Založ si blog

Matovič s Krajniakom sa už priznali, ponesú za to následky, a čo ďalší, kedy sa aj oni priznajú? !

Igor Matovič a Milan Krajniak sa verejne v jednej diskusnej relácií, jedného akéhosi denníka En, moderovanej akousi Monikou Tódovou priznali, že okolo Covid vakcín a Covid vakcinácie nebolo všetko s kostolným poriadkom. (My občania so zdravým rozumom sme to vedeli už od samého počiatku a boli sme za to kritizovaní, vypínaní, blokovaní a kadejako dehonestujúco nazývaní!)

Avšak toto ich plné priznanie sa, sa akosi v „objektívnych“ médiach nerozmazáva, ba práve naopak, mlčí sa, ako sa len dá!

Avšak ja mlčať nehodlám ani teraz a už vôbec nie potom, čo ich diktátorsko-despotická moc skončí, „prezidentku“ nevynímajúc!!!

Stalo sa to v pondelok 30. mája 2022 – https://www.youtube.com/watch?v=Ec_0T4pDufE&ab_channel=Denn%C3%ADkN

 

Monika Tódová sa pýta (1:31:00) – „…rovnaká otázka pre všetkých. Máte tretiu dávku vakcíny a ak to po lete odporučia odborníci, tak pôjdete aj na štvrtú?“

Milan Krajniak odpovedá (1:33:00) – „Tri krát a dosť! Určite by som si nedal štvrtú dávku! Som veľmi, veľmi nahnevaný a sklamaný z toho, akú hru hrali mnohé tie farmaceutické firmy, ktoré vyvíjali vakcíny. Som naozaj veľmi znechutený a sklamaný…(tu ho Monika prerušuje že Matovič pri týchto jeho slovách dvíha obočie a Krajniak pokračuje ďalej)…nie, nie, nechajte ma dohovoriť. Hovorím svoj názor a môžete myslieť čo chcete. Pamätám si, ako sme tu pred rokom hovorili, že očkovanie je sloboda, potom všetky média vrátane farmaceutických firiem hovorili, že kto je zaočkovaný, tak samozrejme môže teoreticky dostať covid, ale určite nikoho nenakazí, potom, že aj niekoho nakazí. Potom sme na jeseň zistili, že tá tretia dávka proti Omikronu prakticky skoro nemá žiaden zmysel. Bol som z toho veľmi, veľmi sklamaný…, …že tu bolo aj na strane, teraz to poviem v pro očkovacej kampani strašne veľa dezinformácií. A keby ste si pozreli každé jedno slovenské médium, aké informácie zverejňovalo za posledný rok, koľko nepravdivých informácií tam bolo, aj o očkovaní, tak myslím, že možno by ste boli sami prekvapení...“

Potom sa ho Monika pýta, či bude hovoriť aj naďalej aby si v domoch sociálnych služieb dali pichnúť štvrtú dávku Covid vakcíny, Krajniak odpovedá, že nie, že to nechá na ich slobodné rozhodnutie lebo on nie je presvedčený, že im štvrtá covid dávka vakcíny pomôže a na to mu Monika kontruje tým, že odborníci hovoria pravý opak, čo hovorí on a teraz už opäť citujem Krajniakovú reakciu na toto Monikine konštatovanie o Covid odborníkoch – „Viete čo, povedzte mi ktorí odborníci a v ktorom čase hovoria čo“

Na to Monika už mlčí!

No a teraz málinko rozoberiem, čo vlastne Krajniak povedal, ak by to niektorí stále ešte nevedeli resp. za svet nechceli pochopiť (napr. taký Peter Schutz s denníka SME.sk, ktorý nezaočkovaným odkazoval, že ak sa nedajú covid zaočkovať tak by mali kvičať ako prasce na bitúnku! Napíše toto teraz Peter aj o Milanovi?!).

