Založ si blog

Premiérka Čaputová a všehominister Heger!

Ja nechápem, čo sa všetci rozčuľujú?

Prečo sa opozícia rozčuľuje?

Prečo väčšina národa slovenského, hlavne doma, v krčmách, na uliciach krútia hlavou, čo sa to tu deje?

Čo Čaputová a demisný „premiér“ Heger vystrájajú?

Naozaj, čo sa nad tým vôbec pozastavujeme?!

Veď všetko je v súlade s ústavou SR, ako nám čaputová tvrdí!

Demisná „vláda“ zatiaľ nekoná vysoko neprofesionálne! (len sa nám pred očami rozpadá!)

A tak, ide všetko tak, ako  ísť má, až, minimálne do 30.9.2023!!!

No, ale predsa len by bolo načim, keby sa Čaputová rozhýbala a predsa by sa len ujala svojich „prezidentských“ kompetencií…

Je evidentne, že demisná „vláda“ sa rozpadá, „myšky“ z tejto už dávno potopnej lode, z podpalubia utekajú, jeden po druhom…však oni vedia prečo!

Ale ani takýto pofidérny útek ich neochráni pred tým, že v blízkej budúcnosti budú braní na zodpovednosť za to, čo tu s nami za posledné 3 roky vystrájali, ako nás bezdôvodne „pandemický“ gniavili – povinné testovanie, Lockdawny, zatváranie do domácich väzení, zákaz chodiť do práce a vytvárať pre našu Vlasť hodnoty, zatváranie hraníc medzi okresmi (pred 1990 boli „zatvorené“ len hranice smerom na „vysnívaný“ západný kapitalistický svet!)…, …no a neposlednom rade brutálne nútenie do experimentálneho covid očkovania a ešte, aby som nezabudol, že nás zatiahli do vojny, s ktorou my, po vojenskej stránke nemáme absolútne, aleže absolútne nič, ibaže to, že napomáhame, teda oni „naši vládni“, „naši mocní“ za „nás“ napomáhajú USA administratíve Joe Bidena uplatňovať si na európskom kontinente svoje národno-štátne záujmy…!!!

 

Takže Čaputová by sa mohla rozhýbať a vymenovať „úradnícku vládu“ , takú celkom jednoduchú z najväčších našich dvoch „odborníkov“, ktorí naozaj „všetko“ vedia, „všetko“ ovládajú, však preto ich, ich „objektívno-demokratické“ média velebia, do politických nebies vynášajú a ani štipku kritiky na nich nedopustia, hlavne na Čaputovú!

 

Nuž tak teda nech Čaputová vymenuje seba za premiérku úradníckej Vlády (popri tom hravo zvládne aj „prezidentovanie“) a Hegera za všehoministra!

A jest vymaľované!

Veď ak Hegerovi budú postupne odchádzať jeho „ministri“ a Čaputová bude, za každým Hegera poverovať riadením jednotlivých bez ministerských ministerstiev, tak načo strácať čas?!

My to do toho 30.09.2023 nejako už len vydržíme, keď premiérka bude Čaputová a všetky ministerstvá bude mať pod palcom všehominister Heger!!!

 

Tak čo Slovač, ešte stále vám nič nedochádza?!

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

vojna na Ukrajine, drony

ONLINE: ISW varuje: Ukrajine nestačí 'aktívna obrana'

06.05.2024 06:35

Ak bude mať Rusko počas celého roku 2024 v bojoch na Ukrajine celoplošnú iniciatívu, môže mu to priniesť viaceré výhody, upozorňuje ISW.

Trump

Trump prirovnal správanie Bidenovej vlády k metódam nacistického gestapa

06.05.2024 06:19

Americký exprezident Donald Trump vyhlásil, že administratíva Joea Bidena používa podobné taktiky ako gestapo.

Izrael, holokaust

Netanjahu: V prípade potreby sa ubránime aj sami. Je to poučenie z holokaustu

06.05.2024 06:07

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu v nedeľu odmietol nátlak medzinárodného spoločenstva, ktoré žiada pozastavenie vojnového ťaženia v Pásme Gazy.

čína, Rusko, Nemecko

Terčom sú Ukrajina a Taiwan. Učia sa Čína a Rusko, ako spolu bojovať v kyberpriestore?

06.05.2024 06:00

Experti naznačujú, že v kyberpriestore vidia spoluprácu Pekingu a Moskvy. Ukrajina a Taiwan s tým majú skúsenosti.