Založ si blog

Lengvarský je už na zaslúženom odpočinku alebo čo, spí?

Ja „rozumiem“ tomu, že teraz platí jediné zaklínadlo – „lebo Ukrajina“, ale ak si to Lengvarský a spol. nevšimli, tak jar je v plnom prúde a leto je tu čo nevidieť!

A čo oni robia? Nuž NIČ!

Ako to, že nezačala masívna štátna osveta, ako sa od jari do jesene pripraviť po stránke zdravotnej na nastávajúcu jesennú respiračnú sezónu, ktorá príde zo železnou pravidelnosťou, ako každý rok pred tým a pred tým a pred tým…už niekoľko desaťročí!

Ako to, že minimálne Ministerstvo zdravotníctva nenechalo vypracovať osvetove video, ako sa zdravo stravovať, jesť čo najviac prirodzených vitamínov v čerstvej zelenine a ovocí, ako sa čo najviac hýbať, ako čo najviac zredukovať hmotnosť u tých u ktorých je to potrebné, ako sa čo najviac pohybovať na priamych slnečných lúčoch (pravda s rozumom), aby organizmus „načerpal“ čo najviac prirodzeného D-vitamínu, skrátka, aby národ slovenský prežil jar, leto a aj začiatok jesene tak, aby na začiatku respiračného ochorenia bol maximálne pripravený a hrozbe ťažkého priebehu respiračného ochorenia odolal čo najlepšie.

Najlepšie na základe takýmto životným štýlom získanej prirodzenej imunity, tak aby nemusel siahnuť ani po dostupných liekoch, známych už dlhé desaťročia!

A aby už vôbec nebol odkázaný na očkovanie, to Covid očkovanie už ani nespomínam.

Predošle dva roky covidové, nám jasne ukázali, že áno, ten USA/Čínsky (ktohovie či s ním USA „nemanipulovali“ aj v ukrajinských laboratóriách – blízka budúcnosť to buď potvrdí alebo vyvráti) respiračný korona vírus, je pre vybranú skupinu obyvateľstva ťažšie zvládnuteľný, ako tie predošle „bežné“ chrípkové, ktoré sme poznali minimálne do marca 2020, ale ukázali nám aj hlavne to, že aj tento „nový“ respiračný vírus je zvládnuteľný bežnými liekmi a antibiotikami (mám vlastnú skúsenosť!) úplne normálne, ako desaťročia predtým, pri ochorení na „bežnú“ chrípku.

Zároveň predošlé dva covidové roky nám jasne ukázali, potvrdili, že v boji  proti „novému“ korona vírusu je potrebná včasná všeobecná liečba, včasná prevencia v podobe fyzickej návštevy lekára a fyzického odborného vyšetrenia s následným liečebným protokolom.

Predošle dva covidové roky nás všetkých naučili, že aj táto „nová“ respiračná choroba je zvládnuteľná, ak sa jej masívnemu prepuknutiu zabráni v rannom štádiu, ako vyššie spomínam, včasnou ambulantnou liečbou a prístupom k liekom, ktoré na túto chorobu zaberajú – Ivermektín nevynímajúc (mám vlastnú skúsenosť-môžem len odporúčať!)

Pýtam sa, kde je dnes covidové odborné konzílium? Kde je celá lekárska odborná verejnosť? Kde je Slovenská lekárska komora? Kde je Asociácia na ochranu práv pacientov SR?

Kde sú?!

Prečo netlačia na Lengvarského a nemajú každý týždeň TB o tom, ako sa má občan SR správať v tieto jarné, letné a skoré jesenné dni, aby získal prirodzenú imunitu?!

Kde sú tie osvetové letáky, billboardy, videa, aké sme dennodenne vídavali o AG, PCR testovaní a hlavne o covid očkovaní?!

Prečo Zuzana Čaputová (ZČ) nenatočí osvetové video tak, ako to učinila v prospech covid vakcinácie?

Prečo ZČ nenatočí osvetové video, ako vonku na slniečku, v športovom outfite a červeným jabĺčkom odkazuje občanom SR, aby takto využívali pekné jarné, letné a skoré jesenné dni, na posilnenie imunity svojich organizmov, svojich tiel?

Prečo takto nepovzbudí občanov SR?

Fakt, niečo neskutočné, že u nás je dnes absolútne tabu resp. je zakázané propagovať zdravý životný štýl, ale keď príde jeseň, tak budeme opäť počúvať, ako sa máme obmedziť na osobnej slobode, ako máme povinne nosiť rúška, respirátory, ako sa musíme nechať covid zaočkovať lebo ťa nepustia nikde, ba ani do práce a podobné rečičky?!

Prečo minimálne v RTVS nejde dennodenne relácia o zdravom životnom štýle, ako sa po tieto teplé dni správať, tak aby každý získal čo najväčšiu prirodzenú imunitu svojho organizmu?!

Počas socialistického zriadenia, každé ráno v rozhlase išla ranná rozcvička…

Ako to, že dnes štátna RTVS nevie nič také a podobné zabezpečiť?!

Schválne nechávame ľudí v takej životosprávnej letargií?!

