Založ si blog

Čaputovej mediálna erupcia!

Čo sa stalo?

Čo sa deje?

Zvonia niekomu „do politického hrobu“?

Nuž áno, niekoľko otázok na úvod môjho dnešného názorového článku a to v súvislosti s Čaputovou, ktorá doslova mediálne explodovala, keď za ostatný týždeň stihla až tri TV predstavenia.

Najskôr si zašla do RTVS do akejsi „Silnej zostavy“, ktorá je silná tak akurát svojou silnou jednostrannosťou, rozumej propagandou.

Potom stihla zodpovedať otázky „na telo“ u akéhosi Braňa Závodského. Keby som to nevidel aj na videu, tak by som mal pocit, že Braňo pred ňou doslova kľačí na kolenách, aké jej dával „nepríjemné“ otázky a ako jej pritom pritakával nie len kývaním hlavy, ale aj hlasom – „áno“, „samozrejme“, „tomu rozumiem“ a pod.

No a nakoniec svoj mediálno-erupčný týždeň zakončila, ako inak len zo záznamu, v TA3, kde okrem samých doteraz jej známych tliachanin, ktoré do aleluja opakovala aj v predošlých reláciách, sa na konci relácie zmohla ešte na jednu jedinú, pre Slovensko a Slovákov „veľmi dôležitú“ „štátnickú“ vec, keď moderátorovi poďakovala a hlavne ho vyzdvihla, citujem Čaputovú – „Ja vám ďakujem, aj za vašu občiansku odvahu“(!!!)

Nuž, kto nevie o akej občianskej odvahe tu Čaputová hovorila vo vzťahu k moderátorovi TA3 – Richard Dírer, tak pripomínam, že Čaputová mala na mysli to, že tento moderátor nabral „občiansku“ odvahu a v jednej z predošlých relácií sa priznal takto občiansky „odvážne“ – „Špeciálne kvôli vám som si dal svoje gay tričko. Aký máte s nami problém?“, takto sa R. Dírer opýtal poslanca NR SR (György Gyimesi – OĽANO), ktorý predložil do NR SR na prerokovanie zákon o zákaze vyvesovania na štátne budovy iné zástavy, vlajky ako je ta naša slovenská…, ďalej takúto, podľa Čaputovej „občiansku odvahu“ dotknutého moderátora TV TA3 nebudem rozoberať, nemá to význam…

Takže áno, Čaputová stihla za niekoľko málo dni obehať tri TV a ja sa pýtam prečo?

Prečo až teraz?

Prečo nie skôr a nie aj inak a inde, ako len v týchto dovolených médiach?

Prečo si Čaputová nezájde napríklad do ZVTV – napr. ako tento politik – https://www.youtube.com/watch?v=bTYWl6PSBPc&ab_channel=zvtv

 

alebo do TV Slovan – napr. ako tento politik –

 

https://www.facebook.com/televiziaslovan/videos/595981998469645

 

alebo do iných, vraj „alternatívnych“ médií?

Nuž nezájde lebo by jej tam boli položené a kladené otázky s nedovoleným obsahom?

Teda otázky, na ktoré občania – voliči SR chcú od nej počuť jasné a neskreslené odpovede! Avšak takéto sa dnes nemôžu klásť lebo aj keď sú opodstatnené, tak sú zlé, nedovolené po stránke obsahovej???

Na záver si dovolím takúto moju domnienku/domnienky.

Opakujem domnienku/domnienky a nie fakt/fakty, ale ja to tak vidím a vnímam, prečo dnes takýto Čaputovej mediálny bum, mediálna explózia, mediálna erupcia.

Nuž ja vidím tieto, moje domnelé dôvody.

Čaputová sa v týchto jednostranných politických reláciách jasne vyjadrila, že ona veľmi pozorne sleduje vývoj jej preferencií a aj sa podľa nich následne správa, na základe nich koná v „prospech“ občanov SR!

Naozaj?

A ako vieme, jej dnešné preferencie, aj v tých jej naklonených (rozumej všetky dnes dovolené média!), dovolených médiach dramatický klesajú, klesli!

A keďže si o takýchto prieskumoch verejnej mienky, hlavne čo sa týka Čaputovej, nerobím najmenšie ilúzie, tak pravdepodobne ta jej enormne nízka podpora (vraj by ju dnes s určitosťou volilo, už len „až“ 15% opýtaných) je minimálne ešte o polovicu nižšia!

A toto je pre ňu naozaj veľmi, veľmi zlé!

Sama si je na vine!

V žiadnom prípade neobstojí jej snaha obviniť niekoho iného z toho, že jej občania SR takmer úplne nedôverujú a už ju za „prezidentku“ nechcú!

 

Ďalšou takou mojou domnienkou, prečo ten jej mediálny erupčný exkurz je to, že či náhodou o ňu nestratili záujem nie len občania-voliči SR, ale aj tí, ktorí ju tam dostali a ktorí ju tak vehementne v prezidentskej predvolebnej kampani všemožne podporovali, aj napr. tým, že sa akýsi „politický džentlmen“ Robert Mistrík „dobrovoľne“ vzdal v jej prospech!

