Založ si blog

Zvládla by Čaputová v „Pohode“ aj pohodu na Infovojne?

Naozaj odporné!

Odporné na čo sa v posledných rokoch premenil hudobný festival – Pohoda.

Dnes to už nie je hudobný festival, ale skrze akejsi pomyselnej hudobnej „umeleckej“ scény, je to obyčajné lákadlo pre adolescentov na to, aby im politicky vymývali ich mlade hlávky ešte väčšmi, ako cez dovolené „mienkotvorné objektívne“ média!

A presne v tomto duchu politickej manipulácie sa nesie aj dnešná „Pohoda“!

Samozrejme, že najväčší priestor dostávajú také mediálne „esá“ akými sú akési Aktuality.sk a pod.

Čaputová neodolala pozvaniu na túto neoliberálnu vymývačku mozgov našich totálne zmanipulovaných adolescentov a s veľkou radosťou prijala pozvanie na „apolitickú“ besedu…

Ešte s väčším nadšením o tom informuje na svojom FB profile napr. aj takto – „O mojich troch rokoch v prezidentskom úrade sa so mnou dnes na Festivale Pohoda porozpráva Štefan Hríb.“

 

Naozaj niečo „úžasné“!

Tak Čaputová, ktorá je tak super hodnotovo nastavená sa zúčastní akéhosi vraj „hudobného“ festivalu a rozhovor s ňou bude viesť akýsi Štefan Hríb, ktorého medzi „novinármi“ môžem celkom kľudne nazvať aj akýmsi novinárskym oligarchom lebo chlapec, popri svojej „skromnej“ novinárskej práci má aj „super“ krčmu, ktorú ušľachtilé nazval „klub pod lampou“, kdesi v Bratislave.

Áno, áno to je ten „klub“, tá neoliberálna krčma, kde sa počas najväčšieho Covid Lockdawnu,

keď bežný občan nemohol-nesmel, ani do práce ísť a musel chodiť povinne zarespiratorovaný aj keď išiel doma na toaletu, tak v tejto Hríbovej neoliberálnej krčme sa opíjal vtedajší podpredseda NR SR, akýsi „najslušnejší Slovák“ Juraj Šeliga so svojou milou, akousi Jankou Žitňanskou a Štefan Hríb o tomto „nemal“ ani len „tušenia“, že jeho neoliberálna krčma, keď museli byť pozatvárané všetky aj tie najmenšie slovenské prevádzky, bola pre túto neoliberálnu smotánku otvorená a nič sa mu nestalo!

Ba dokonca ho nikto ani dezolátom, ba ani opicou nenazval!

Nuž a takémuto privilegovanému oligarchovi medzi novinármi, Čaputová poskytla s obrovskou radosťou rozhovor na akejsi neoliberálnej politickej Pohode!

Naozaj hodnotové nastavenie ako hrom!

Samotný rozhovor bol akousi fraškou, pre adolescentov a začala tým, ako Hríb doslova vyviňoval Čaputovú zo všetkého, čo za 3 roky na národe slovenskom a občanoch SR napáchala, ako jej všetci ubližujú, že sa na jej adresu vulgárne vyjadrujú (na adresu občanov SR sa nikto z „vládnych“, ba ani z neoliberálnych novinárov, nijako vulgárne nevyjadruje, ani ich neblokuje, nezakazuje…!) a keď skončil s tou „srdcervúcou“ diskusnou predohrou, tak zmanipulovaný adolescentný divák, v počte niekoľkých desiatok, heroickým kvikotom a piskotom privítal Čaputovú, tak Hríb totálne zmyslov zbavený prehlásil – „tak toľko k poklesu popularity Zuzany Čaputovej.“

Nie, nebudem sa venovať tým totálnym bludárskym tliachaninám, čo tam Čaputová narozprávala lebo všetci už veľmi dobre poznáme to jej „citlivé vnímanie“ všetkého, čo sa na Slovensku a vo svete deje, všetci poznáme tu jej jednostrannú náklonnosť k tým, ktorí jediní majú „pravdu“…

Nie, tomuto sa nemienim venovať.

