Založ si blog

Mikuláš Dzurinda v NR SR, verím, že už naposledy!

Niečo neskutočné!

Doslova absolútne neakceptovateľné!

V ostatnú nedeľu (24.4.2022) sa v NR SR uskutočnila akcia, ktorá sa v takomto formáte nikdy nemala stať a pevne verím, že sa už ani nestane!

Ja teraz neviem posúdiť, kto bol za organizáciou tejto akcie, ale vzhľadom na to, že ako hlavná postava terajšieho člena NR SR, tam vystupoval akýsi, vraj podpredseda NR SR Gábor Grendel (za politickú stranu NOVA! – https://sk.wikipedia.org/wiki/G%C3%A1bor_Grendel ), tak mám dôvod sa domnievať, že on a keďže o tejto akcií priniesla veľmi „dojímavú“ reportáž hlavne TV JOJ, tak mám dôvod sa domnievať, že to bolo v spolupráci s jemu veľmi blízkou osobou z TV JOJ – s Janou Krescanko Dibákovou.

O čo ide? Nuž o toto!

https://videoportal.joj.sk/noviny/epizoda/98786-noviny-tv-joj – v čase približne 20:50, týchto večerných JOJ-kárskych TV Novín ide veľa „významná“ správa o tom, že NR SR, presnejšie rokovacia sála NR SR, patrila mladým ľuďom (takmer 100! Veľmi málo! Od 14 do 19 rokov!), ktorí si tam zorganizovali „Modelový parlament“ (otázka znie, kto im ho zorganizoval, kto bol pôvodcom takejto propagandistickej akcie pre mladých a ku komu, k akým politickým stranám a smerom títo mladí patria resp. inklinujú?!), tak o tom informuje z TV obrazovky JOJ moderátorka.

Teda nič proti tomu, keď sa naša mládež zaujíma o politiku, ALE TAKTO?!

Mladým ľuďom, „mladému poslaneckému snemu NR SR“ sa venovali už vyššie spomínaný Gábor Grendel a Mikuláš Dzurinda!!!

ČO TO JE?

ČO JE TOTO ZA PRO AMERICKÁ PROPAGANDA A VYMÝVANIE MOZGOV NAŠEJ MLÁDEŽE???!!!

Veď, keby boli organizátori tejto akcie pre mladých, ktorí sa úprimne zaujímajú o politiku, tak demokratický, ako to o sebe vyhlasujú, tak na otázky zvedavých mladých „parlamentárov“ im mali odpovedať zástupcovia (dajme tomu po jednom) z každej politickej strany/hnutia, ktorí sa na základe PV 2020 dostali do NR SR (teda nie žiaden NEZARADENÝ!)

Áno, potom by to bolo objektívne a uznávam aj žiadúce pre našu, veľakrát zmanipulovanú mládež a bolo by načim, aby aj z toho NR SR vysielala priamy prenos tak, ako to robí z riadneho zasadnutia NR SR!

Ale nie!

Oni mládeži predhodia Mikuláša Dzurindu, ktorý je jeden z tých, čo je najviac zodpovedný za rozpredaj nášho majetku do zahraničných rúk, to je ten, čo v čase keď bol pol politickej sekundy na stolici premiéra „vlády“ SR dal povolenie NATO a U.S. Army na prelet bojových lietadiel, ktoré rozbombardovali v 1999 Belehrad – mnoho mŕtvych civilistov a detí – a pritom to nazval humanitárne bombardovanie!

Podotázka – preto musel Mikuláš Dzurinda v PV 1998 vyhrať voľby?! Akú úlohu aj tu, pri týchto slovenských V 1998, zohrávali USA a ich vojny chtivá administratíva?!

Nuž mne sa to dnes javí tak, že o Dzurindovi bol vymyslený „americký sen“, pre slovenského voliča dojímavý a „pravdivý“ príbeh pod krycím názvom „cyklista“ (vieme o čom píšem!), aby sa stal predsedom „vlády“ SR a o Zuzane Čaputovej bol vymyslený „americký sen“, pre slovenského voliča dojímavý a „pravdivý“ príbeh pod krycím názvom „Pezinská skládka“ (vieme o čom píšem!), aby sa stala v 2019 „prezidentkou“ SR, ktorá 9.2.2022 podpisuje „obrannú“ Dohodu medzi USA a SR a 24.2.2022 Ruská federácia oficiálne vstupuje vojenský na územie Ukrajiny!

Naozaj akosi priveľa zhôd náhod!

V kontexte dnešných dní – nech si na to odpovie každý sám!

Nuž a tento slovenský, pre mňa osobne bezpochyby vojnový zločinec (viď Belehrad 1999!) dnešným mladým ľuďom v NR SR odpovedal na jednu z ich otázok aj takto nervózne a propagandisticky – „Toto je téma Európy dnes. Buď sa spamätáme a Putin skončil! Alebo sa nespamätáme a skončili sme My!“

 

UF, UF,UF!!!

 

Nuž teda Slovač, pevne verím, že už sme dosť spamätaný a už nikdy nedopustíme svojou ľahostajnosťou pri akýchkoľvek voľbách či už parlamentných, prezidentských, euro parlamentných, aby sa do slovenskej vysokej politiky dostali takýto ľudia a im podobní akých máme aj v dnešnej „vládnej“ koalícii a v prezidentskom paláci žiaľ neúrekom!

Mikuláš Dzurinda a jemu podobní, by sa k NR SR, už nemali nikdy ani len priblížiť, nie to do nej ešte vstúpiť!!!

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.

bielorusko, cvičenia

Minsk bol napadnutý, odrazili sme útok z Litvy, tvrdí Bielorusko. Absolútny nezmysel, hlási Vilnius

25.04.2024 15:58

Takéto vyhlásenia je možné pokladať za neustálu nepriateľskú provokáciu a informačný útok proti nám, ktoré nemajú nič spoločné s realitou, tvrdí Litva.

Drucker, Kažimír, Bodis

Rezort školstva sa spája s inovatívnym projektom FinQ. Cieľom spolupráce je zlepšiť finančnú gramotnosť žiakov

25.04.2024 15:51

Ide o súčasť širšieho úsilia podporiť inovácie vo vzdelávaní na základných i stredných školách.