Apropo, všimol si si občan – volič, že Robert Mistrík, ten niekdajší „politický džentlmen“ vo vzťahu k Čaputovej ju dnes ostro kritizuje?!

Málinko odbočím – Robert Mistrík ani pred tým, keď sa vzdal v prospech Čaputovej v prezidentských voľbách, ju priamo nepochválil, nevyzdvihol, že bude lepšou „prezidentkou“, akým by bol v prípade jeho zvolenia on! NIKDY!

V čase, keď sa vzdal v jej prospech, tak povedal tieto, pre dnešnú dobu veľmi závažné slová – „Preto dnes, po zrelej a nie ľahkej úvahe, ale po zvážení všetkých mne dostupných informácií, chcem oznámiť, že z prezidentských volieb odstupujem. Podľa prieskumov, ktoré budú zverejnené v najbližších dňoch a ktoré budú hovoriť jasnou rečou, nastal čas urobiť tento krok.“

Takže Robert Mistrík videl ako prvý prieskumy verejnej mienky, nevideli to najskôr občania SR!

Lebo ako je v demokracií známe, tak na prvom mieste je občan a až potom politik!

Takže jasný dôkaz o tom, že Robert Mistrík sa nevzdal v prospech Čaputovej, že bol presvedčený, že je ta správna kandidátka na pozíciu „prezidentky“ SR, ale že to ukázal, akýsi (podľa mňa – silno manipulatívny prieskum verejnej mienky…!) prieskum verejnej mienky…

https://dennikn.sk/1393807/ako-robert-mistrik-odstupil-z-volieb-a-podporil-zuzanu-caputova-cely-prejav/

 

Dnes Robert Mistrík o tej istej Čaputovej hovorí aj toto – „Bežných ľudí mimo bratislavskej bubliny vôbec nezaujíma prezidentkin prejav v ukrajinskom parlamente. Ľudia dnes bojujú o prežitie v chaotickom štáte, no na jeho čele stojí človek, ktorý s tým – z ich pohľadu – nedokáže nič spraviť,“ – https://www.postoj.sk/107962/prezidentke-chyba-liderstvo-svojim-posobenim-dlazdi-do-palaca-cestu-antisystemu

A k Robertovi Mistríkovi a jeho „politickému džentlmenstvu“ k Čaputovej ešte táto jedna veľmi dôležitá informácia, na ktorú sa akosi „pozabudlo“, je jeho vyjadrenie zo dňa 17.2.2019, POZOR – len 9 (deväť!) dní pred tým (26.2.2019!), ako sa vzdal v jej prospech, Čaputovú a jej volebný tím doslova obvinil z tohto – „Mrzí ma, že sa cieľom kampane tímu pani Čaputovej stala moja osoba. Po internete sa šíria všelijaké veci, že bola moja kampaň drahá, pritom sme od pani Čaputovej zažili mimoriadne nákladnú internetovú a facebookovú kampaň, akú Slovensko ešte nezažilo,“ – https://www.aktuality.sk/clanok/668160/mistrik-obvinil-caputovej-tim-z-antikampane/

 

Takže, aj na základe vyššie mnou uvedených faktov, sa dnes domnievam, že Čaputovej dnešná doslova hysterická mediálna erupcia, môže súvisieť aj s tým, že jej vlastní, ktorí ju dostali tam, kde ju dostali, sa jej obracajú chrbtom, už ju ďalej nechcú, a teda Čaputová potrebuje nejako z toho, s politickou cťou vybŕdnuť!

A dá sa to???!!!

Nuž veru, podľa môjho hlbokého presvedčenia – NEDÁ!!!

A môže Čaputová robiť čo chce, v mojich očiach ostane ako osoba, ktorá sa nechala politický zmanipulovať a ktorá neskutočne, neskutočným spôsobom vykonávala len to, čo jej bolo povedané, čo jej bolo povolené a hlavne čo jej bolo naplánované – nalinajkované!

PLÁN bol z jej strany pre tieto záujmové skupiny splnený na 100% (viď expresný podpis vraj „obrannej“ vojenskej Dohody medzi USA a SR!) a ani jej plnenie nad 100% (viď jej nadprácu v konflikte Ukrajina-Ruská federácia, jednoznačne a propagandisticky v prospech Ukrajiny, NATO, USA a Západu!) ju už pravdepodobne nezáchranní v tom, že ju jej vlastní, či už domáci alebo zahraniční, takzvane, politicky hodia cez palubu…

Nuž toľkoto môj osobný názor, moje domnienky, ktoré v žiadnom prípade netvrdím, že to tak je!

Alebo žeby predsa?

Ťažko povedať – ČAS UKÁŽE!

 

 

 

 

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.