Založ si blog

Odborári, pracujúci všetkých odvetví spojte sa! Inak to nemá význam.

Protest zamestnancov školstva, ktorý sa konal tento týždeň pred NR SR (15.6.), bol čo do počtu zúčastnených, naozaj masívny.

Samozrejme, že zapredanecké, dovolené média, písali o účasti v počte niekde medzi 2000 až 3000 účastníkov.

Z videí však jasne vyplýva, že účasť bola minimálne 5 násobne vyššia! (https://www.youtube.com/watch?v=WBRuhz-Dwqw&ab_channel=Aktu%C3%A1lnenaSlovensku )

Zachytil som však aj také názory, veľmi zlé názory na to, aby sa dosiahla prospešná vec pre všetkých občanov SR, bez rozdielu – pád vlády a pád Čaputovej, že prečo zase protestujú učitelia, či aj iní si nezaslúžia vyššie mzdy a lepšie pracovné podmienky.

Áno, aj iní si zaslúžia vyššie mzdy a lepšie podmienky na prácu, lepšie podmienky na život, optimisticky výhľad do budúcnosti aj v spolupráci s veľmocami na východ od nás, nie len na Západ od nás, ale takto sa to nerobí a takto sa to nedosiahne.

Ba práve naopak, školským zamestnancom je potrebné za túto akciu, za tento proti vládny protest vyjadriť úctu a našu plnú podporu!

Začínajú sa silnejšie ozývať pracujúci v zdravotníctve – lekári, zdravotné sestry, zdravotníci a pod.

Začínajú sa čoraz hlasnejšie ozývať aj iní pracujúci v našom štáte!

Nuž v poriadku, ale robiť protesty takto oddelene, naozaj nie je to, čo by nejakým väčším spôsobom zahýbalo dnešnou „vládnou“ diktátorsko-despotickou, absolútne menšinovou a absolútne pre občanov SR, nedôveryhodnou skupinkou diletantov!!! (sami sa takýmito výrazmi častujú)

O to horšie, že dnes sú u nás na Slovensku dovolené len také „objektívne“ média, ktoré dnešnej „vládnej“ zlomoci napomáhajú aj takými článkami a reportážami, ktoré takéto protesty dehonestujú, zosmiešňujú, jednoducho ich prezentujú navonok tak, že to bolo len také stretnutie sa, skupinky nespokojencov (opíc, dezolátov, ožranov, pro ruských agentov a trollov…!), že to nie je masívne, že to nie je v každom väčšom meste SR a pod.

A tomuto je potrebné urobiť/vykonať koniec!

A ako?

Nuž takto!

Vyzývam všetkých odborárskych bossov, aby si sadli za jeden rokovací stôl a dohodli sa na uskutočnení spoločných protestoch a nie takto jednotlivo!

A to ihneď po skončení prázdnin!!! (počas leta to nemá význam, ľudia sú ešte stále na tom dobre(?) a sú rozlezení!)

O protestoch nie na jednom mieste, ale na viacerých miesta a to tak, ako je to v jednej nemenovanej reklame – „TERAZ A NARAZ“!!!

Do týchto rokovaní a protestov zapojiť aj napr. Jednotu dôchodcov, Zväz protifašistických bojovníkov, ale aj Maticu Slovenskú, ktorá doslova živorí, lebo nejakej/akejsi Cichanovskej posielame milióny a na východ od nás dokonca miliardy…!!!

A ak sa uskutočnia takéto spoločné, vzájomne koordinované protesty, tak na uliciach nebude 15-20 tisíc protestujúcich, ale v jeden okamžik ich budú státisíce, možno aj milióny!!!

A táto masívna sila národa slovenského a občanov SR, zmetie túto „vládu“ a „prezidentku“, v politickom okamihu!!!

Preto na záver tohto môjho názorového článku, vyzývam všetkých, ktorých spomínam vyššie v texte – „ODBORÁRI, PRACUJÚCI VŠETKÝCH ODVETVÍ a SPOL. – SPOJTE SA!“

 

PS:

Možno by bolo načim pozvať/zapojiť do týchto protivládnych protestov aj Zamestnávateľské zväzy a organizácie napr. na čele s klubom 500 lebo oni nemôžu existovať bez pracujúcich a naopak platí to isté!!!

Naopak, bez koho sa existovať dá resp., ďalej sa dá existovať a budúcnosť máme zabezpečenú  jedine len a bez dnešnej despoticko-diktátorskej „vlády“, s Čaputovou na čele!!!

 

 

 

 

 

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

Š. Harabin ako člen Súdnej rady SR? Skvelá správa pre Slovensko a slovenskú justíciu!

23.04.2024

Ej ale prskajú! Ako tá mačka, ktorá sa bojí – zhrbí sa, naježí sa a prská! SNS navrhuje za člena Súdnej rady SR (SRSR) JUDr. Štefana Harabina. Má SNS na to právo? Jasné, že má! A kto najviac prská na strane tých, čo najviac za ostatné tri a pol roka, čo boli pri moci hrôzovlády od Matovičovej po Ódoro-Čaputovskej, mediálne chránili tie nezákonnosti, ktoré tu [...]

Pokiaľ radoví Američania doma, na vlastnom území nepocítia hrôzy vojny, mier na svete nebude!

22.04.2024

Tak si to už konečne na rovinu povedzme a zamyslíme sa nad tým, či práve toto nie je ten najväčší dôvod, prečo sa hlavne Európa, neustále po nejakom čase, opäť topí v krvi! Povedzme si resp. položme si otázku, či sa radových Američanov nejakým spôsobom dotkli hrôzy I. sv. vojny, ale hlavne tej druhej, doteraz v Európe najkrvavejšej?! Nuž veru nie! Americký [...]

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.