Založ si blog

GP SR M. Žilinka je najvyšší čas, bezodkladne začať trestne stíhanie Jaroslava Naďa!

Jaroslav Naď (JN) sa podľa môjho názoru a hlbokého presvedčenia dopustil, dopúšťa a mieni sa aj naďalej vedome dopúšťať najrôznejších veľmi závažných trestných činov pri výkone svojej funkcie, ako člena tretej najvyššej ústavnej inštitúcie v našom (NAŠOM!) štáte!

Je množstvo dôkazov, že tak činí!

Ten posledný, aj s jeho priamym priznaním, JN učinil na FB dňa 17. mája 2022 –  https://www.facebook.com/JaroNadPublic/posts/pfbid02fW5M9sQ1QjTZASN1MP1YTk2EdQCgoaiYDqUEcdbjNwaSTPcT4J2Gy3kNpuCgPDRkl , pod názvom – „TAKTO TO FUNGUJE, KEĎ MAJÚ OBE STRANY ÚPRIMNÝ ZÁUJEM HĽADAŤ RIEŠENIA“

V predmetnom článku JN celkom otvorene, bez akéhokoľvek pocitu viny, že priamo útočí na demokratické princípy platné (platné?) v našej republike, sa priznáva, že za pomoci cudzej moci (USA) obmedzuje Ústavne právo občanov SR vysloviť svoj názor!

Totiž Denník N mu nahral tým, že uverejnil článok o akejsi spoločnosti META, ktorú Americkí kongresmani žiadajú , aby riešila proruské dezinformácie na Slovensku.

Denník N sa pravdepodobne odvoláva na FB stránku U.S. Embassy Slovakia, ktorá dňa 18. mája 2022 zverejňuje takýto, pre mňa osobne, škandalózny status, jasne zasahujúci do našich vnútorných záležitosti – U.S. Embassy Slovakia v statuse pod názvom – „SLOVÁ SA PRETAVUJÚ DO SKUTKOV“, doslova píše toto – „Je nám cťou a potešením spolupracovať s profesionálmi vládneho, mimovládneho a súkromného sektora na posilňovaní vzájomnej bezpečnosti a hodnôt demokracie, ktoré spájajú obe naše krajiny.“ A pod týmto článkom zverejňuje foto z FB statusu JN o ktorom píšem vyššie!!!

https://www.facebook.com/USEmbassySlovakia/posts/pfbid0XAPGkEwFFftd4ufKk7S3X9TJQJfKS6uXk3QsbYiE4z1W3biCmayJeocHuU1MDg6ql

 

JN vo svojom statuse potvrdzuje Denníku N, že áno, že on je tým, čo s cudzou mocou (USA) spolupracuje na odstraňovaní demokratického zriadenia v našej republike a na odstraňovaní Základných ľudských práv a slobôd, tak ako to máme ukotvené v našej Ústave, v jej Druhom oddiely-  Čl. 14 až Čl. 25 a následne v jej Treťom oddiely – „Politické práva“ – Čl.26 až Čl. 32!!!

JN Denníku N odpovedá takto – „áno, krok nadväzuje na aprílovú návštevu a s odhodlaním budeme na ministerstve pokračovať vo všetkých ďalších dôležitých stretnutiach a rokovaniach, pretože bez nich a bez budovania korektných vzťahov by nebolo možné “zatlačiť” na správne miesta!“

Teda JN jasne priznáva, že v spolupráci s cudzou mocou (USA), si vedome/zámerne/cielene vytvára kontakty, aby pri akomkoľvek prejave slobodného zmýšľania občanov SR, ktoré nie je v súlade z jeho pro USA a proti Ruskou doktrínou/propagandou, takéto prejavy potlačil resp. takýmto prejavom zabránil a to tak, že on osobne, zatlačí na tie správne miesta v zahraničí(USA)!

Toto jeho vyjadrenie vo mne evokuje názor, že ak doteraz dnešná „vládna“ garnitúra sa dostala k moci preto, aj preto lebo tvrdila, že ak príde k moci, tak zruší princíp vládnutia na základe – „naši ľudia“, tak vtedy tým myslela naozaj našich, domácich, ale  oni si tentokrát cielene nachádzajú „našich ľudí“/“svojich ľudí“, nie doma, ale celkom jasne v zahraničí, presnejšie v USA!

JN jasne potvrdil, že si našiel „svojich ľudí“ priamo v americkom kongrese, aby s nimi spolupracoval na potláčaní Základných ľudských práv a slobôd občanov SR a oni ho zato hladkajú aj takýmto vyjadrením – „Je nám cťou a potešením spolupracovať s profesionálmi vládneho, …sektora…“

Potrebuje GP SR Maroš Žilinka ešte väčší dôkaz o tom, že JN vedome koná proti záujmom SR a proti občanom SR, keď jasne spolupracuje s cudzou mocou (USA) na potláčaní, doslova zamedzení, aby občan SR nemal garantované Základne ľudské práva a slobody?!