To naozaj budeme na konci augusta opäť z „objektívnych“ médií počuť, že „zahraniční“ slovenskí dovolenkári nám opäť priniesli zájazdové „darčeky“ v podobe akýchsi nových variantov/mutácií C-19, že na jeseň tu bude veľmi silná, ťažká covidová vlna, že je potrebné sa opäť pripraviť na rúška, respirátory, zatváranie ekonomiky, na opätovné zavedenie platnosti covid pasov, hlavne tých covid očkovacích…???!!!

NIE!!!

NIE!!!

A ešte raz veľké NIE!!!

Už nikdy žiadne povinné rúška, už nikdy žiadne povinné respirátory, už nikdy žiadne povinné covid očkovanie – prvou, druhou, treťou – x-tou dávkou!!!

Kto chce, tak prosím, nech si tieto obmedzenia na sebe aplikuje, ale prísne na dobrovoľnej báze!

Vídavam to aj dnes a najviac som sa „pobavil“, keď som onehdy videl v obchode mladú dvojicu (dievča a chlapec) a obidvaja mali respirátory!

Nuž dobre, je to ich rozhodnutie, plne rešpektujem, ale pýtam sa, ak teraz sa takto „chránia“, tak čo s nimi urobí prvý väčší prílev sezónnych vírusov?!

Veď pokiaľ sa organizmus prirodzenou cestou dennodenne nestretáva s vírusmi, tak následne, ak sa dostane do kontaktu, aj keď s malým množstvom sezónneho vírusu, čo sa s takým organizmom stane?!

Pýtam sa všeobecných ambulantných lekárov – ste spokojní, aké odporúčania dnes dostávate z ministerstva zdravotníctva?

Ste na nadchádzajúcu jesennú respiračnú sezónu pripravení!

Máte dostatok kvalifikovaného personálu?

Máte dostatok liečiv? Liečiv účinných?!

 

Záver:

Áno, občan SR i napriek tomu, že dnes dennodenne počúvame o konflikte na východ od nás, nenechávajme ani túto tému „opäť“, nebuďme k tejto téme letargický, nenechajme ju prekričať inými témami!

Je veľmi dôležité, aby sme vyvinuli tlak na Lengvarského, média a všetkých tých, čo do februára 2022 nepoznali inú tému ako Covid a Covidové obmedzenia a dnes sú akosi záhadne preč!

Kde je J. Mikas?

Kde je V. Krčméry?

Kde je P. Sabaka?

Kde je A. Bražinová?

Kde je R. Kollár?

Kde je P. Čekan?

Kde je „novinár“ Peter Schutz? Už nechce, aby sme my Covid nezaočkovaní – podľa jeho presvedčenia – „…neočkovaní by mali kvičať ako svine na bitúnku…“

https://magazin1.sk/novinar-sme-neockovani-nie-su-ludia-ale-dobytok-s-telacim-iq-mali-by-kvicat-ako-svine-na-bitunku/

Bude tento „novinár“ na nás takýmito svojimi výplodmi opäť tlačiť na jeseň 2022?!

A opäť napíše to, čo napísal v predmetnom článku dňa 01.júla 2021, aj 1. júla 2022, že – „„Nie je jasné, čo bráni povedať, že to nie sú ľudia (tí, ktorí majú iný názor na očkovanie, moja poznámka), ale dobytok, keďže len ich bezohľadnosť a teľacie IQ budú príčinou, že v septembri/októbri/novembri – na staré kolená – na mňa štát uvalí zákaz vychádzania“(???)

Prečo dnes netlačí na občanov SR svojimi článkami na to, aby sa zdravo stravovali, hýbali sa (nie elektrické bicykle, ale klasické!), posilňovali svoju prirodzenú imunitu…???!!!

Takže áno, podľa mňa je to HNUS, ako sa nikto z kompetentných tejto veľmi dôležitej téme nevenuje, ba je priam zámerné v tomto období, dávaná na tú najposlednejšiu koľaj!!!

Len aby si sa Slovač na jeseň neprebudila z dnešnej letargie, opäť do zlého sna Covidového!!!

 

 

 

 

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Progresívci sa pre schválené zmeny v RTVS oblečú do čiernej, avizujú protesty. Podľa SaS urobí vláda z RTVS dezinformačné médium

24.04.2024 17:41

Poslankyňa Zora Jaurová povedala, že upravená verzia zákona je rovnakou hrozbou, ako pôvodná verzia.

Fico

Fico chce prešetriť prideľovanie spisov na Najvyššom súde. Prideľujú sa transparentne, kontrola bola arogantná a neštandardná, odpovedal Šikuta

24.04.2024 16:51, aktualizované: 17:25

Podľa Fica je podozrivé, že v minulosti všetky najcitlivejšie veci, v ktorých sa rozhodovalo o opravných prostriedkoch, pripadali senátu 5T sudcu Juraja Klimenta.

Rusko, Ukrajina, vojna, konflikt, Donbas

Omilostení zločinci páchajú v Rusku zverstvá. Brutálne vraždy a znásilnenia veteránov z frontu otriasli krajinou

24.04.2024 16:17

Bývalý vojak svoju obeť najskôr uškrtil a potom rozrezal jej telo na menšie časti, ktoré natlačil do dvojice kufrov. Ďalší brutálne zavraždil a znásilnil penzistku.

súdna rada výbor

Výbor odobril odvolanie členov súdnej rady, Mazák a Majerník to odmietajú

24.04.2024 15:20

Koaliční poslanci odvolávanie odôvodňujú stratou dôvery a pochybnosťami o svedomitom výkone právomocí členov.