Založ si blog

Heger tliachal mega dezinformácie a „novinári“ cudne mlčali!

Dnešný môj rýdzo názorový článok nemôžem začať inak, ako tým, že je tragikomické, akí „novinári“ majú právo klásť otázky na TB dnešnej „vládnej“ moci a pani z paláca.

Vždy sa to začína redaktorom/novinárom z TA3 (TB naživo sú vysielané zväčša skrze túto TV), potom nasleduje RTVS, Sme.sk, Denník N, Aktualti.sk, TV JOJ, TV Markíza…

To je všetko!

Kde sú novinári z takzvaných alternatívnych médií?

Jáj, som zabudol, veď oni by im kládli dezinformačné, hoaxové otázky!

A prečo nie?!

Veď takí „štátnici“ akých máme dnes vo „vláde“, v „prezidentkinom“ paláci, by mali akýkoľvek hoax, akúkoľvek dezinformáciu, hravo vyvrátiť tým, že budú odpovedať na základe preukázateľných faktov a takýchto „dezinformačných“ novinárov by poľahky upratali kam sa patrí!

A presne toto sa opäť stalo na včerajšej TB OĽANO, po „rokovaní“ vraj „koaličnej“ rady štyroch koaličných strán (to OĽaNO je nejaká strana? To Za ľudí ešte exituje alebo už len na papieri…?), ktorého výsledkom bolo, že sa dohodli, že sa dohodnú nabudúce…!

Na tejto TB ma hlavne „zaujal“ akýsi Eduard Heger, vraj dnes predseda „vlády“ SR.

Čo sa ten tam natliachal, z toho až uši boleli.

Ale jedná vec mi okamžite zarezonovala v ušiach, keď vyslovil túto vetu – „…to čo robí Vladimír Putin s energiami, to nie sú nejaké obchodné praktiky, to je hybridná vojna a my jej čelíme.“

Veď vtedy sa musela zatriasť celá naša matička zem a na Slovensku museli naozaj hromy blesky biť nad Tatrami!!!

Toto je čo za idiotizmus?

Toto je čo za dezinformácia veľkosti vesmíru?

To Vladimír Putin na nás uvalil sankcie, že nám nechce RF dodávať plyn, aj keby sme za neho zaplatili v cene, ktorá nemá vo svete konkurenciu?

To Vladimír Putin na nás uvalil sankcie, že nám RF nechce dodávať ropu aj keby sme za ňu zaplatili v cene, ktorá nemá vo svete konkurenciu?

Naozaj, takto to je?

A nie náhodou EÚ uvalila sankcie na dovoz/dodávky ruského plynu a ropy?!

Čo to ten Heger tliachal za dezinformácie!

A „novinári“ mlčali!

Avšak za najväčšiu dezinformáciu, ktorú týmto Heger vypustil zo svojich „štátnických“ úst považujem to, že podľa neho, Vladimir Putin môže za to, že máme na slovenskú tak drahú elektrickú energiu!

Áno, tú elektrickú energiu, ktorej si dokážeme na Slovensku vyrobiť toľko, že jej máme dokonca prebytok a hlavne tú, ktorú si „zadarmo“ vyrábame na našich vodných elektrárňach –  https://www.seas.sk/elektraren/ve-gabcikovo/ ,  potom tu máme výkonné Atómové (jadrové) elektrárne – https://www.seas.sk/o-nas/nase-elektrarne/atomove-elektrarne/ , áno toto sú tie slovenské elektrárne, ktoré ma pod palcom, podľa Hegera, tiež Vladimír Putin lebo ešte stále nám RF za dohodnutú cenu (veľmi výhodnú cenu) dodáva do nich „ruské jadro“ na ktoré boli stavané! Žiadne iné nie je vhodne v nich použiť bez toho, aby nedošlo ku komplikovaným technologickým/technickým zmenám…

Potom tu máme Fotovoltaicke elektrárne – https://www.seas.sk/o-nas/nase-elektrarne/fotovolticke-elektrarne/ .

Tu podľa Hegera má tiež vplyv Vladimír Putin lebo slnko na nich svieti len vtedy, kedy Vladimír Putin hybridne dovolí! (?!)

 

Potom tu máme Tepelné elektrárne, ktoré sú závisle na uhlí (to už končí! už končí?), mazutu, ale hlavne na plyne!

