Založ si blog

Podobnosť medzi nedávnym Covidizmom a konfliktom na východe Ukrajiny, je čisto náhodná?

Dovoľte mi takúto úvahu.

Dovoľte mi, aby som na prvý pohľad neporovnateľné, predsa len porovnal.

Budem sa snažiť byť stručný, jasný a tak trochu vo svojich vyjadreniach jednoduchší, teda nie komplikovaný v zmysle komplikovaného vyjadrovania sa, používaním pre niekoho nezrozumiteľných slovných spojení, aby to bolo každému úplne jasné, čo som vlastne chcel naznačiť a že porovnávam nie dopady týchto dvoch globálnych problémov, hlavne pre Európu, ale to, čo sa okolo toho mediálne dnes u nás „demokraticky“ odohráva…

Nuž začínam.

Pamätáš si ľud slovenský, ako to začalo s Covidom? S tým, ktorý ktosi nazval Covid -19 (SARS-CoV-2)?

Na začiatku nám bolo vštiepené, že C-19 vznikol kdesi na čínskom trhu, v akomsi čínskom meste Wu-chan (dnes už o ňom ani len pes neštekne, pardon ani len jedno „objektívne“ médium!), kde sa ako prvý nakazil, akýsi jednoduchý čínsky pocestný, ktorý sa práve nachádzal na miestnom stáročnom trhu, kde sa po stáročia vždy obchodovalo s tovarom, ktorý bol vždy nejakým spôsobom, nie celkom po stránke infekčnej pre bežného človeka kóšer…

Aká to náhoda, že z miliónov ľudí, ktorí sa pohybovali dlhé roky po tomto trhu, sa práve tento určil za prvého, u ktorého bol diagnostikovaný (kto už mal pripravený prvý covid test, ktorý určil, že aha, tento je prvý, čo má C-19?!) nový korona vírus C-19…Dnes sa akosi nikto nezaoberá tým, ako je možné, že práve tento jednoduchý Číňan bol označený za prapôvod budúcej celosvetovej „covid pandémie“! Apropo, kto je ten človek, kde sa dnes nachádza, žije ešte?

Takže, príčina počiatku Covidu bola „jasná“ – Čína a čínsky trh, čínske netopiere!

Žiadna iná diskusia nepovolená! Takto to je a basta!

Keď 24.2.2022 vojensky vstúpili Ruské vojská na územie Ukrajiny na jej východné územia, tak to bolo jasné. Áno, Rusko vojensky vstúpilo na pôdu cudzieho štátu!

Takže áno, o tomto nebolo pochýb a ďalej sa o tomto nediskutovalo! Takto to je a basta!

 

Idem ďalej.

Keď sa na „Wu-chansky“ C-19, bližšie pozrela česká biologička Soňa Peková a ako prvá nahlas verejne v médiach prehlásila, že jej sa nezdá, žeby C-19 bol produktom prírody, ale že podľa nej má tento koronavírus pôvod v laboratóriu a že za tým je človek, tak ju takmer ukameňovali!

Hej, hej, je potrebné si všimnúť vyjadrenia všakovakých našich covid odborníkov vo vtedajších našich covid „objektívno-demokratických“ médiach, ako sa ostro ohradili voči tejto jemnej žene, odborníčke v tejto oblasti svetového rangu!!!

Už ste na to Slováci zabudli?

Zabudli ste, že o C-19 a o jeho pôvode bolo zakázané hovoriť a kto hovoril niečo iné, tak bol vymedzený/vypudený covid mocnými na okraj spoločnosti?!

To si nepamätáte, ako Matovič na jednej zo svojich siahodlhých covid TB označil MUDr. Igora Bukovského za šarlatána a radil mu, aby odovzdal svoj medicínsko-doktorský titul?

