici Eduarda Hegera, toho Hegera, ktorý sa konečne dočkal!

A dočkal sa nielen on, ale aj Čaputová, všetci slovenskí neoliberáli, všetci na Slovensku pôsobiaci zahraniční „demokrati“, hlavne tí/ta jedna sídliaca v Bratislave na Hviezdoslavovom námestí za vysokým bezpečnostným plotom s ozbrojenou ochrankou –  https://www.aktuality.sk/foto/424862/bratislavsky-alcatraz-ma-velvyslanectvo-usa-narok-na-ochranu/5/detail – takto ma vyzerať veľvyslanectvo v spriatelenom štáte, kde ich „všetci“ obdivujú? (avšak, o tom – potom!)

 

A teraz pekne po poriadku.

 

Eduard Heger sa konečne dočkal. Dočkal sa svojho veľkého sna, stáť na čele politickej strany a zároveň byť predsedom „vlády“ SR!

Takže z tohto pohľadu by to malo byť tak, ako má byť, že predsedom Vlády SR je politik, ktorý je zároveň aj predsedom silného politického subjektu, ktorý vyhral PV na základe rozhodnutia občanov-voličov SR!

HOP!

Čosi tu nehraje!

Síce je pravda, že Eduard Heger je dnes „predsedom vlády“ SR, i keď bez dôvery v parlamente SR, i keď len dočasne povereným, ale je aj súčasne, od 6. marca 2023 od 23:25 hod. politicky slobodným, i keď len na malú chvíľočku lebo, už na druhý deň o 8:57 oznamuje, že už nie je len tak hoci kto, on už je terazky aj predsedom strany – DEMOKRATI!!!

Ak dovolíte, tu použijem prvý krát citát R. Káčera – Heger a spol. zo strany „DEMOKRATI“ –  „…dogrcali by sa z vás, keby vás videli…“

 

Ďalej.

 

Toto očividne Čaputovú nevyrušilo lebo ona nemala včera ani len minútku čas, aby sa k takémuto politickému divadlu „našej“ neliberálnej časti politického spektra, vyjadrila aspoň dvomi – tromi vetami lebo bola „very busy“ (veľmi zaneprázdnená) svojimi „kráľovskými povinnosťami lebo hostila holandský kráľovský pár…,na ktorom ju zaujala hlavne táto „veľmi dôležitá“ vec, citujem Čaputovú z jej ostatného FB statusu (7.3.2023 – 22:07) – „Holandsko je ukážkou toho, že inakosť či odlišnosť nie je hrozbou, ale obohatením spoločnosti.“ – a toto Čaputová nenapísala ako poslednú vetu vo svojom statuse o pocitoch z návštevy resp. o pocitoch zo stretnutia s holandskou „Modrou krvou“, ale toto napísala ako úplne prvú vetu!!!

Čaputovej nevadí, že „vládu“ SR v demisií, v poverení bude „viesť“ „demokrat“, predseda politického subjektu, ktorý nielenže neprešiel ostatnými PV, ale ešte ani de iure neexistuje a zároveň jej nevadí, že za tento „demokratický“ politický subjekt budú sedieť v terajšej demisnej, poverenej „vláde“ SR až štyria „ministri“ – Naď, Káčer, Budaj, Hirman!!!

Iste, prečo by jej to malo prekážať? Veď všetci sú s ňou za jedno, že USA je náš vzor na večné časy a už naozaj nikdy inak, všetci sú s ňou za jedno, že ruského agresora možno poraziť a vyhnať z Ukrajiny jedine za pomoci zbraní U.S. Army a NATO a zároveň sa Čaputová s najväčšou pravdepodobnosťou s nimi zhodne aj na tom, že ak má niekto na Slovensku iný názor, ako oni, hlavne ak sa jedná o bežných občanov SR, tak sú to pre nich nič neznamenajúce –  „opice, stádo paviánov…“!!!

Ak dovolíte, tu použijem druhý krát citát R. Káčera – Zuzana Čaputová – „…dogrcali by sa z vás keby vás videli…“

 

Ďalej.

