Založ si blog

Slováci, na toto nikdy nezabudnime!

Slováci nesmieme dopustiť, aby táto téma bola zabudnutá, aby táto téma zapadla mediálnym prachom!

Túto tému sa snažia prekryť kade čím, ale márne! My nezabudneme!

 

Áno, píšem „MY“ lebo verím, že takých ako som ja, minimálne v tejto téme, je na Slovensku drvivá väčšina!

 

A o čo ide?

 

Nuž o „nič mimoriadne“, „LEN“ o dobu „covidovú“!!!

 

Ale pekne po poriadku.

 

Včera bolo tretie „výročie“, kedy sa na Slovensku prvý krát oficiálne objavil koronavírus, ktorému, nik nevie kto a prečo, pridelili názov Covid-19(C-19)!!!

Takže od tej chvíle sme už aj my, ako republika, ako štát EÚ, boli už „svetový“ lebo už aj my sme mali ten „slávny“ C-19!

Iste, raz aj tu, to muselo prísť lebo prísť MUSELO!!!

Začalo to akosi zvláštne.

Vtedy sa nad tým nikto nepozastavoval lebo covid mediálna mašinéria bola taká prudká a agresívna, že na prvotné otázky nebolo času!

Ani priestoru!

Ale kompetentní to vedieť museli!

Hlavne ÚVZ SR (Ján Mikas), ako aj Ministerstvo zdravotníctva SR, Ministerstvo zahraničných vecí SR…,ale aj všetky zložky našich tajných služieb a áno, iste mal o tom vedomosť aj vtedajší Predseda Vlády SR Peter Pellegrini, a samozrejme, že aj Čaputová a „jej prezidentská“ kancelária!!!

Áno, som o tom presvedčený!

Šialenstvo okolo C-19 k nám neprišlo len tak!

Bez toho, žeby nás, minimálne WHO na to neupozornilo!

 

A začnem týmto – https://www.consilium.europa.eu/sk/policies/coronavirus/timeline/

 

Čo to je?

 

Nuž „nič mimoriadne“, je to história vývoja Covid pandémie podľa Rady európskej únie – pod názvom – „Chronologický prehľad – opatrenia Rady týkajúce sa ochorenia COVID-19“

Prvý bod tejto chronológie je takýto resp. tento – „2019 – december – Vypuknutie nákazy spôsobenej novým koronavírusom v čínskom meste Wuhan. V čínskom meste Wuhan vypukla nákaza spôsobená novým koronavírusom, ktorá sa rýchlo rozšírila do ostatných oblastí Číny a do celého sveta. Svetová zdravotnícka organizácia neskôr oficiálne uznala nový koronavírus ako SARS-CoV-2 a ochorenie nazvala COVID-19.“

Zaujímavé, že?

Takže stále nič o tom, že nie v čínskom meste Wuhan (Wu-chan), ale v medicínskom laboratóriu v tomto čínskom meste a už vôbec nič o tom, že tam na tom pracovali hlavne Američania (USA) pod vedením akéhosi Fauciho ( v USA niečo podobné, ako u nás J. Mikas)!

 

Potom v tejto chronológií nasleduje množstvo krokov, kde je potrebné uviesť, že na počiatku týchto krokov v rámci EÚ, boli za SR účastní vládni predstavitelia ešte vlády Petra Pellegriniho, hlavne ministerstvo zdravotníctva, ktoré od 17.12.2019, v zastúpení, po odstúpení A. Kalavskej, prebral, až do PV 2020 práve Peter Pellegrini.

A práve preto požadujem, aj od P. Pellegriniho, aby nás informoval, aké on a jeho Vláda mala o tejto začínajúcej sa covid „pandémií“ informácie a hlavne pokyny, z centrály EÚ…

 

No a potom prišiel aj pre SR v tejto covid veci ten povestný deň „D“, kedy aj na území SR bol identifikovaný prvý nakazený na C-19 a tým dňom bol práve deň včerajší, 6. marec pred tromi rokmi /(2020).

Tu musí zaznieť prvá a základná otázka.

Akými metódami sme na to prišli?

To sme už vtedy mali AG resp. PCR testy výhradne na tento „nový“ C-19?!

Ako to, že sme už vtedy testovali testami výhradne na tento koronavírus, aby sme si ho nepomýlili napr. koronavírusom dovtedy najznámejším – chrípkovým, v podstate „ľahko“ liečiteľným?!

