Založ si blog

S Matovičom a spol. nevyjednávať, okamžite postaviť pred spravodlivý súd!

V názve môjho dnešného názorového článku, ani náhodou netvrdím, že to, čo o Matovičovi a spol, napíšem nižšie v texte automatický znamená, že sú vinní!

Nie, na toto ja kompetenciu nemám, ani si ju v žiadnom prípade nenárokujem, neprivlastňujem i keď subjektívne som absolútne presvedčení, že áno, sú VINNÍ!!!

Ale o tom musia rozhodnúť nezávislé súdy SR!

Ale vieš čo čitateľ, občan-volič SR?

Ja predsa len začnem tak, ako som  mal pôvodne v pláne, začať tento článok – teda z ostra a tvrdo!

Lebo inak si táto téma ani nezaslúži!

Kde ste vy „objektívne“ média?

Prečo opäť prehliadate neprehliadnuteľné?

Ako to, že si nevšímate výroky napr. takého Šípoša, vraj predsedu, vraj poslaneckého klubu OĽANO v našom národnom parlamente?

Vy nepočujete, čo tento vraj „politik“ trepe?

Vy nepočujete, čo povedal na požiadavky LOZ?

Vy ste nepočuli, ako ich doslova drzo odpinkal tým, že vraj štátny rozpočet(ten dnešný ich, po viac ako 2 a pol roka „vládnutia“ a „nekradnutia“!) nie je „oslík otras sa“, že len tak niekto nemôže prísť pýtať viac a oni „vládna koalícia“, na čele s „naj ministrom“ financií Igorom Matovičom, poručia štátnorozpočtovému oslíkovi, oslík otras sa a on im z istej časti tela napúšťa bubáčiky, rozumej eura, v potrebnom množstve?!

Vy tieto ich dehonestujúce vyjadrenia nepočujete?

A prečo ich nekonfrontujte s ich štátnorozpočtovým oslíkom z čias ich Covid „pandémie“?

Vtedy nemali problém prísť za štátnorozpočtovým oslíkom a poručiť mu, že oslík otras sa lebo nám je treba stovky miliónov na celoplošné testovanie, na nákup AG/PCR testov, na povinný nákup covid Pfizer vakcín lebo Bruselská Ursula nakázali, na vyplácanie peňazí povinne zatvoreným podnikom, či už štátnym alebo súkromným, na absolútne protizákonnú očkovaciu „lotériu“ a veľa ďalších a ďalších bludov?!

Vás média nezaujíma, ako všetky tieto ich míňania prebiehali a komu to šlo do vrecka…???

A dnes dokonca robíte ešte takú nehoráznu farizejskú prácu, že vraj v Číne sa ľud začína búriť lebo sú tam prísne covidové opatrenia!

A na tie naše ste už zabudli?

Už ste zabudli, že sme nemohli ani na ulicu vyjsť? A vy ste mlčali resp. ste to schvaľovali a kto tak nekonal, tak by mal „kvičať, ako tie svine na bitúnku“!!! Však, Peter Schutz zo Sme.sk?!

Že sme museli sa nechať povinne covid testovať testami, o ktorých sám Matovič prehlásil, žeby nimi netestoval ani svojho psa?

Veru, veľa je toho, čo mám voči vám „objektívne“ média na srdci, ale ako sa hovorí, každému sa raz vráti, čo sa vrátiť má…

A preto ešte raz opakujem, za to všetko, čo tu Matovič a spol., spolu s Čaputovou, sa na tomto národe dopustili, za nezákonnosti, čo sa tu na nás napáchali, by mali byť médiami tlačení pred spravodlivý súd a nie nás tu dennodenne oblbovať, že „vláda“ prišla s takým a takým novým návrhom a LOZ odmietlo, že Čaputová to síce citlivo vníma, ale vraj nemá kompetenciu to ani len dennodenne odsudzovať!

Tak keď nemá žiadne kompetencie, tak na čo tam je?

 

Na teraz „len“ toľko.

Kto chcel pochopil!

Kto nechcel resp. nechce, tak ten nepochopil…

Len sa obávam, že ak raz predsa len pochopia, môže byť pre nich už neskro…

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Prekvapujúci krok Takáča. Odvolal šéfa veterinárnej správy Bíreša

28.03.2024 19:50

Verím, že organizáciu nechávam v takej kondícii, že môže ďalej napredovať, uviedol Bíreš.

Ivan Korčok, Peter Pellegrini

Sebavedomý Korčok a rétor Pellegrini. Podpora neúspešných kandidátov sa nesmie preceňovať, hovorí po dueli politológ

28.03.2024 19:30

Kandidáti majú za sebou druhý duel. V čom vynikol Korčok a v čom Pellegrini?

Rím, Taliansko, koloseum, Forum romanum

Desaťmetrová prepadlina pohltila v Ríme dve autá

28.03.2024 19:29

Prepady ciest a následné diery sa vo veľkých talianskych mestách objavujú často.

Peter Kotlár

Kotlár identifikoval zásahy do ľudských práv a slobôd počas pandémie covidu

28.03.2024 19:02

„Odbornej konferencie“ sa zúčastnila aj ministerka kultúry Šimkovičová.