Založ si blog

Robert Fico nech to povie skôr, ako ho navždy umlčia!

Skôr, ako sa dostanem k Robertovi Ficovi (RF), nemôžem a ani nechcem inak, ako sa chvíľočku povenovať „jemnosť pani“ Zuzane Čaputovej (ďalej len JPZP).

Dňa 01.5.2022 sa v Nitre konalo zhromaždenie občanov SR pri príležitosti osláv 1. mája – sviatku práce.

Toto stretnutie zorganizoval SMER-SSD a ako dopredu avizoval, nemalo to byť len oslavné stretnutie na počesť všetkých poctivo pracujúcich, ale mal to byť hlavne protest!

A protest to aj bol! Bol to protest nespokojných občanov SR, nespokojných s „vládou“ SR a taktiež nespokojných s JPZČ!!!

Na tomto proteste zazneli politické vyjadrenia politikov na svojich politických oponentov/súperov a taktiež tam odzneli reakcie občanov na súčasnú „vládu“ SR a taktiež na JPZČ.

V politickom boji nič nezvyčajné, ba povedal by som, že úplne normálne.

Avšak JPZČ sa nám akosi zapechorila lebo ju tam vraj politici a hlavne občania SR, nepochválili, tak ako je na to od prvého dňa, kedy vstúpila na politickú scénu, zvyknutá, ale div sa svete, dovolili si voči nej takú nehoráznosť, že sa k nej vyjadrili kriticky, politicky kriticky!

A keďže JPZČ na takéto niečo nie je zvyknutá, ba ani prístupná, tak sa politicky vyplakala na FB, kde napísala na jej pomery veľmi stručný status, v ktorom okrem iného píše aj tieto slová – „Slušnosť je možno tichšia a miernejšia, ale vôbec nie slabšia.“

Teda JPZČ chcela týmto povedať, že ona a dnešná celá „vládna“ klika je slušná lebo je tichšia a jemnejšia!

Niečo tak nehorázne, cynické, že to až bolí!

Dovolím si, výhradne len pre JPZČ, jej výrok poopraviť vo vzťahu, hlavne k nej a potom už bude, minimálne pre mňa osobne, pravdivý a výstižný – „JPZČ je možno tichšia a miernejšia, ale o to zákernejšia.“

A keď JPZČ dnes hovorí o akejsi politickej agresií voči nej z radov opozície, tak jej dávam do pozornosti, tých „slušných, tichších, miernejších“, ktorí vystupovali na slovenských námestiach v roku 2018, napr. toto –  https://www.youtube.com/watch?v=_vpJuM85ONk alebo toto – https://www.youtube.com/watch?v=bR1nzO6ADiA&ab_channel=TheVisionPhotos alebo ešte aj toto – https://www.youtube.com/watch?v=qrWXYm_oG8c&ab_channel=Aktuality.sk (kde je dnes vtedy „slušný“ Juraj Šeliga?!)

 

Na teraz toľko k JPZČ!

 

Nuž a teraz k RF.

 

RF na predmetnom  májovom proteste v Nitre, okrem iného povedal aj tieto veľmi závažné slová, ktoré už raz na jednej z TB vyslovil, teraz ich povedal však takto, konkrétnejšie – „…nenechajme si zobrať pravdu o Kuciakovi! A my raz povieme kto Kuciaka zabil a budú všetci šokovaní, kto Kuciaka zabil. Nám je ľúto, čo sa stalo, ale tak ako vyjde pravda o vojne na Ukrajine, ako vyjde pravda o fašizme na Ukrajine, ako vyjde pravda o tom, že najskôr sa zabíjali ľudia na Donbase, zabíjali sa tam Rusi a potom sa my dozvieme veľkú pravdu o Slovensku…!

Nuž naozaj veľmi vážne slová od trojnásobného predsedu Vlády SR a hlavne slová o tom, že RF vie kto zabil Kuciaka v čase, keď bol ešte predsedom Vlády SR, sú nanajvýš závažne.

Tu sa naozaj zhodujem s „koaličnými“ poslancami (Andrej Stančík a Peter Pollák – OĽANO), aby RF túto skutočnosť okamžite oznámil na polícií, ale keďže vieme, kto dnes ovláda Políciu SR, tak najskôr by to mal verejne, možno aj prostredníctvom TB, aj s dôkazmi, vyrozprávať celej slovenskej verejnosti a hlavne rodičom oboch zavraždených lebo títo boli najviac zneužití, najviac bolesti prežívali a stále prežívajú…

Áno, skôr ako RF v tejto veci poskytne svoju výpoveď orgánom činným v trestnom konaní, tak najskôr to musí povedať  nám všetkým a verejne, aby OČTK nemohli RF okamžite po jeho výpovedi umlčať a jeho dôkazy zničiť!!!

Je to nesmierne vážna vec lebo ak sa preukáže, že za vraždou Kuciaka a jeho priateľky sú tí, o ktorých si to dnes len myslíme, tak Slovensko prejde revolúciou, ktorej následkom bude oslobodenie sa Slovákov z pod nadvlády a lokajizmu k USA a Bruselskému diktátu!!!

 

 

https://www.facebook.com/zcaputova/posts/550030483146992

 

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/625360-fico-vraj-pozna-pravdu-o-vrazde-kuciaka-poslanci-olabo-vyzvali-zilinku-aby-konal/

 

 

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.