Apropo. Kde je dnes tento náš prvý koronavírusoví „kozmonaut“?

Ak žije, tak sa musel z tejto respiračnej koronavírusovej choroby vyliečiť, a ak sa vyliečil, tak čím, akými liekmi…?

Lebo ak si Slováci pamätáte, tak v prvých korona štatistikách, svetových štatistkách, nie len tých našich slovenských, figurovali nie len tí, čo boli nakazení, čo umreli, ale ja tí čo boli vyliečení!

Pravda, akonáhle korona soudruzi zistili, že udělali chybu v tom, že predsa nemôžu hovoriť o covid vyliečených lebo tvrdili, že na to neexistuje liek, tak túto skupinu ľudí premenovali figliarsky na „prekonaní“ a išlo sa veselo covid „pandemický ďalej!!!

 

Potom na Slovensku prevzala moc Matovičova „vláda“ a covid cirkus sa roztočil na plné, dovtedy nevídané obrátky!

Už prvá ich covid maškaráda nemala z medicínskeho hľadiska nič spoločné s „ochranou“ proti koronavírusu, ktorí je milión krát menší ako milimeter! Pamätáte si, ako sa rozbehol bum so šitím si rúšok, z čohokoľvek čo ľudia mali doma? Áno, aj nám náš starosta nechal rozniesť do poštových schránok akési kusy zošitých handričiek, ktoré mali gumky na uchytenie okolo uší…!!! (na spak ruky som to vyhodil!)

Už vtedy medicínske elity na Slovensku, samozrejme tie, ktoré boli vtedy a aj dnes sú označované za covid dezolátov a tak pod., jasne hovorili, že toto je blud! Že akási doma prebytočná látka, nás neochráni pred tak malou časticou, akou aj C-19 je, bol…a neochráni nás pred koronavírusom ani medicínske rúško a už vôbec nie akýsi respirátor FFP2!

Nič platné!

„vládna“ covid mašinéria pod vedením Igora Matoviča nás hnala do väčších a väčších absurdít – Lockdawny, povinné nosenie rúšok, neskôr už len respirátorov, zatváranie škôl, pracovísk…a čo bolo najhoršie, oni covid idioti pozatvárali všeobecné ambulancie (ale aj nemocnice!) čím úplne znemožnili slovenskému obyvateľstvu prístup k základnej zdravotnej starostlivosti!!!

Neospravedlňuje ich ani to, že vraj toto sa dialo všade v EÚ, v USA a celej tej covid popletenej západnej časti sveta, žiaľ aj vo východnej…V Európe tomu odolal len „zlý“ Lukašenko, ktorý v Bielorusku nezaviedol žiadne opatrenia, nechal to na obyvateľoch, na ich slobodnej vôli a čo sa tam stalo v tejto oblasti? Nuž nič, žijú naďalej, nevymreli!!!

Nuž, ale to všetko nemôže byť pravda lebo Lukašenko je predsa diktátor! On dal svojim ľudom v tomto slobodu a naši „demokrati“ čo nás tu bezdôvodne covid gniavili, tak tí diktátori neboli a dodnes nie sú za to braní na zodpovednosť, ba dokonca sú „objektívno-demokratickými“ médiami doslova ospevovaní, ako covid hrdinovia lebo nás vraj perfektne previedli najhoršími časmi covid „pandémie“!!!

Z toho je mi naozaj zle!

Už si Slováci nepamätáte, ako Matovič na jednej zo svojich niekoľkohodinových TB doslova vrieskal po MUDr. Bukovskom, aby išiel a odovzdal svoj medicínsky diplom?!

Už si nepamätáte, ako nám Matovič dával za vzor akúsi cigánsku/Rómsku osadu, že takto sa máme správať v boji proti C-19?

Dnes nám ju už za vzor nedáva, keď sa jedná o dodržiavanie napr. hygieny a pracovných návykov!

Už si nepamätáte, ako nás častovala „prezidentka“ Čaputová za to, že sme si nenechali do svojich tiel aplikovať akúsi západnú, americkú experimentálnu vakcínu, že máme – „prestať tliachať bludy o covide a nechať sa zaočkovať“…?