A tu je opäť, podľa Hegera, na vine Vladimir Putin lebo to bol práve on a nie EÚ, čo na nás uvalil hybridné sankcie na zákaz dodávok ruského plynu! (?!)

Chcem jasne povedať, že Heger vedome klame! Alebo tomu nerozumie a to je pre SR hotová katastrofa!

Klame, že elektrickú energiu (ale aj plyn či ropné produkty) máme tak drahé lebo hybridný Vladimir Putin!

Tak sa pýtam, prečo u nás vyrobenú, našu elektrickú energiu, nenakupujeme priamo od našich elektrárni, ale ju „vyvážame“ na západoeurópske energetické burzy a spätne ich nakupujeme v násobne vyšších cenách?

Toto nám káže Vladimír Putin?

To je čo za idiotina?

To je čo za dezinformácia?

To je čo za hoax?

Takže občan-volič SR vedz, že ak by sme si našu elektrickú energiu nakupovali od našich výrobcov, výrobcov elektrickej energie na našom suverénnom území, tak by sme si ju nakupovali niekde v rozmedzí od 35 do 45 €/MWh!

A viete za akú cenu si ju dnes kupujeme na západoeurópskej energetickej burze?

Nuž „len“ za 483,88 €/MWh!!! – https://pxe.cz/cs/derivatovy-trh/elektrina

Fuj, zlý Vladimír Putin! Veď podľa Hegera je to Vladimir Putin, čo nám káže, aby sme robili takéto „super“ hybridné obchody s vlastnou elektrickou energiou, ktorá naše územie fyzický neopustí, prúdi priamo do našej rozvodnej/distribučnej siete, „len“ cenovo musí „vycestovať“ na západoeurópske energetické burzy, ako lacná komodita a späť sa vracia minimálne desať násobne (10x!) „lacnejšia“!!!

Čo sa platí za tento nehorázny cenový rozdiel?

Koho tým dotujeme…?

No a pri týchto dezinformáciách, ktoré vyšli z úst Hegera, „naši novinári“ cudne mlčali!

Pýtam sa, to sú čo za „novinári“?!

To sa tam nenašiel ani jeden, ktorý ako tak vidí do problematiky energetiky a obchodovaniu s energiami?!

Ja viem, oni vidia len Fica, Blahu, fašistov a „fašistov“…

Malá odbočka – vieš si občan-volič SR predstaviť, keby v čase, keď bol Fico predsedom Vlády SR by vypúšťal z úst, takéto dezinformácie, žeby tí istí novinári mlčali alebo by boli na slovo vzatými energetickými odborníkmi a pýtali by sa otázky na ktoré si dnes netrúfnu!

Resp. si trúfnuť nesmú…?

 

A práve preto je potrebné, aby na Slovensku nastala okamžitá zmena politického vedenia nášho štátu, ako v NR SR, tak vo Vláde SR, ale aj a predovšetkým v prezidentskom paláci!

Áno, práve v prezidentskom paláci lebo aj keď kompetencia prezidenta SR nie je priamo zasahovať do istých ekonomicko-hospodárskych oblastí, tak kompetencia mať „otvorené“ ústa je tu hádam najväčšia a je ju potrebné využívať/používať vždy, keď sa dejú takéto nekalosti!

Prezident SR je tu na to, aby si svoje „ústa“ otvoril za každým, keď vidí, že vládna moc vedie tento národ, týchto obyvateľov, tejto suverénnej Slovenskej republiky, našej milovanej vlasti, do úpadku a do područia tých, ktorí sa tvária, že sú priatelia, ale pritom sú to nepriatelia!!!

Pretože prezident SR sa môže, ba priam musí, obklopiť ľuďmi s rôznorodými ba priam protikladnými názormi…

Ale to by som od pani, ktorá dnes „obýva“ našu prezidentskú rezidenciu, asi veľa chcel…

Teda ja chcem už len jedno, čo sa jej týka, aby skončila na tejto našej najvyššej politickej pozícií ešte skôr, ako jej uplynie riadne volebne obdobie!

To isté sa týka dnešnej „vlády“ SR a tým pádom aj dnešnej NR SR!!!

 

 

Zdroj TB – https://www.ta3.com/clanok/243382/tb-ministra-financii-i-matovica-po-rokovani-koalicnych-lidrov , niekde okolo 19:00 minúty.

 

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Tlačila na Forróa vláda? Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len predseda, stretnutie s Korčokom zrušil svojvoľne

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.