Založ si blog

Pán Fico, to čo robíte? Nemáte najmenší dôvod sa takto podhadzovať Čaputovej, je to nedôstojné a hlavne neprípustné!

Nie som voličom SMER-SSD a ani som ich nikdy pred tým nevolil. Ale i napriek tomu nemám voči ich vládnutiam také výhrady, aké mám k terajšej „vládnej“ garnitúre, ku garnitúram všetkých doteraz rýdzo pravicových „vlád“ (Dzurinda a spol.) a hlavne k Čaputovej, ako „prezidentke“!

 

S obrovskou nevôľou sa dívam a vnímam to, čo doslova a do písmena Fico na TB SMER-SSD v posledných dňoch tohto týždňa vystrája!

 

Akéže sa prosíkanie Čaputovej o to, aby zasiahla, aby vymenovaním „svojej“ úradníckej „vlády“ donútila terajších politických hochštaplerov k tomu, aby si v parlamente ústavnou väčšinou schválili skrátenie volebného obdobia s konaním predčasných PV na konci júna 2023?!

 

Pán Fico, som hlboko presvedčený, že toto, čo dnes robíte vo vzťahu k Čaputovej, sa nepozdáva vašim členom, vašim sympatizantom, ba ani tým, čo by Vás a vašu stranu, až do dnešných dní volili!

Áno, myslím to vážne!

Počúvam to vo svojom okolí!

Veďže ju, ju Čaputovú (a spol.) nechajte!

Nechajte ju (a spol.), nech sa kompletne politicky pred ľudom slovenským vymáča v tej politickej žumpe, v ktorej sa SR, hlavne jej zásluhou nachádza už niekoľko rokov, hlavne od marca 2020!

Nechajte ju a spol., nech sa poriadne vymáčajú v tom politicko-ekonomicko-vojnovo-štváčskom bahne, bahne rýdzo prozápadnom, rýdzo pro Americkom (USA), rýdzo a bezmyšlienkovite pro Zelenskom!

Nechajte ich a nerušte ich pri tom!

To nevidíte že Slováci spia?

Nuž a keď spia a je im dobre, tak nerušte ani ich!

Však jedného dňa sa prebudia a bude ich to veľmi, preveľmi bolieť!!!

Vy ste nevideli resp. ste si nezanalyzovali, že v ostatnom referende, ktoré ste hlavne vy iniciovali a aj zabezpečovali, že sa na toto referendum neunúvalo až 73% voličov?!

Takže nechajte ich, nechajte ich, nech si s Čaputovou a spol. vypijú svoj pohár horkosti až do dna a áno, žiaľ aj my s nimi!!!

Pretože 23:73, je jasná väčšina!

A to, že vás nekalým spôsobom dostanú do väzenia lebo len po tom bažia, nuž tak im to sám umožnite a nechajte ich nech, si takýmto aktom zabijú ten povestný posledný klinec do svojej politickej rakvy!!!

Ja pevne verím, že národ slovenský, sa jedného dňa (a už to nie je ďaleko) konečne prebudí, prebudí sa keď dostane onedlho ďalšiu ranu a oni/my vás z toho ich „demokraticko“-despotického väzenia dostaneme!

Teraz pán Fico nie je čas na to, aby ste sa vy alebo ktokoľvek z dnešnej rýdzo pro slovenskej, pro národnej, pro štátnej opozície, doslova politicky hádzali k nohám tak politicky farizejskej a podlej osôbke, za akú ja Čaputovú jednoznačne považujem!

Vy ste mali urobiť jedno jasné a hlasné vyhlásenie – takéto – „Čaputová, ako to „prezidentka“ SR, buď vymenujete svoju, akúkoľvek úradnícku vládu, za ktorú ponesiete zodpovednosť výhradne vy, s tým, že vyzvete parlament, aby si ústavnou väčšinou skrátil volebne obdobie tak, aby sa predčasné PV konali najneskôr 24. resp. 30 júna 2023 alebo sa MY ako strana SMER-SSD postavíme do čela národa slovenského, ľudu slovenského, oslovíme všetky pro národné, pro štátne, pro rodinné, pro mierové politické subjekty a budeme vyzývať aktívne ľudí, aby spolu s nami, si v plnom rozsahu uplatnili svoje ústavne právo! Tým právom je článok 32, Ústavy SR, zjednodušene povedané, ide o postavenie sa moci v štáte aktívne na odpor, teda na odpor v uliciach! Áno, je čas, aby si ľud slovenský, buď sám vydobyl to, že týchto dnešných despotov na čele s Čaputovou už nechcú alebo svojou nečinnosťou a zápecníctvom, sa nechajú aj naďalej klamať, manipulovať, ožobračovať a zaťahovať sa, do vojny, s ktorou nemáme absolútne, aleže absolútne NIČ!!!

Toto je potrebné, aby ste pán Fico začali presadzovať a nie sa takýmto politicky poníženeckým spôsobom, doslova a do písmena doprosovať tej pro americkej, pro bruselskej, pro kyjevskej bábke – Čaputovej!

Je to z vašej strany nedôstojné, ba ani potrebné!

Toto od vás váš volič a volič s podobným myslením nechce, nepotrebuje lebo je to ponižujúce prosiť niekoho o milosť, keď on s nami nemá/nemal zľutovanie už vyše tri roky!!!

Takýmto spôsobom to už nejde, takto kľudne ste konali až doteraz a teraz je čas, na tu najostrejšiu a naozaj už poslednú ústavnú možnosť, ktorú obyvatelia SR majú v ruke a tým je už vyššie spomínaný Čl.32 našej Ústavy – „Občania majú právo postaviť sa na odpor proti každému, kto by odstraňoval demokratický poriadok základných ľudských práv a slobôd uvedených v tejto ústave, ak činnosť ústavných orgánov a účinné použitie zákonných prostriedkov sú znemožnené.“ – https://www.zakonypreludi.sk/zz/1992-460

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.