Krajniak povedal, že západné farmaceutické firmy (hlavne Pfizer), hrali hru, hru nesmierne špinavú, aby nalákali, ba priam prinútili sa nechať covid experimentálne zaočkovať čo najviac, aj občanov SR!

Toto je naozaj veľmi závažné obvinenie lebo ako vieme, tieto experimentálne covid vakcíny majú neblahý účinok na zdravotný stav zaočkovaného a to buď okamžitý alebo dlhodobý…!

Ďalej Krajniak jasne hovorí, že v pro covid očkovacích kampaniach bolo príliš veľa dezinformácií! Niečo úžasné! Veď hádam najväčšiu kampaň Covid očkovaniu predsa vykonala Zuzana Čaputová! Už si nepamätáme na jej video na podporu covid očkovania a následne na jej hysterické vystúpenie pred akousi nemocnicou v Bratislave, kde rozhorčene hovorí o tom, ako nerozumie tomuto národu (tejto krajine) lebo sa nenechali covid zaočkovať a ona videla tu hrôzu na covid lôžkach!

Na toto Slováci nezabúdajme a nikdy nezabudnime!

Veľmi závažným obvinením Krajniak prichádza na adresu médií, keď aj ich obviňuje zo šírenia covid očkovacích dezinformácií, vedľa sediacu Moniku nevynímajúc!

Tu je však za potreby nahlas a jasne zdôrazniť, že nie všetky média! NIE! Našli sa aj také média, ktoré sa snažili o vyvážené informovanie, ktoré poukazovali na nedostatky týchto experimentálnych médií, za čo boli následne povypínane, zablokované a čo je horšie ešte stále sú vypnuté!!!

No a na záver sa Krajniak pýta Moniky na akýchsi odborníkov, ktorí za tým všetkým stoja a akosi si nevie spomenúť. Nuž keďže mu to Monika akosi tiež z fleku, z hlavy nevedela povedať, tak ja Krajniakovi zopár mien spomeniem/pripomeniem – Krčméry, Sabaka, Bražinová, Hudečková, Jarčuška, Lengvarský…, ale aj takí „odborníci“ akým bez pochyby na covid vakcináciu vtedy bol Igor Matovič, Zuzana Čaputová a spol.

 

No a potom si berie slovo sám veľký Igor Matovič a hovorí na covid vakcináciu, covid vakcínu tieto veľmi vážne/závažné slová – „…druhá vec, čo neodpustím, s čím sa neviem vysporiadať, ako minister financií je Zmluva ktorú uzatvorila európska komisia s napr. s Pfizerom, ale aj s ostatnými týmito dodávateľmi, že tam reálne hrozí, že za tento rok vylejeme v Európe do Dunaja a do podobných riek, približne 100 miliónov (100 000 000!) dávok vakcín lebo jednoducho Pfizer produkuje, produkuje ako keby sa na svete alebo v Európe očkuje, ale nikto sa neočkuje. Ale on akože sype, sype, sype vakcíny a my máme platiť, platiť, platiť. A to budú ťažké prachy, to budú ťažké miliardy eur, ktoré sa zaplatia v rámci Európy úplne zbytočnezatiaľ sa nedá s nimi dohodnúť, že kľud páni šak teda dobre zarobíte, ale keď znova budeme vedieť, že to sem príde a vy budete vedieť nám namodelovať tu vakcínu, tak aby bola namodelovaná na tu danú mutáciu“

 

Naozaj tak závažne veci, že okamžite v tomto momente tam mala nabehnúť NAKA a zobrať z pódia všetkých čo tam boli (Tódová, Krajniak, Remišová, Kolíková, Matovič) prítomní!

Ale nie, Tódová sa ani len neunúvala opýtať Matoviča, ako a z akých peňazí to budeme platiť, či to ide na úkor zadlženia našich budúcich generácií, NIE, ona okamžite premostila na 24. február 2022…!!!

Pýtam sa ťa občan Slovenskej republiky, toto hodláš nechať len tak? Toto s tebou vôbec nepohne?