No a niečo podobné sa deje resp. sa začalo diať ihneď od vstupu ruských vojsk na územie Ukrajiny, keď sme sa začali pýtať na dôvod! Nechceli sme vtedy a ani dnes nič iné, „iba“ poznať dôvod, pravý dôvod, prečo sa Rusi takto voči Ukrajine zachovali, čo v žiadnom prípade neospravedlňuje tento ich vojenský akt!

A áno, chceli sme to počuť priamo od nich a nie od tých, ktorí hovoria, že dôvod nebol!

Vtedy si mala naša štátna RTVS pozvať do štúdia ruského veľvyslanca na Slovensku a poriadne ho v priamom prenose, v tejto téme vyobracať…!!!

Nie, niečo také nebolo dovolené lebo podľa takých, akými je napr. „naša“ Čaputová – Rusi vojensky vstúpili na územie Ukrajiny bezdôvodne, koniec, nediskutovať, nebádať…, tak to to je, takto to zostane a basta!

Nie je to to, to isté, ako to bolo s pôvodom C-19?!

A dnes všetci vieme a priznávajú to aj tí, čo to vtedy za každú cenu popierali, že C-19 nevznikol náhodne na čínskom trhu s netopiermi, ale že celkom jasne a cielene vznikol v laboratóriu a už zostáva „len“ zistiť prečo a akým „nedopatrením“, sa z tohto laboratória, tiež v meste Wu-chan, kde pôsobili hlavne USA vedci (doma na území USA majú takéto experimenty zakázané! Však, akýsi Fauci?!) na vývoji tohto koronavírusu, a na čí príkaz, sa v istom momente dostal von na čínsku ulicu???!!!

Takže aj ruský vojenský vpád na suverénne územie Ukrajiny má svoj pôvod/dôvod a raz sa ho určite dozvieme presne tak, ako sme sa po určitom čase dozvedeli, kde, ako vznikol C-19 a už „len“ ostáva zodpovedať otázku, prečo a na čí príkaz sa z tohto laboratória dostal von na čínsky trh (čo je tiež otázne, či tam bol tento vírus „vysadený“ ako na prvom mieste našej planéty!)…!!!

 

Idem s podobnosťami C-19 a ukrajinského konfliktu ďalej.

 

Proti covidu bolo povedané, že niet účinnej liečby, že neexistujú lieky, že existujú len rúška, respirátory, Lockdawny, Ag a PCR testy na jeho odhaľovanie a pod.

Až prišla „spása“ spoza Atlantiku v podobe Pfizer covid vakcíny a opäť sa o tejto vakcíne nemohlo diskutovať, polemizovať…najmä na odbornej úrovni!

Jednoducho bola tu, bol označená za 95% a viac účinnú voči C-19!

Bola označená za jediné východisko z covid „pandémie“…a nikto nemohol o tomto polemizovať…nič, ticho a nechať sa covid očkovať…hlava-nehlava…., všade kde sa dalo…dokonca aj na staniciach hromadnej dopravy…a kýmkoľvek, kohokoľvek, s akoukoľvek inou diagnózou, ktorá mohla byť v prípade podania takejto MRNA vakcíny naozaj životu, pre daného jedinca nebezpečná!!!

Apropo Slováci, Vás nezaujímalo, kto vám aplikuje túto vakcínu do vašich tiel? To ste týmto vakcinačným osobám naozaj tak bezbreho dôverovali? Nebolo vám čudné, že bolo jedno kde a kým ste sa nechali na Slovensku covid zaočkovať? Prečo ste nepovedali, že dôverujete len svojmu všeobecnému lekárovi, ktorého poznáte už roky rokúce a že keď sa už máte dať covid zaočkovať, tak jedine ním? Ale o tom potom, ako hovorí klasik…

A dnes sa už vie, že všetko, čo o tejto vakcíne bolo hovorené, nie je ani len v najmenšom pravda! Že táto covid vakcína nie je všeliekom na C-19! Že jednoznačne spôsobuje vážne zdravotné problémy! Dokonca aj s následkami smrti!!!

