Založ si blog

MO SR otvorene vyzýva na likvidáciu, pre dnešný režim nepohodlných občanov SR? !

Ešte raz pomaly a jasne – Ministerstvo obrany Slovenskej republiky otvorene, verejne vyzýva občanov Slovenskej republiky, prostredníctvom svojich zamestnancov a poradcu samotného „ministra“ obrany, na likvidáciu tých občanov Slovenskej republiky, ktorí sú pre tento dnešný (už viac ako dva roky) diktátorsko-despotický režim nepohodlní!

Nepohodlní „len“ preto lebo si dovolia mať na dianie na Slovensku, v Európe a vo svete iný názor, názor podopretý faktami!!!

Názor na ktorý majú nárok aj na základe Ústavy SR!!!

Áno, ja to takto čítam a nadmieru aj vnímam.

Teda o čo konkrétne ide.

Nuž ide o nepredstaviteľnú vec v demokratickej spoločnosti, o ktorej sa občan SR nedočíta v dovolených médiach a ani sa o nich nedozvie z obrazoviek dovolených „objektívnych“ celoštátnych televízií, žiaľ ani/aj z obrazoviek RTVS.

A ja si považujem za svoju občiansku povinnosť na takéto nebezpečné prejavy zo strany najvyšších štátnych inštitúcií, tiež poukázať!

Konkrétne ide o akéhosi Victora Breinera, ktorý ma dnes pôsobiť priamo na MO SR, na akomsi odbore boja proti hybridným hrozbám!

A zároveň je bezpečnostným poradcom „ministra“ obrany SR, akéhosi Jaroslava Naďa.

No a tento (nenávistný) človiečik, si pomýlil boj s hybridnými hrozbami (samozrejme, že predovšetkým a hlavne len zo strany Ruskej federácie lebo Západ a USA sú v tomto „svätí“!) s bojom voči občanom SR, ktorí majú iný, faktami podložený názor, na súčasné dianie na Slovensku, na Východ od nás, v EÚ a inde vo svete!

Avšak tento svoj boj vedie absolútne nezlučiteľnými prostriedkami a formou, ktorá nielenže hraničí s trestnou činnosťou, ale ju ďaleko prekračuje!!!

Totiž tento nenávistník v uplynulých dňoch (konkrétne 8.6.2022) vykonal niečo, čo je doslova fašizácia najvyšších štátnych orgánov SR – môj osobný názor!

A teraz veľmi konkrétne.

Doc. Mgr. Eduard Chmelár, PhD (ECH), ako slobodný občan Slovenskej republiky sa rozhodol, že sa bude stretávať s občanmi SR na diskusiách o aktuálnych domácich i zahraničných témach.

Rozhodol sa tak učiniť (podľa môjho názoru) práve preto lebo všetky „objektívne“ média na Slovensku mu nemôžu dať priestor lebo „ktosi“ zakázal!

Totiž názor ECH nie je v súlade s práve nasilu prezentovanou „jedinou pravdou“, napr. aj proti ruskou propagandou!

Názor ECH nie je dovolené prezentovať verejne lebo je opodstatnene kritický aj voči akejsi Zuzane s „prezidentského“ paláca?!

ECH má mať v utorok 14.júna 2022 besedu s občanmi Košíc a blízkeho okolia na Hlavnej 68.

ECH o tom informuje na svojom FB profile a všetkých bez výnimky pozýva.

ECH nepíše na pozvánke, že vstup majú len tí, ktorí zdieľajú rovnaký názor ako on. NIE!

ECH pozýva všetkých, ktorí majú záujem o kultivovanú besedu, o kultivované vydiskutovanie si opačných názorov, nech sú už akokoľvek voči sebe kontroverzné.

A čo urobí človiečik z MO SR akýsi Victor Breiner?

Nuž on sa rozhodne, že ECH „pomôže“ naplniť sálu a uverejní na FB svoj nenávistný status pod provokatívno-nenávistným názvom – „POZÝVAM SVOJICH PRIATEĽOV A ZNÁMYCH V KOŠICIACH NA PODNETNÚ DEBATU S VELIKÁNOM NOVODOBÝCH DEJÍN SLOVENSKEHO NÁRODA.“, kde píše toto – „Postarajte sa prosím, aby jeho návšteva bola tak jedinečná a vzácna, že sa najbližších 10 rokov v Košiciach neukáže. Vstup voľný.“

Niečo nevídané!

Pýtam sa ťa občan-volič SR, toto ti tiež neprekáža?!

Neprekáža ti hlavne to, že k takejto nenávisti, ba priam fyzickému násiliu/likvidácií, vyzýva verejne činná osoba pracujúca na vedúcej pozícii na MO SR?!

Ja totiž jeho vyjadrenie, jeho výzvu občanom SR – „Postarajte sa prosím, aby…, … sa najbližších 10 rokov v Košiciach neukázal…“, jednoznačne vnímam, ako priamu výzvu na fyzickú likvidáciu ECH!

A to je jednoznačne trestný čin!!!

Pre mňa osobne je to trestný čin Podnecovania k nenávisti…

Len okrajovo spomeniem jeden príspevok pod FB statusom tohto nenávistníka. Akýsi jeho fanúšik pod týmto jeho nenávistným statusom reaguje takto v súvislosti s besedou ECH – „Práve v utorok mam byt v Košiciach, ja tam normálne asi zájdem! Ale ak to tam bude dezole zlet, tak za seba neručím!“

Čo si mám predstaviť pod pojmom – „za seba neručím“???

Asi by mi to mohol vysvetliť samotný človiečik Victorko Breiner lebo on túto reakciu tohto jeho tiež „mierumilovného“ fanúšika nenechal odstrániť!

