Založ si blog

Dôležité a závažné! Toto musia vedieť všetci Slováci a nie len tí, čo sa o to aktívne zaujímajú!

Zhrozený!

Áno, som zhrozený z toho, že na pôde Európskeho parlamentu sa dejú tak závažné veci, že na tejto eurounijnej pôde sa preberajú závažne témy týkajúce sa všetkých Slovákov a v „našich“ zapredaneckých médiach, RTVS nevynímajúc(!) o tom ani len slovko a keď tak len také ledabolo obtretie sa o túto tému a následne sa už toho nedotýkať!

Áno, ide o tému covidu a všetkého čo stým súvisí už od počiatku ošiaľu Covid „pandémie“

Ale aby som neunavoval tým o čom som už v predchádzajúcich dvoch článkoch písal, tak prejdem rovno k veci.

Dovolím si nahradiť v plnej miere „naše“ totálne „objektívne“ média a dopodrobna poinformujem Slovákov o tom, čo závažné a dôležité sa deje v tejto téme dnes a denne, na pôde EP a aké zistenia priniesli aktivity poniektorých odvážnych europoslancov.

Takže idem na to.

Rozhodol som sa, že si dám tu námahu a prinesiem všetkým Slovákom informáciu v plnom znení, ktorá odznela na TB europoslancov k téme Covid, ktorá je odprezentovaná na tejto 5 minútovej video prezentácií – https://www.youtube.com/watch?v=yXqE1QT75QA&t=242s&ab_channel=MilanUhr%C3%ADk

Avšak ešte skôr sa musím opýtať takto – kde sú naše média? Na predmetnej TB v EP nebol nikto z našich médií? Ani RTVS nemá na pôde EP stáleho spravodajcu?

Nuž zaujímavé lebo z iných tém, tých, ktoré sa k nám „musia“ dostať za každú cenu, tak z tých informácie máme, aj niekoľkokrát denne, a ajhľa, úplne náhodou pri takýchto informáciách z EP, bol prítomný aj niekto zo slovenských médií!!

Nuž ale idem k veci a citujem doslovne čo povedali eurounijny poslanci na predmetnej covid TB – „Prvá otázka znie: Čo presne je v týchto (covidových) zmluvách? Čo presne skrývajú? Na predošlých tlačovkách som vám ukázal niektoré stránky z týchto zmlúv. Takto boli sprístupnené nám, verejnosti i médiám. (poslanec ukazuje A4, ktoré sú od vrchu až po spodok komplet začiernené!) Je zrejmé, že aj po tom, čo sa niektorí z nás a niektorí statoční novinári  pýtali, že aké zmluvy sú podpísané medzi Európskou komisiou a farmaceutickými spoločnosťami. Takto zverejňujú zmluvy, vyše sto strán, zmluva s Pfizerom, Modernou, desiatky strán tých zmlúv boli začiernené. Tak som sa včera s kolegami pýtal: Kedy budú zverejnené zmluvy v plnom rozsahu? Zástupkyňa firmy Pfizer, ktorú vyslali namiesto generálneho riaditeľa, povedala, že ich nemôžu plne zverejniť pretože majú obchodné tajomstvá a musia chrániť svoje záujmy. A teraz sa pýtam: Kde sú záujmy našich ľudí? Kde sú záujmy občanov, ktorých peniaze boli minuté alebo premrhané, aby si kúpili zdravotnícke produkty, ktoré neposkytujú to, k čomu boli uvedené na trh. Lebo to, čo sme zistili včera, keď sa jeden z mojich kolegov pýtal či Pfizer testoval svoju vakcínu na zastavenie šírenia vírusu, boli sme šokovaní, keď sme zistili, že ešte ju netestovali či zastavuje šírenie vírusu. Takže dnes je už viac ako rok po zavedení Green pasu, digitálneho covid pasu v únií. Ľudia boli nútení očkovať sa produktom, aby mohli uplatňovať svoje základné práva. Bolo povedané im a aj nám lebo my sme hlasovali proti Covid pasom, ale mnoho kolegov hlasovalo za, pretože verili tomu, čo tieto spoločnosti tvrdili, že keď sa necháte zaočkovať, nenakazíte sa a nešírite vírus. Dokonca to vystupňovali a hovorili : Nechajte sa očkovať, aby ste chránili babku a rodičov. A my teraz zisťujeme, po viac ako roku, že keď žiadali o zvláštne povolenie pre uvedenie na trh, vakcínu ani netestovali či je vôbec účinná pri zastavení šírenia vírusu? Tak sa pýtam znovu, my sa pýtame znovu: Čo skrývajú? Čo presne skrývajú?

Je tu ešte jeden problém, pred rokom som európsku liekovú agentúru (EMA) žiadal, aby mi predložila dáta, pretože som chcel pri hlasovaní o covid pase urobiť informované rozhodnutie. Jedna požiadavka bola, aby mi poslali všetky skúšky, testy, klinické štúdie, ktoré všetky tieto spoločnosti vykonali, či už na zvieratách alebo na ľuďoch pred tým ako žiadali o ich uvedenie na trh. Takže v prípade Pfizeru tu je niečo zaujímavé. Keď i poslali dáta a štúdie Pfizeru, tu sú všetky testy (europoslanec to prítomným médiám ukazuje), ktoré predložili so žiadosťou. Predložili klinickú štúdiu, ktorá bola zahájená 14. januára 2020. Včera som sa pýtal zástupkyne Pfizeru a ona mi odmietla odpovedať, ako je možné, že svet sa dozvedel v decembri 2019, že existuje nejaký covid a koronavírus v Číne. V decembri 2019!

  1. januára mala čínska vláda zverejniť DNA dáta alebo časť dát verejnosti a o 3 dni už spoločnosť Pfizer zahájila test vakcíny! Ako je to možné?! Na to nereagovala.

V prípade Moderny som sa pýtal generálneho riaditeľa pred tromi týždňami, keď tu bol, predložili skúšku z roku 2017, takže opakujem otázku : Ako je to možné?! V zime, v decembri 2019 sme sa o víruse dozvedeli a oni predložili testy vakcín, ktoré mali prebehnúť dva roky predtým?!

Túto otázku si kladiem : Ako je to možné?

 

Tak čo Slováci, ani toto s vami nepohne vo vzťahu k všetkým tým, čo nás tu covid gniavili, čo nás, teda vás, čo ste tomu podľahli a nechali ste sa doslova z donútenia covid zaočkovať lebo sloboda lebo kultúra lebo šport lebo lebo lebo, covid vakcinačne gniavili???

 

 

 

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

Andrej Danko, semafor

Polícia po viac ako troch mesiacoch zverejnila video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 13:04

Zábery pochádzajú z kamery električky. K dopravnej nehode lídra SNS došlo 11. januára v bratislavskej Dúbravke.