Avšak jednu poznámku si neodpustím.

Keď Čaputová pompézne prichádza na javisko, keď hovorí tie svoje bludárskej tliachaniny, tak ona je na vysvietenom, vyvýšenom pódiu a jej obdivovatelia sedia v úplnej tme dole pod ňou!

Prečo sú v tme?

Prečo ich nemožno vidieť?

Až na konci nasvietili prvé rady a je vidieť, že v hľadisku bolo niekoľko desiatok totálne neoliberálne zmanipulovaných adolescentov a to len tí, ktorí si toto všetko zaplatili…

A teraz sa pýtam.

Prečo sa Čaputová nezúčastnila aj iného podujatia, stretnutia s občanmi SR, ktoré sa konalo na východe našej republiky, v júni 2022?

Áno, v júni 2022 sa konalo iné stretnutie s občanmi, ktoré organizovalo iné médium, médium dnes zakázané lebo vraj šíri „dezinformácie“ a tým médiom je Infovojna!!!

Toto stretnutie sa konalo vonku, na voľnom priestranstve, na nábreží Šíravy a prístup mal ktokoľvek, kto mal záujem.

Tam neboli zmanipulovaný neoliberálny adolescenti!

Tam boli aj mladí, aj starší, aj ešte viac starší a mali možnosť si vypočuť široké spektrum názorov osobnosti viac či menej známych.

Tak sa pýtam.

Prečo sa Čaputová nezúčastnila aj tohto stretnutia s občanmi? (zakázal jej to niekto?)

Prečo tam neprišla a nevyviedla občanov z omylu, že všetko, čo im toto médium – Infovojna, prináša, sú len dezinformácie, hoaxy a pod.

Tam mala možnosť hovoriť úplne otvorene, takpovediac bez servítky a otázky by nedostala len od usporiadateľa, ale rovno od prítomných občanov SR, kde medzi vystupujúcimi a publikom nebolo žiadnej bariéry!

 

Na dnes „len“ toľko a každý kto chcel pochopiť, na čo som týmto článkom chcel poukázať, čo na Čaputovej odkryť, tak ten pochopil.

Kto pochopiť nechcel resp. nechce, tak tomu sa hádam oči otvoria o čosi neskoršie a bude to pre nich o to nepríjemnejšie prekvapenie, čo je Čaputová zač, kam nás ťahá a ako pracuje na „prospech“ nás všetkých…

 

PS:

Aj štátna RTVS priniesla dokrútku v hlavnej spravodajskej večernej relácií o tejto Čaputovej účasti na akejsi „Pohode“.

A tu je dôkaz akú „popularitu“ malo toto jej vystúpenie na „Pohode“ – do dnešného dňa tento jej rozhovor s akýmsi Hríbom na You tube zhliadlo „až“ 982 ľudí!

Pre porovnanie – upútavku na stretnutie Infovojny s občanmi na šírave do dnešného dňa videlo – 23 625 ľudí!

A videa z tohto stretnutia Infovojny s občanmi, kde vystupovali kritici „vlády“ SR a aj samotnej Čaputovej, napr. p. Judita Laššáková, p. Ján Baránek (časť 1) videlo do dnešného dňa už 35 236 divákov.

Naozaj, Štefan Hríb má „pravdu“, popularita Čaputovej naozaj „neklesá“, ale priam sa rúti do politickej priepasti…!!!

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.

zena tabletka lieky choroba liek

Japonsko eviduje 4 úmrtia a 100 hospitalizácií v súvislosti s doplnkami výživy

28.03.2024 12:09

Firma minulý týždeň informovala, že prvé sťažnosti na problémy s obličkami dostala už v januári.

korčok, pellegrini

Prezidentský duel Korčok – Pellegrini. Kampaňa nabrala na obrátkach. Môžeme čakať ešte nejaké prekvapenia?

28.03.2024 12:00

Prvý duel prezidentských kandidátov Korčoka a Pellegriniho odvysiela Rádio Slovensko a RTVS:24.

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31, aktualizované: 11:55

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.