Toto podľa neho je aká hrozba…?!

 

Nuž porovnajme si to s tým, čo robila, doslova vystrájala ona, ona z „prezidentského“ paláca, keď si ju dovolil politicky názorovo kritizovať istý poslanec NR SR Ľuboš Blaha, ktorý ju kritizoval, kritizoval na základe faktov, ale nevyzýval nikoho, aby chodil na jej TB alebo iné verejné vystúpenia, aby jej to tam tak znepríjemnili, aby tam minimálne 10 rokov nevkročila!

Ona sa ohradila, že politická kritika Ľuboša Blahu môže spôsobiť vraj vyvolanie nenávisti voči jej osobe a rodine, u istej časti občanov SR a to až do takej miery, žeby ju mohli fyzicky napadnúť a preto podala na Ľuboša Blahu dokonca podnet na súd…!

A pritom nikto v našom štáte nemá takú ochranu pred vonkajším svetom, ako práve ona. (možno jej tu v tom konkuruje Igor Matovič so svojim opancierovaným autom + všetci členovia „vlády“ SR a všetci poslanci „vládnej“ koalície!).

Čaputová sa v tomto prípade až tak cítila byť dotknutá, že to dala na súd a zdôvodnila to takto – „…v prípade poslanca Blahu nejde o kritiku, ale o lži a osobné urážky“. „Jeho podnecovanie pritom ohrozuje už nielen mňa, ale aj rodinu a v tomto prípade prestáva ísť iba o výkon mojej funkcie. Po zrelej úvahe som sa preto rozhodla pre cestu právnej ochrany, pričom som zvolila nateraz tú najmiernejšiu cestu.“

Nuž tak sa jej pýtam, aj všetkých dnešných slovenských a „slovenských“ „demokratov“, človiečik z MO SR akýsi Victor Breiner, sa nedopustil voči ECH presne toho, čo ona vyčíta Ľ. Blahovi, teda, že – „Jeho podnecovanie pritom ohrozuje už nielen mňa, ale aj rodinu…“!!!

Neohrozuje svojou FB výzvou Victor Breiner život ECH?!

 

Nuž teda po tomto, čo vykonal tento človiečik z MO SR, by malo nasledovať toto – tento nenávistný človiečik, by mal byť „ministrom“ obrany Jaroslavom Naďom okamžite prepustený na hodinu!

Následne by mala GP v tejto veci voči Victorovi Breinerovi okamžite začať trestné konanie!

A samotný „minister“ obrany SR Jaroslav Naď, by mal okamžite podať demisiu za to, že na jeho pracovisku, jeho podriadení, konajú to čo konajú, že navádzajú k trestnej činnosti, že šíria nenávisť!

Ak Jaroslav nepodá demisiu, tak by ju mal za neho podať Eduard Heger, akože to „predseda vlády“ SR!

A ak by sa nemal k činu ani on, tak by ho k jeho demisií mala vyzvať ona, ona z paláca lebo inak jej podanie na súd v prípade Ľuboša Blahu nemôže nikto brať vážne, že si cti dodržiavanie zákona pre každého občana SR rovnako!

 

Občania-voliči SR, aj toto je dôvod prečo musí táto „vládna“ skupinka nenávistníkov skončiť čo najskôr, aj na čele s ňou, s ňou z paláca!!!

 

SLOVAČV, sa konečne zobuďme lebo voči vyšším cenám ešte ako tak vieme čeliť, napr. že budeme ešte viacej šetriť, ale ako sa budeme brániť resp. ako sa ubránime voči takýmto výzvam, hlavne ak idú z najvyšších štátnych inštitúcií našej milovanej republiky???!!!

 

https://www.facebook.com/ChmelarEduard/posts/pfbid031NajWSfZqgqCkjE1AMJMx1bvAhgXmHRramhkhWPabFmvJrh5Bj8DBgU8GipLmPJSl

https://www.facebook.com/vic.breiner/posts/pfbid0b24QM8Bbu6apEfrruRTA91tJx3qYZdnmY32eaJdGdDsYvZc3gXdh8HD5YKQ2xx2pl

https://www.mosr.sk/49526-sk/rezort-obrany-predstavil-expertom-na-globsecu-akcny-plan-koordinacie-boja-proti-hybridnym-hrozbam/

https://plus7dni.pluska.sk/domov/sud-dal-blahovi-prstoch-bludmi-prezidentke-skoncil

 

 

 

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

Krišjanis Kariňš

Šéf lotyšskej diplomacie Kariňš odstupuje pre trestné stíhanie

28.03.2024 14:37

Lotyšská generálna prokuratúra rozhodla o začatí trestného stíhania v súvislosti s jeho výdavkami na leteckú dopravu vrátane využívania súkromných lietadiel.

Jana Bittó Cigániková

SaS kritizuje prerozdelenie peňazí v zdravotníctve, žiada zrušenie tzv. prerozdeľovacej vyhlášky

28.03.2024 14:36

Kompetenciu prerozdeľovať peniaze navrhuje presunúť na zdravotné poisťovne.

požiar, václavské námestie, praha

Na Václavskom námestí horelo, dym bolo vidieť z celej Prahy

28.03.2024 14:21

Do nemocnice previezli jedného muža, ktorý sa nadýchal splodín.

Čína Filipíny Juhočínske more lode

Čína a Filipíny sa vzájomne obvinili z eskalácie napätia v Juhočínskom mori

28.03.2024 14:07

Loď čínskej pobrežnej stráž v sobotu zablokovala filipínske zásobovacie plavidlo, poškodila ho vodným delom a zranila pri tom troch filipínskych vojakov.