Založ si blog

Zrada, škandál, toto im musí zlomiť ich politický väz okamžite!

Slovač, toto ťa už nesmie nechať ľahostajným, čo sa dnes na Slovensku deje!!!

Toto je už naozaj o našej budúcnosti, o našej svojbytnosti, o našej holej existencií.

Tento môj článok nebude dlhý lebo ani nie je dôvod, aby bol dlhý.

Začnem citátom.

Nebudú tu žiadne americké základne, žiadne zbrane hromadného ničenia, žiadne uzatváranie cesty medzi Banskou Bystricou a Sliačom, žiadne zaberanie súkromného majetku – pozor, toto všetko sú témy, ktoré s obľubou zneužívajú extrémisti a klamári.„

 

Toto povedal Jaroslav Naď, čoby „minister“ obrany SR v čase, keď sa na Slovensku schvaľovala a nakoniec aj definitívne prijala akási vraj „obranná“ Dohoda medzi USA a SR!!!

23.2.2022 – https://www.slovenskyreporter.sk/j-nad-na-slovensku-nebudu-ziadne-americke-zakladne/

A toto hovorili aj všetci tí, čo kopali a stále kopú za „vládnu“ koalíciu a najviac za tieto Naďové slová nesie zodpovednosť práve Zuzana Čaputová, ktorá bola posledným článkom v tomto reťazci, keď bez mihnutia oka, v politickej sekunde, predmetnú „Dohodu“ podpísala a uviedla ju do života a tiež tvrdila, že na Slovensku žiadne U.S. Army základne nebudú!!!

Zuzana Čaputová na margo toho, prečo podpísala túto „obrannú“ Dohodu, povedala tieto jasné slová a toto svoje jasné stanovisko – „Zmluva nenarúša našu suverenitu, nezakladá prítomnosť cudzích vojakov a ani základní na našom území bez rozhodnutia vlády alebo parlamentu, ako to je aj doposiaľ, a nemení platné medzinárodné záväzky Slovenska týkajúce sa držania jadrových zbraní.“  – https://www.teraz.sk/slovensko/prezidentka-podpisala-dohodu-o-obrannej/610864-clanok.html

 

Tak sa jej pýtam, kedy „Vláda“ SR resp. NR SR, schválili zriadenie AŽ dvoch základní U.S. ARMY na našom, zvrchovanom, Slovenskom území???

 

Druhý citát je z 22.4.2022 (len dva mesiace po zaprisahávaní sa J. Naďa!), ktorý znie takto, pre Slovensko a Slovákov doslova škandalózne, až životne nebezpečne(!) – „O zriadení americkej základne v Českej republike, ktorú Černochová v minulosti spomínala a ktorú by v Česku rada videla, na štvrtkovom stretnutí s Austinom nehovorila. Pokiaľ by podľa nej bol v Česku väčšinový záujem základňu zriadiť, je pripravená o nej rokovať. Zdôraznila, že záujem musí byť obojstranný. Ide totiž podľa nej aj o to, či Spojené štáty, ktoré budú mať dve základne na Slovensku, by vôbec mali záujem o ďalšiu základňu v rovnakom regióne.“

 

Toto je citát z článku denníka Pravda, ktorý uverejnili pod názvom – „Česko neráta s americkou základňou, keď má mať USA dve na Slovensku“ a ako zdroj uvádzajú Českú tlačovú agentúru – CTK!!!

https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/624197-cesko-zatial-nerata-s-americkou-zakladnou-ked-ma-usa-dve-na-slovensku/

 

Záver.

Takže, My Slováci, sa musíme dozvedieť pravdu o U.S. Army základniach na Slovensku z cudzej tlače, z cudzích zdrojov, zdrojov cudzích štátov – členov NATO a EÚ a nie od „našich“ najvyšších!!!

Tak potom už chápem, o to viac, slová Zuzany Čaputovej, Eduarda Hegera, Jaroslava Naďa, Ivana Korčoka a spol., keď hovoria, že je potrebné zbrojiť Ukrajinu lebo „ona bojuje“ za nás, za našu bezpečnosť!

Samozrejme, že sme ako Slovensko v ohrození pred Ruskou federáciou, ale nie z dôvodu žeby si Ruská federácia na nás robila zálusk, keď si na nás doslova nespomenula vyše 30 rokov, po odchode ich vojsk z nášho územia, ALE VÝHRADNE PRETO lebo naši USA zapredanci dovolili USA administratíve, aby si na našom zvrchovanom území zriadili AŽ dve vojenské základne, ktoré a to si nenahovárajme, budú U.S. Army slúžiť, ako ich naša ochrana pred RF, ale celkom jasne, ako ich vojenské základne v strede Európy odkiaľ budú mať veľmi ľahký prístup na vojenské napadnutie RF!!!

A teda nie My sa stávame terčom pre vojská RF, ale stávajú sa nimi USA vojenské základne na našom území a tým pádom nie sú v ohrození občania USA, ale celkom iste My a ešte nám vymývajú mozgy, že Rusi nám chcú ublížiť lebo sme Slováci!!!

Tomuto môže uveriť už len naozajstný…

Takže ešte jeden záver – Slovač, tu máš jasný dôkaz, že nám klamú, klamú, klamú a robia všetko preto, aby sme NEBOLI!!!

Je naozaj na čase, aby sme im zlomili ten ich zapredanecký, klamársky, diktátorsko-tyranský krk!!!

Už naozaj niet načo čakať a tak využime každý jeden protest, ktorý sa v týchto a nasledujúcich dňoch koná/konajú po celej našej republike, v hojnom počte, nie v tisícoch, ale v desať/sto tisícoch a pošlime ich kade ľahšie!!!

PS:

Pre mier, hlavne v Európe je potrebné Ukrajinu NIE zbrojiť, ale ODZBROJIŤ a zaručiť jej a jej radovým občanom, absolútnu bezpečnosť pred USA, NATO, EÚ, RF a kýmkoľvek na svete a pomôcť sa im pozviechať po stránke ľudskej, morálnej, ekonomickej, hospodárskej a pod.!!!

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

France Macron

ONLINE: Za dva mesiace poslala Európa Kyjevu 6 miliárd eur, dieru po pomoci USA to nezacelilo

26.04.2024 06:25, aktualizované: 06:51

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.