Založ si blog

J. Krúpa z OĽANO, tí občania, ktorých vy nazývate svine, na vás ťažko robili a robia aj dnes!

Nebudem dávať slovo svine do úvodzoviek (prosím o prepáčenie všetkých občanov SR, ale takto to bude vo vzťahu k Jurajovi Krúpovi správne/spravodlivé, je to jeho vyjadrovanie sa vo vzťahu k občanom SR!) lebo presne takto pomenoval Juraj Krúpa /JK/ (OĽANO) občanov SR. A je jedno, akú časť občanov lebo ani jeden, jediný občan SR, nesmie byť pre poslanca NR SR sviňou, ale jednoznačne autoritou lebo aj JK je v NR SR vďaka im.

JK je nimi platený!

JK je platený z daní týchto, pre neho svíň a poniektorí z týchto svíň, tu budovali to, čo si on teraz plnými „demokratickými“, diktátorskými dúškami užíva napr. aj priestory budovy NR SR, ktorej výstavba sa začala ešte za socializmu, v Slovenskej socialistickej republike (SSR) v roku 1986! A vie Juraj Krúpa koľko svíň, sa podieľalo na jej výstavbe, ktoré stáli V Nitre 1. mája 2022 na námestí a protestovali aj proti nemu?!

JK by mal byť za toto zbavený mandátu poslanca NR SR OKAMŽITE a to hlavne vlastnými poslancami, hlavne takým Jurajom Šeligom, ktorý vzišiel z akejsi „občianskej“ iniciatívy (vraj) za Slušné Slovensko!

A Zuzana Čaputová (ZČ), by mala na „svojom prezidentskom“ paláci otvoriť to najväčšie okno a mala by s plných pľúc kričať, že ona je „prezidentkou“ všetkých občanov SR, že nemá vedomosť, aby bola prezidentkou aj svíň, a že takýto „poslanec“, menom JK, nesmie ostať sedieť na stoličke poslanca NR SR, ani tie povestné tri sekundy!

ZČ by mala jasne vyzvať GP SR, aby zvážila, či sa „poslanec“ NR SR JK nedopustil trestného činu Hanobenie národa, rasy a presvedčenia!

Pretože ak niekto nazve, čo i len časť národa slovenského, že sú svine, tak sa jednoznačne dopustil obzvlášť závažného trestného činu hanbenia národa a o to horšie, že vlastného, teda vôbec, ak JK Slovákov pokladá za svoj národ!

Pripomeniem časť Trestného zákona č. 300/2005 Z.z., § 423 – Hanobenie národa, rasy a presvedčenia

(1) Kto verejne hanobí

  1. a) niektorý národ…,

potrestá sa odňatím slobody na jeden rok až tri roky.

 

(2) Odňatím slobody na dva roky až päť rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1

  1. b) ako verejný činiteľ, alebo
  2. c) z osobitného motívu.

 

Celé § znenie tohto trestného činu TU – https://www.lewik.org/term/1408/hanobenie-naroda-rasy-a-presvedcenia-trestny-zakon/ alebo TU – https://www.zakonypreludi.sk/zz/2005-300

 

A JK to urobil verejne, urobil to prostredníctvo sociálnej siete (FB)!

 

Naozaj, ani už nemám chuť sa ďalej zaoberať týmto „poslancom“ NR SR, avšak pre tých, ktorí nemajú možnosť sa dostať k FB profilu tohto „poslanca“ NR SR za OĽANO, ktorého v ostatných PV 2020 volilo „až“ 1864 voličov (verím, že v budúcich voľbách ich nebude ani desatina!), uvádzam jeho hanebný status v plnom znení a ty Slovač, občan-volič, urob si o tomto „poslancovi“ NR SR za OĽANO svoj názor.