 

Prvý, ktorý pribehol, aby Edkovi Hegerovi poblahoželal k novej predsedníckej funkcií bol samozrejme Igor Matovič a jeho OĽANO. Doslova ho potľapkali po pleci, že aj naďalej budú pri ňom stáť a budú mu držať chrbát, na pozícií „predsedu vlády“ SR, ktorá už ani nie je len demisná, ale je dokonca už len poverená Čaputovou „vládnuť“ a to vysoko „profesionálne“ lebo inak im Čaputová oznamuje, že – „bu, bu, bu – keď sa nevmestíte do politickej kože, tak vymenujem vládu úradníkov“.

Ale Igor Matovič vo vzťahu k svojmu „politickému produktu“ Hegerovi ide ďalej a obhajuje ho dokonca aj pred KDH, keď ostro haní KDH, že išli jeho Edka tak ponížiť, že mu na kandidátke KDH pre nastávajúce „predčasné“ voľby – 30.9.2023, ponúkli nedôstojné, podradné až druhé miesto a neuprednostnili ho pred predsedom KDH – Milanom Majerským!!!

Tu by bolo načim Igorkovi pripomenúť resp. sa ho opýtať, či to nie je náhodou on, čo sa k svojmu Edkovi zachoval politicky nedôstojne lebo to je on, čo Edkovi neponúkol predsednícku stoličku v jeho rodnom OĽANO, kde Edko politicky „vyrastal“ a prečo mu z tohto titulu neponúkol aj jednotku na kandidátke OĽANO pre nastávajúce „predčasné“ PV na konci septembra 2023?!

Takže ak dovolíte, aj tu použijem, tretí krát citát R. Káčera – Igor Matovič – „…dogrcali by sa z vás keby vás videli…“

 

Ďalej.

 

Edovi Hegerovi a jeho „demokratom“ v ich „DEMOKRATI“, dávam do pozornosti aj tento citát a som zvedavý, či uhádnu, kto je jeho autorom, citujem – „Nevidím dôvod, aby sme sa schádzali v noci ako zlodeji“(!!!)

Tak čo, Eduard a vaša „demokratická“ spoločnosť/pospolitosť v „DEMOKRATI“, viete kto vám toto odkazuje resp. kto je pôvodca tohto vyjadrenia sa?!

Veru, veru, je to vám veľmi blízka politická osoba a nie je to nik iný, ako vami odhrnutý Mikuláš Dzurinda.

Je pravda, že toto váš Miki povedal ešte v roku 2007 a v inej súvislosti (https://www.topky.sk/cl/10/184581/Dzurinda-nahneval-ludi-v-nocnych-zmenach–My-nie-sme-zlodeji- ), ale kedy že ste to vy rokovali a vyrokovali založenie resp. vznik vašej novej „demokratickej“ strany „DEMOKRATI“?

Nebolo to náhodou v noci resp. v nočných hodinách?

Nuž asi áno, keď sa týmto Eduard Heger pochválil takmer o pol noci zo 6. na 7. marca 2023!!!

Takže podľa vášho politického „demokratického“ súkmeňovca Mikuláša Dzurindu, ste zlodeji lebo ste pracovali v noci a on teda po nociach nepracuje lebo on nie je predsa zlodej…

Takže ak dovolíte, aj tu použijem, štvrtý krát citát R. Káčera – Igor Matovič – „…dogrcali by sa z vás keby vás videli…“

 

Záver:

 

Keď sa tak na Vás pozerám , čo to tu za posledné roky (Čaputová od 2019 a vy ostatní od marca 2020!) a hlavne počas týchto dní, s nami, s našou milovanou Slovenskou republikou vystrájate, vy – Čaputová, Heger, Matovič, Naď, Budaj, Káčer a spol., spolu s vašimi a vám naklonenými „objektívno-demokratickými“ médiami, žiaľ RTVS nevynímajúc, tak mi neostáva opäť nič iné, len na záver, vo vzťahu k vám všetkým, vyššie mnou menovaným, už po piatykrát citovať R. Káčera – ,že všetci rozumne, naozaj demokratickí a hlavne mierovo uvažujúci Slováci – „…dogrcali by sa z vás, keby vás videli…“

 

PS:

 

Keďže „predseda“ „vlády“ SR, demisnej, dočasne poverenej – Eduard Heger, je už aj predsedom politickej strany, tak mi neostáva nič iné, len potvrdiť to, čo uvádzam v nadpise môjho dnešného názorového článku, že – „Slováci, môžeme si vydýchnuť, konečne je všetko tak, ako má byť!“

 

(hlboký výdych)

Len dúfam, že už nie posledný…

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.