Založ si blog

Slováci, pripravte sa, že dnešný deň bude v „našich“ médiach plný pro USA a proti Ruskej propagandy. Nejakú vyváženosť neočakávajte!

Pred rokom, 24.februára 2022 sa stalo to, čo Joe Biden nielen „predpovedal“, ale čo si podľa môjho názoru a podľa toho čo sa za ten rok udialo vo vojenskom konflikte na Ukrajine, aj veľmi prial!

Áno, v tento deň Ruská federácia na príkaz Putina vojensky vstúpila na územie Ukrajiny, načo možno mala dôvod, ale nemala na to právo!

Áno, aj ja som presvedčený, že RF sa tohto nikdy dopustiť nemala a týmto sa neospravedlňujem, len poukazujem na to, že RF sa nemala začať správať, ako USA od konca II. sv. vojny lebo niečo „iné“ je, ak na cudzie územia vstupujú vojensky USA a úplne niečo iné a inak hodnotené je to, ak takto konali/konajú Rusi voči/na Ukrajine!

Rusi, keď si ich entita na východe Ukrajiny od roku 2014 toľko vytrpela, mali zaťať zuby a mali si počkať, kým by ich územie nebolo ako prvé napadnuté z územia Ukrajiny a mali na svojej západnej hranici vytvoriť silný obranný blok…lebo toto je podľa Ruskej federácie to, čo malo nastať, teda že im hrozí vojenský útok zo strany Ukrajiny podporovanej USA/NATO! Jednoznačne nemal mať pravdu Joe Biden, že RF nemá inú možnosť, ako vojensky vstúpiť na územie Ukrajiny, ale mali počkať na to, čo oni, Rusi, tvrdia, že Ukrajina podporovaná USA/NATO/EÚ, ako prvá vstúpi vojensky na ich územie a potom by tento konflikt nabral úplne iné medzinárodné kontúry lebo hovoriť toto dnes zo strany Ruska, že oni museli byť prvý, čo začali vojenskú akciu, aby chránili svojich obyvateľov, je ťažko dokázateľné, hlavne v našich „demokratických“ končinách, ktoré sú hlboko pod jarmom USA a ich NATO!!! (Tak ako Varšavská zmluva bola plne pod kontrolou a velením ZSSR, tak aj NATO je plne pod kontrolou a velením USA, nech sa už tvária akokoľvek!)

Ak USA vojensky (a mnohokrát na to zneužili svoje NATO!) vstúpili na akúkoľvek suverénnu pôdu iného štátu sveta (Vietnam, Líbya, Sýria, Irak, Afganistan…Srbsko-Belehrad a pod.), tak to bola podľa nich, humanitárna pomoc bez ohľadu na to, koľko nevinných civilov, hlavne detí a ich rodičov(!), pri tejto „humanitárnej“ americkej pomoci prišlo o život lebo USA sa vraj už nemohli prizerať na to, že v daných štátoch vraj nefungovala demokracia ALA USA, hlavne ak tam boli takmer nevyčerpateľné zásoby plynu, ropy, zlata a tak podobne!!!

Lebo toto sú dôvody na to, aby USA „zasiali“ do týchto končín sveta svoju predstavu o „demokracií“!

Americká „demokracia“ to jest nič iné, ako len byť voči USA poslušným, počúvať a nechať ich, Vás ovládať, aby úžitok s tejto „demokracie“ mali výhradne oni…

Všade inde vo svete, kde sa tieto pre USA veľmi potrebné nerastné suroviny nenachádzajú, tak tam podľa nich, môže byť akákoľvek demokracia resp. „demokracia“, takže tam tú svoju „demokraciu“, „humanitárne“ nasilu presadzovať, pre nich nemá zmysle!!!

Ale tá dnešná vojenská akcia RF, ktorá sa rovnako nemala udiať, tak tá je už výhradne vojenskou agresiou a teda o nejakej humanitárnej akcií nemôže byť ani reči!

Iste, žiadna vojenská akcia nemôže a nesmie byť prezentovaná, ako „humanitárna“, presne tak, ako nikdy nemala a do budúcnosti nesmie byť prezentované, že bombardovanie Američanmi a ich NATO, Belehradu v 1999, bolo „humanitárnym bombardovaním“!!!

 

Takže očakávať od „našich“ médií, tých jediných „objektívno-demokratických“, žiaľ hlavne RTVS, Slováci, nejakú vyváženosť neočakávajte ani len náhodou lebo americká „demokracia“ to jednoducho nepusti – Rus je diabol a Američan je anjel!!!

Toto bude krédom dnešného dňa vo všetkých „našich objektívno-demokratických“ médiach…!!!

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

medveď

V okolí obce Košická Belá sa vodičovi pred autom zjavil medveď

24.04.2024 14:52

Polícia vyzýva na ostražitosť a opatrnosť.

sneh, bratislava, sneženie

SHMÚ upozorňuje na sneženie na severnom Slovensku

24.04.2024 14:21

Meteorológovia vydali výstrahu prvého stupňa.

Londýn, kôň, splašené kone, Household Cavalry, britská vojenská jednotka

Londýnom sa preháňali splašené vojenské kone. Skrotila ich až armáda, hlásia ranených

24.04.2024 14:02

Jeho kôň vrážal do áut neďaleko Buckinghamského paláca.

Russia Military Official Arrest

Putinovho generála asi kŕmili úplatkami, jeho žena žila v luxuse. Je to predzvesť konca ministra obrany?

24.04.2024 14:00

Námestníkovi šéfa rezortu obrany hrozí až 15 rokov väzenia. Prečo šéf Kremľa umožnil zatknúť jedného z najvplyvnejších predstaviteľov ozbrojených síl?