Dnes už akosi ani tie vtedajšie „zúrivo-covid-vakcinačné“ média, ani len nešteknú po resp. o nejakej covid vakcíne v zmysle, že je nutné sa nimi nechať vakcinovať aj naďalej lebo ten kto tak neučiní, by mal „kvičať, ako tie prasce na bitúnku! (Však, akísi Peter Schutz zo SME.sk! Kde ste dnes s tou vašou Covid vakcinačnou zúrivou rétorikou voči nám, čo sme covid vakcinácií odolali?!))

Slováci to ste už zabudli na Čaputovej covid vakcinačnú reklamu, že „Vakcína je Sloboda“?

To ste už Slováci zabudli, na hysterické vystúpenie Čaputovej pri jednej bratislavskej nemocnici, kde sa na nás vysoptila, že vraj máme už prestať tliachať bludy o Covide a že sa máme nechať okamžite všetci nechať covid Pfizer zaočkovať lebo všetci pomrieme?! Naozaj už ste zabudli?!

Chvála Bohu, že ja a moja rodina sme tomuto covid vakcinačnému šialenstvu (teroru) a neúmernému nátlaku odolali! Dnes viem, že minimálne z covid vakcíny, v mojom tele nekoluje akási škodlivá chémia – MRNA!!!

No a presne toto sa deje aj okolo dnešného konfliktu na Ukrajine!

Tí istí, čo nás vtedy tu covid gniavili, tí istí, čo nám nasilu vtláčali covid vakcínu a všetko okolo toho popierali, dehonestovali…, tak tí istí nám dnes tvrdia, že Ukrajina bude slobodná, keď sa jej budú hlava-nehlava posielať všetky západne zbrane…

A ako vidno, zbraňová chuť Zelenského a jeho okolia neutícha, ba sa neustále stupňuje! Neustále požadujú novšie a účinnejšie západne zbrane lebo len tak vraj je možné urovnať tento nezmyselný vojenský konflikt!!!

Vy Slováci tu nevidíte paralelu s covid vakcínami a s dodávkami západných zbraní na Ukrajinu?!

Vy nevidíte, že ani o tomto sa dnes nesmie diskutovať?

Vy to nevidíte, že každý, ktorý tvrdí, že je aj iné a oveľa účinnejšie riešenie, riešenie mierovo-diplomatické, tak je jednoducho označený za nepriateľa demokracie, za nepriateľa EÚ, za nepriateľa USA, za priateľa Ruska, za putinovca, za zradcu a čo ja viem začo ešte…!!!

Nevidíte Slováci, že sa pretláča, pretláča nasilu, len jedno jediné riešenie?

A tým je eskalácia, už ani nie napätia lebo napätie je už na hrane, ale že sa bezmyšlienkovite vyhrocuje, eskaluje hrozba jadrovej vojny?!

 

Takže na teraz „len“ toľko k podobnostiam „čisto náhodným“, k paralelám „čisto náhodným“ medzi covid „pandémiou“ a vojenským konfliktom na Ukrajine!

Slováci, prosím,  už sa konečne prebuďte z tohto vojenského konfliktu na Ukrajine, že nie je všetko okolo tohto konfliktu tak, ako sa nám snažia nasilu skrze ich propagandistické média nahovoriť…!

Už sa konečne z toho prebuďte, tak ako sa pomaly ale iste začínate prebúdzať z toho, že nie všetko bolo také okolo covidu, okolo Covid opatrení a hlavne okolo covid Pfizer vakcín, ako nám to tu tiež, rýdzo propagandisticky, bolo vtláčané, nanucované…!!!

 

 

 

 

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

súdne pojednávanie, Mikuláš Černák

Boss bossov pred súdom, aj keď o to nežiadal. Dostane sa Mikuláš Černák na slobodu? Dôkazy stále pribúdajú

25.04.2024 08:00, aktualizované: 08:19

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.