Ty nevidíš, ako sme boli celý ten čas zámerne klamaný a o naše peniaze bezdôvodne oberaní?

Tebe navadí, že na nás zarábajú americké farma firmy na akýchsi ich experimentálnych covid vakcínach, aj keď ich už  vôbec nepotrebujeme!

Tebe nevadí resp. ti je jedno, že sme tak museli učiniť lebo prikázal Brusel? (ja ani moja rodina chvála bohu nepodľahla dezinformáciám a nie sme Covid zaočkovaní a ani tak nehodláme vykonať! Totiž s Covidu sme sa dostupnými, rokmi odskúšanými liekmi na respiračné choroby, do týždňa, dvoch, vyliečili, teda nie ho prekonali! Či aj toto je ešte stále dezinformácia, že aj covid je liečiteľný?! A teda nenazývajme covid vyliečených – covid prekonanými!)

Tebe nevadí, že musíme platiť za niečo, čo nám nie je treba, čo nám už nemá v čom pomôcť, že platíme veľké miliardy eur farma firmám skrze Brusel, ktorý sa následne tvári, že nám pomáha akýmisi grantami na post covidovú obnovu zámerne zničených ekonomík štátov EÚ a SR najviac?!

Naozaj sme až takí sprostí?

 

Záver I.:

Je bezpodmienečné, aby došlo k zmene vlády v SR, aby sa mohli okamžite zobrať na zodpovednosť všetci tí vládni, palácoví covid vakcinační dezinformátori, aby sa mohli zobrať na zodpovednosť všetci tí covid vakcinační odborníci a hlavne, aby sa zobrali na zodpovednosť všetci tí mediálni, covid vakcinační dezinformátori.

Na základe vyššie napísaných/popísaných/opísaných faktoch je v životnom záujme všetkých občanov SR, Slovenskej republiky ako takej, aby okamžite skončila „vláda“ SR, NR SR a jednoznačne aj „prezidentka“ Čaputová!!!

 

Záver II. :

Zmena „vlády“ SR a zmena na pozícií prezidenta SR je nevyhnutná a to aj z toho hľadiska, aby sme sa o dva roky, z úst týchto dnešných diktátorsko-despotických politických ničiteľov SR a občanov SR, opäť len tak mimochodom nedozvedeli, že ich veľmi hnevá a sú z toho veľmi sklamaní, aké išli dezinformácie o konflikte na východ od nás – v médiach, z Bruselu, z Washingtonu, z Pentagónu, z NATO…, ako sme tam dávali miliardové pomocné „humánne“ balíčky atď. atď.

Toto Slováci nesmieme dopustiť a teda konajme!

Okamžite podpisujme hárky petície, na základe ktorej bude musieť dôjsť k predčasným PV.

Zozbierať 350 000 podpisov by nemal byť problém do týždňa!

Zoberiem len takú skutočnosť, že máme osem krajských miest, kde zozbierať 50 000 podpisov do týždňa by mala byť pri dnešnom marazme, čo tu na Slovensku máme, absolútna malina a teda už len z týchto krajských miest by mohlo byť do týždňa 400 000 podpisov!

Takže Slováci je čas sa prebudiť! HORE SA SLOVAČ, HRDÁ A PRIEBOJNÁ!!!

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=Ec_0T4pDufE&ab_channel=Denn%C3%ADkN

 

 

 

 

 

 

 

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Vakcína / Očkovanie /

WHO: Očkovanie zachránilo za uplynulých 50 rokov najmenej 154 miliónov životov

24.04.2024 19:11

V priemere to za toto obdobie predstavuje šesť zachránených životov za minútu.

zuzana čaputová, spišské podhradie, tragédia, nehoda, autobus

Prezidentka Čaputová si v Starej Ľubovni uctila obete nešťastia z Podhradia

24.04.2024 18:47

V stredu navštívila i obec Zborov v okrese Bardejov.