FB status JK, uverejnený dňa 03.mája 2022 o 8:04 hod. v plnom znení – https://www.facebook.com/JurajKrupaNRSR/posts/420928556700368

„Juraj Krúpa – poslanec NR SR

Včera o 8:04  ·

🔴 PASTIERI SVÍŇ NA TRIBÚNE, SVINE POD ŇOU.

☝️ Nedeľa nám ukázala, čo je to podľa vagabundov zo Smeru Nedeľná chvíľka smeráckej politickej poézie.

☝️ Ožratý, pološialený dav, pozvážaný z celého Slovenska, vyburcovaný svojimi pastiermi na čele s Ficom a Blahom načrel až do najspodnejšej stoky nenávisti. Hoci v mestách je zakázaný voľný pohyb svíň, v Nitre to v nedeľu neplatilo.

☝️ To, čo táto lúza, odroni a vagabundi skandovali na adresu prezidentky Zuzany Čaputovej, vojde do histórie slovenskej politiky ako jeden strašne smradľavý, prevrátený fekál. Fekál plný nenávisti, hnusu a duševnej cholery. A ich pastieri im blahosklonne mávali z tribúny. Fico, Blaha, Kamenický, Jarjabek, Beňová, Richter, Kaliňák junior a množstvo ďalších smradov na smeráckom pódiu sa potešene usmievalo vo chvíli, keď grázli pod tribúnou bľačali slová, ktoré sem ani nejde napísať!

☝️ Smer je spoločensko – politická žumpa, smeráci sú  žumpáci.

Tí na tribúne, aj tí pod ňou.

☝️ Tí prví ešte viac!“

 

Tak čo povieš Slovač, občan-volič, je ti tiež na zvracanie?!

 

Záver I:

 

Otázka na ZČ.

ZČ o sebe a o dnešnej „vládnej“ koalícií v porovnaní z dnešnou opozíciou, hlavne čo sa SMER-SSD týka, napísala dňa 02. mája 2022, na FB toto – „Slušnosť je možno tichšia a miernejšia, ale vôbec nie slabšia“

Tak sa jej pýtam, toto má byť tá slušnosť, slabá, tichá, akú predviedol k časti občanov SR „poslanec“ JK?

Jej neprekáža, ju neuráža, že je „prezidentkou“, podľa „poslanca“ JK, ožratých, šialených svíň, smradľavého prevráteného fekálu a žúmp?!

Ak sa ZČ v tomto smere voči „poslancovi“ JK z OĽANO, verejne, rázne neohradí, tak potom aj ona, časť občanov SR, časť národa Slovenského a možno aj časť občanov-voličov, ktorí práve ju volili v prezidentských voľbách 2019, považuje za presne to, za čo ich považuje „poslanec“ NR SR JK za OĽANO!!!

 

Záver II:

 

A hľa na neoliberálne „objektívne“ média! Hľa, ako mlčia! Vieš si Slovač predstaviť, keby sa takto vyjadril napr. Ľuboš Blaha na adresu protestujúcich v roku 2018, ktorých do ulíc ťahalo akési „Za slušné Slovensko“?

Jednoducho by ho doslova roztrhali v tých svojich neoliberálnych „novinárskych“ zuboch!

Dnes mlčia!

Ale prečo by nemlčali, keď také „novinárske“ eso, napr. akým bezpochyby je komentátor SME.sk, Peter Schutz, už raz, stále beztrestne, nazval istú časť občanov SR (ešte stále tú dominantnú!) že by mali kvičať, ako prasce na bitúnku…

 

 

 

 

Ďalšie zdroje:

 

https://www.facebook.com/zcaputova/posts/550030483146992

https://www.teraz.sk/slovensko/profily-clenov-poslaneckeho-klubu-ola/455239-clanok.html

https://www.obycajniludia.sk/ludia/juraj-krupa/

https://volby.sme.sk/parlamentne-volby/2020/vysledky?tabPage=6

https://style.hnonline.sk/galeria/5173-20-komunistickych-stavieb-slovenska/fa40df743205486c58593a1ea903a21f

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu komplikuje požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?