Založ si blog

Európu, Slovenskú republiku zvlášť, je bezpodmienečne nutné preorať!

Každý rozumný hospodár, ktorý hospodári na pôde, môžeme ho nazvať aj pôdohospodár resp. poľnohospodár, sa snaží svoju pôdu udržiavať v stave, aby prinášala plody úžitku a nie plody skazy!

To znamená, aby zabránil tomu, že mu pole zarastie burinou a bodliačim, tak ju pravidelne obhospodaruje a to hlavne oraním!

A presne toto je potrebné vykonať s Európou a Slovenskom obzvlášť!

Totiž Európa sa nám po novembri 1989 začala zanášať plevelom, burinou zo Západu a hlavne bodliačim, za ktorého pôvod ja označujem akési Spojené štáty za Atlantikom.

Nechali sme si týmto Západným plevelom, toto Západnou burinou, tým USA bodliačim zarásť celú našu milovanú Slovenskú republiku postupne, až do dnešného stavu, kedy skrze tento plevel, burinu a bodliač, už nevidno to zdravé a pre spoločnosť prospešné!!!

Sme ako spoločnosť skrz na skrz zarastení touto skazou všetkého prospešného!

Sme jednostaj usmerňovaní tým jediným „správnym“ smerom!

Sme jednostaj kontrolovaní!

Sme jednostaj presviedčaní len o jednej pravde, o tej Západnej a hlavne o tej USA administratívnej!

Sme jednostaj strašení a presviedčaní, že zlo prichádza jedine z východu!

Sme dokonca už za svoje názory umlčiavaní!

Sme dokonca za svoje názory mazaní/blokovaní!

Sme za svoje názory dávaní na okraj spoločnosti!

Sme za svoje názory prehlasovaní za akýchsi pro ruských trollov a neviem čo ešte!

Áno, presne takáto burina a bodliač, nás tu dnes vysoko prerástla a doslova nám nedá dýchať.

Preto je čas Európu, Slovensko zvlášť, doslova a do písmena, politicko-spoločensko-ekonomicky preorať a to jednoznačne hlbokou orbou!!!

Takto to už ďalej nejde!

Lebo nejdeme dopredu k mierovým zajtrajškom, k zajtrajškom, kde naše deti budú vyrastať a žiť v mieri a primeranom blahobyte (som proti kapitalistickej nenásytnej konzumnej spoločnosti!), kde sa národy budú navzájom plne rešpektovať, kde nikto na nikoho nebude útočiť lebo on je ten jediný „spravodlivý“ lebo len on vie, ako majú iní žiť…

Myslím, že som sa vyjadril jasne a teda nemám, čoby som na teraz viacej dodal!

 

PS:

U nás na Slovensku by takou „hlbokou orbou“ mali byť, pevne verím, čo najskoršie predčasné (mimoriadne) Parlamentné voľby, ako aj voľby prezidentské tiež mimoriadne resp. predčasné!!!

Je potrebné, aby občan-volič svojim slobodným hlasovaním na dobro hlboko zaoral túto prebujnelú burinu a bodliač, tak hlboko, aby sa už viac nepredrala na svetlo božie a neprerástla to zdravé čo prináša prospech všetkým bez výnimky!!!

 

 

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

Rusko Ukrajina Putin výcvikové stredisko návšteva uarus

Dvaja ruskí vojaci sa priznali ku chladnokrvnej trojnásobnej vražde. Zabili starostku aj ich kolegu

26.04.2024 10:10

Páchatelia v snahe zamaskovať zločin telo poliali horľavinou a potom do domu vhodili granát, ktorého výbuch spôsobil požiar.

Andrej Danko, upratovanie Dúbravky,

Danko upratuje Dúbravku. Zaplatil pokutu tisíc eur a chce ukázať dôkaz o vylomenom zube

26.04.2024 09:26, aktualizované: 09:41

Danko sa zaviazal zametať Dúbravku potom ako v januári zdemoloval semafor a z miesta činu ušiel. Nájsť sa ho podarilo podľa olejovej škrvny.

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Európa poslala Kyjevu miliardy, dieru po USA to nezacelilo. Grécko nedá Ukrajine svoje Patrioty

26.04.2024 06:25, aktualizované: 10:15

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.