GP SR M. Žilinka, JN nenapĺňa podstatu týchto trestných činov uvedený v Trestnom zákone č. 300/2005? :

 

  • 311 – Vlastizrada
  • 312 – Úklady proti Slovenskej republiky
  • 313,314 – Teror
  • 315, 316, – Záškodníctvo
  • 317 – Sabotáž

 

Znenie každého jedného vyššie uvedeného trestného činu začína takto – „Kto v úmysle poškodiť ústavné zriadenie…Slovenskej republiky…“

 

Ale aj

 

  • 326 – Zneužívanie právomoci verejného činiteľa

 

Tento trestný čin začína slovami – „Verejný činiteľ, ktorý v úmysle spôsobiť inému škodu alebo zadovážiť sebe alebo inému neoprávnený prospech,…“

Tak sa pýtam, JN, keď zamedzí občanovi SR sa slobodne vyjadrovať na základe Ústavy SR, tak mu tým úmyselne nespôsobuje škodu a sebe úmyselne nezadovažuje neoprávnený prospech?

Veď ak takýmto nehanebným spôsobom v spolupráci s cudzou mocou (USA) svojmu politickému oponentovi doslova zavrie ústa, tak tým mu nespôsobuje v spoločnosti škodu v zmysle jeho postavenia na politickej scéne?

Neoslabuje mu jeho ústavne právo na prezentáciu svojich slobodných politických prejavov?

A týmto JN, sám sebe, nevytvára politickú, neoprávnenú výhodu (neoprávnený prospech) na presadzovanie svojich politických zámerov a politických zámerov cudzej moci (USA) na našom území???

Po tomto, čo JN vykonal a koná v spolupráci s cudzou mocou (USA) na našom území, môžeme ešte hovoriť o korektnej, vyváženej politickej súťaži?!

Alebo to môžem nazvať politická genocída?

Potláčanie iného politického názoru?

Ničenie a zničenie politickej opozície?

Nuž veru ÁNO!!! Môžem to takto nazvať a podľa mňa je to pravda!

Pretože JN svojim nehanebným konaním doslova maže/trhá Ústavu SR, jej Čl. 30, ods. (4), ktorý jasne garantuje každému občanovi SR toto – „Občania majú za rovnakých podmienok prístup k voleným a iným verejným funkciám.“ a on im toto ústavne právo berie za pomoci cudzej moci (USA)!!!

Pretože, ak jednému politikovi zakážeme slobodne vyjadrovať svoj názor, aj prostredníctvom FB a druhému to bude, doslova prednostne umožnené, tak v žiadnom prípade nemôže byť ani len v najmenšom reč o rovnakých podmienkach, v tomto prípade v politickej súťaži!!!

 

Môj posledný odkaz JN a jemu podobným v tomto mojom názorovom článku – DEMOKRACIA je len vtedy zaručená a funguje tak, ako by fungovať mala, keď je v spoločnosti dovolené šíriť akúkoľvek propagandu (USA, RUSKO a pod.) a je občanovi dovolené, aby mal prístup k akejkoľvek propagande a takto mal možnosť si na veci urobiť svoj vlastný slobodný úsudok a podľa toho sa zariadiť napr. pri voľbách!

Všetko statné nie je DEMOKRACIA, ale TOTALITA!!!

Vo vyššie mnou napísaných riadkoch je potrebné slovo propaganda vnímať tak, že každý názor je vlastne propagácia svojho videnia sveta  a preto to pomenovávam v tomto kontexte ako propaganda.

Takže, nie nehovorím o propagande v zmysle, že len toto jediné je pravda a nič iné!

 

PS:

 

Samozrejme, že ani tu nemôžem opomenúť Zuzanu Čaputovú.

Jej nevadí, že JN takto očividne spolupracuje s cudzou mocou (USA) na potláčaní Základných ľudských práv a slobôd občanov SR?

Nuž zjavne NIE! Lebo mlčí!

Pardon, však ona nemlčí, ba ona priamo svedčí a tomu aj napomáha!

Že nemám pravdu?

Tak potom, ako si vysvetliť jej aktivitu ešte z decembra 2021, o ktorej média informovali aj takto – „Čaputová vydala videoseriál o sociálnych sieťach a kritickom myslení“ – https://www.teraz.sk/slovensko/prezidentka-pripravila-videoserial-o-so/596461-clanok.html

 

 

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dva konflikty?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Fokker3128

Kiska lietal špeciálom do Popradu, Pellegrini na operu. Hodina letu stojí tisíce, aké sú pravidlá využívania vládnej flotily?

19.04.2024 06:00

Cestovanie kamkoľvek, bez udania dôvodu a zadarmo, účet totiž platí štátna kasa

Irán, armáda

Explózie v Iráne. Predstavitelia USA uviedli, že je to izraelská odveta, strany konflliktu zatiaľ mlčia

19.04.2024 05:45

Izrael v noci na piatok zaútočil na Irán ako odvetu za jeho úder, uviedli pre americké médiá nemenovaní predstavitelia USA.

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.