Už si nepamätáte Slováci, ako nás v tejto veci gniavili a doslova urážali aj média? Už si nepamätáte na „slávny“ výrok akéhosi Schutza zo Sme.sk, že tí z nás, čo sme sa nenechali covid experimentálne zaočkovať, žeby se následne mali „kvičať ako tie svine na bitúnku“?

Už ste Slováci zabudli na to, ako Matovič s Naďom zneužili OS SR na povinné celoplošné AG testovanie bez toho, žeby mali súhlas hlavného veliteľa OS SR Čaputovej?

Už ste zabudli, že keď sa Čaputová najskôr Matovičo-Naďovi, na oko vzoprela, že teda ona na takýto hókus-pókus nedala súhlas OS SR, že ju Matovič upratal vyjadrením, že jej úloha je v tomto len „ceremoniálna“?

A už ste zabudli Slováci, ako aj v tom Čaputová okamžite otočila a následne dokonca pochválila OS SR, že tak „super“ Matovičo-Naďovcom pomáhali vo svojich „vojenských“ povinnostiach a pomáhali pri realizácií ďalších a ďalších povinných celoplošných covid testovaniach???

Už ste Slováci zabudli na Čaputovej covid reklamu, že „Vakcína je sloboda“ a pritom nemala na to žiaden vedecký podklad?

Už vás dnes nezaujíma, že samotná spoločnosť Pfizer sa dnes priznáva, že to s tou ich prvotnou Covid MRNA vakcínou, ktorú dnes buď hádžeme do Dunaja lebo ju už nik nechce (to povedal Matovič!) alebo ich darujeme napr. do Kazachstanu…, že samotná Čaputová bola na čele tých, čo nás chceli doslova nasilu touto chémiou kontaminovať???!!!

A tak ďalej, a tak ďalej…

A dnes si Čaputová drzo zavesí na FB status, kde sa tvári nevinne, kde sa tvári účastne nad tými, čo podľa nej a jej podobných, podľahli, vraj výlučne na C-19!

Jedinú vec, s ktorou s ňou v tomto jej covid statuse bezvýhradne súhlasím, je toto jej konštatovanie – „…pandémia ešte stále nie je uzavretou kapitolou“

 

Áno, a týmto jej konštatovaním ukončím dnešný môj názorový článok na celú tu Covid „pandémiu“, že áno, covid pandémia, čo sa týka nášho absolútne neodôvodneného gniavenia, nášho niekoľko ročného neliečenia choroby, ktorá je a bola jednoznačne liečiteľná dostupnými medikamentami, dlhé roky nám známymi (ja som sa napr. do týždňa vyliečil vo februári 2022 z respiračného ochorenia ISOPRINOSINOM!) liečebnými látkami, ani z ďaleka nie je ukončenou kapitolou!

Verím, že po „predčasných“ voľbách sa OČTK začnú zaoberať všetkými tými trestnými oznámeniami, ktoré boli na „vládnych“ počas covid „pandémii“ podané, ktoré im dnes pri ich „rozviazaných rukách“ ležia kdesi šuplíkoch, že sa na to nezabudne lebo jedna vec je odpustiť a druhá vec je, aby tí, čo nás tu bezdôvodne takto neľudský covid gniavili, poniesli za svoje konanie zodpovednosť…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Izrael, holokaust

Netanjahu: V prípade potreby sa ubránime aj sami. Je to poučenie z holokaustu

06.05.2024 06:07

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu v nedeľu odmietol nátlak medzinárodného spoločenstva, ktoré žiada pozastavenie vojnového ťaženia v Pásme Gazy.

čína, Rusko, Nemecko

Terčom sú Ukrajina a Taiwan. Učia sa Čína a Rusko, ako spolu bojovať v kyberpriestore?

06.05.2024 06:00

Experti naznačujú, že v kyberpriestore vidia spoluprácu Pekingu a Moskvy. Ukrajina a Taiwan s tým majú skúsenosti.

Jozef Štajer, exstarosta, Telgárt

Záhadná abdikácia starostu v Telgárte: Náhle odišiel a zanechal po sebe len list

06.05.2024 06:00

Mal toho „plné zuby“? Kontajnerové mestečko v Telgárte, kde od novembra žije viac ako stovka osadníkov, má stále problémy. Práve to by mal byť dôvod, prečo starosta odstúpil.