Založ si blog

Boris Kollár má pravdu. Podporme ho v nej!

Poniektorí moji čitatelia, ktorí poväčšinou so mnou súhlasia, ktorí zdieľajú takmer identické názory na doby minulé, ale aj terajšie, pri tomto nadpise, môjho dnešného názorového článku, neveriacky krútia hlavou, či to myslím vážne a prečo som takto obrátil politický kabát.

Takže áno, myslím to vážne a pritom som absolútne svoj politicky kabát neobrátil, ba ho ani nemienim obrátiť!

Vysvetlím a verím, že to bude nadmieru jasné a správne pochopené!

Takže ešte raz – Boris Kollár (BK) má pravdu a je potrebné ho v tejto pravde podporiť a to aj takto, ako to činím ja, teda verejne!!!

Nuž o čo ide.

BK a jeho hnutie Sme rodina, rozvešali po celom Slovensku „úžasné“ veľkoplošné billboardy s takýmto bombastickým, ale nadmieru pravdivým nadpisom – „Nájomné byty sú realitou“

Veru pravda pravdúca!

Žiaľ pre samotného BK a jeho Sme rodina je táto pravda už poriadne „bradatá“, teda poriadne stará!

Totiž na Slovensku je ešte dostatok nájomných bytov, ale nie tých ktoré by postavil BK a jeho Sme rodina, ale sú to byty ktoré tu boli postavené dávno pred akýmsi „nežným“ 17. novembrom 1989!

Napríklad toto občan SR pozri – https://www.youtube.com/watch?v=DMA0AMndn7Y&ab_channel=jaffarski – len v bratislavskej Petržalke za dva roky(!), postavených a plne funkčných odovzdaných do užívania takmer 9000 štátnych nájomných bytov! Podotýkam, že vtedajší súdruhovia kvôli takejto „maličkosti“ vykonanej v prospech slovenského socialistického občana/obyvateľa, nevyvesili po celej Slovenskej socialistickej republike ani jeden jediný veľkoplošný billboard, „Nájomné byty sú realitou“! Nuž ani nemuseli lebo jednak to bolo prirodzené pre socialistické zriadenie, že sa o občanov stará a jednak to bola ich psia povinnosť sa o občanov, aj takto  starať!!!

 

A boli postavené v tom „zlom“ socialistickom zriadení, ako štátne nájomné byty (tiež sa ti vo veľkom stávali aj družstevné a podnikové byty!) našimi rodičmi a starými rodičmi!

Zatiaľ čo BK chce stávať vraj slovenské štátne nájomné byty akýmisi Rakúšanmi!!!

Takže ešte raz, áno nájomne byty na Slovensku sú realitou a to už poriadne dlho!

Žiaľ po 17. novembri 1989 sa tieto dovtedy štátne, družstevné, podnikové nájomne byty dostali do rúk veľmi „šikovných“ ľudí a skupiniek novo kapitalistov a dnes si tieto nájomné byty naši mladí prenajímajú za horibilné mesačné nájomné resp. si ich od rôznych kapitalistických priekupníkov kupujú za nehorázne vysoké bankové úvery, ktoré ak im bude slúžiť zdravie a budú mať to šťastie pracovať, tak ich splatia niekedy na sklonku svojich životov!

V tom horšom prípade, ak to nestihnú oni, tak to budú splácať ich potomkovia!

A v tom, pre nich najhoršom prípade, keď nebudú zvládať platiť úver/úrok, ale pre banky veľmi výhodnom prípade, ich samozrejme dostanú do vienka práve tie nenásytné kapitalistické banky a žiaden súd slovensky, ani sveta, im, teda tým bankám, v tom nezabráni!!!

Nuž len toľko ku Kollárovej „pravde“ o nájomných bytoch!

Lebo tu sa presne hodí – „chváliť sa cudzím perím“!!!

Už aby bola táto vláda len zlou spomienkou na ktorú sa nespomína a dávnou minulosťou!!!

 

https://www.facebook.com/SmeRodinaTrebisov/posts/pfbid02u8tJcyDcWr3Pky7BVpmwXLssodab3XbxaaZC1uKjEQFdgJz44FxK4qPLYwu1mSXWl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.