Založ si blog

Dostane Zuzana Čaputová do politického väzenia aj Andreja Danka?

Táto moja otázka v názve môjho dnešného názorového článku nie je až taká za vlasy pritiahnutá, ako by sa niekomu na prvé čítanie zdalo.

Možno si niekto z jej neochvejných obdivovateľov, obdivovateľov na základe jej mediálneho anjelského vykresľovania povie, prečo by to robila?

Nuž veru má na to veľmi jasný dôvod, hlavne ak si uvedomíme, ako ona všetko citlivo vníma a hlavne najcitlivejšie vníma to, ak sa o nej vysloví resp. napíše nejaká kritika, v drvivej väčšine oprávnená!

Je potrebné si o nej uvedomiť jednu podstatnú a zásadnú vec, že odkedy ona vstúpila oficiálne na veľkú vnútropolitickú scénu a tým dňom bol pre ňu 28. máj 2018 (vtedy oficiálne ohlásila svoju prezidentskú kandidatúru), tak od vtedy si o sebe vypočula a prečítala v hlavných „demokratických“ médiach, RTVS nevynímajúc(!), len samé dobré veci a ani len náznak nejakej, čo i len malej, malilinkej kritiky resp. poukázania na jej, nie až takú politicky anjelskú povesť!

Dnes je to ešte ťažšie, aby niektorý z významnejších slovenských politikov, čokoľvek a akokoľvek pravdivé, kritické vyslovil na jej adresu lebo mu okamžite hrozí zablokovanie…, ba až väzenie – viď. ňou nenávideného Ľuboša Blahu!!!

No a teraz k podstate dnešnej mojej názorovej témy.

Andrej Danko (AD) si akosi vo vzťahu k nej neuvedomuje, že aj v jeho prípade môže platiť to staré dobre známe – „Za dobrotu, na žobrotu“!

Vysvetlím.

AD sa nedávno (10.4.2022) v jednej alternatívnej TV  OTV (Otvorená televízia –  https://www.youtube.com/watch?v=4Fi1MgdTHV0 , cca 8:00 minúta) o nej (ZČ) vyjadril aj takto – „…to chcem povedať, že mladí ľudia dnes cez telefóny prímajú informácie, z rôznych portálov a chcem poďakovať aj vašej televízií, že hľadáte objektívnu pravdu, naľavo aj napravo, tak mladý ľudia podľahnú tej demagógií, pretože si myslia pomaly, že Čaputová je neviem, aký múdry vzdelaný človek a ja som mal možnosť s ňou x krát rokovať. Ona, keď neodišla za dvere za svojimi poradcami, nebola schopná povedať súvislú vetu...“

 

Jéj jej AD, to akože naozaj?

 

Veď my to už dávno vieme lebo všetko čo hovorí, tak číta a keď nečíta, tak namiesto toho, aby sa od mikrofónu pobrala so slovami dovidenia, povie „dopočutia“ a podobné jej autentické vyjadrenia (https://www.youtube.com/watch?v=XjjA4Nf3a-Y&ab_channel=Pravda )

Teda áno AD má pravdu! Okolo ZČ nie je nič iné, ako len demagógia a mediálne umelé vytváranie jej politickej svätosti, že to až bolí…!!!

A teraz vysvetlím, prečo AD u ZČ môže skončiť v zmysle – „Za dobrotu, na žobrotu“

AD by si mal spomenúť na 16. jún 2019, kde bol a čo práve v tedy, v tento deň konal a vykonal!

Ja mu to tu jednoducho musím pripomenúť lebo nebyť jeho tiež protiústavného konania, tak ZČ tu dnes nemusela byť v pozícií „prezidentky“ SR a spoločne s „vládou“ SR tento národ slovenský a občanov SR, gniaviť, potláčať, blokovať, zatvárať do politických žalárov, vťahovať do vojny, vojen a pod.

Totiž AD dňa 16. júna 2019 o 12:00 hod. bol účastný protiústavného aktu inaugurovania ZČ za „prezidentku“ SR a to tým, že ako predseda NR SR, sa protokolárne zúčastnil tohto čisto protiústavného aktu a ani brvou nepohol!

A teda sa dá povedať, že vtedy bol na ZČ dobrý!

AD ako právnik a ako druhý najvyšší ústavný činiteľ mal a pravdepodobne aj jasne poznal a bol si v tej chvíli toho plne vedomý, znenia Ústavy SR, konkrétne čl. 101, ods.(9) – „O ústavnosti alebo zákonnosti volieb prezidenta rozhoduje Ústavný súd Slovenskej republiky.“ (!!!)

A kedyže Ústavný súd SR právoplatne rozhodol o ústavnosti a zákonnosti prezidentských volieb na základe právoplatne prijatých ústavných sťažnosti Štefana Harabina, ktorých druhé kolo sa konalo 30. marca 2019?!

Zachytil to AD a spol.?!

Nuž pravda je taká, že Ústavný súd SR o ústavnosti a zákonnosti prezidentských volieb 2019 právoplatne rozhodol, až takmer o rok neskôr, ako AD umožnil protiústavnú inauguráciu ZČ 15. júna 2019, teda AŽ 02. apríla 2020 – file:///C:/Users/Spravca/Downloads/Rozhodnutie%20-%20Uznesenie%20z%20predbe%C5%BEn%C3%A9ho%20prerokovania%20PL.%20%C3%9AS%2016_2019.pdf

A teda pravda je taká, že inaugurácia ZČ na pozíciu „prezidentky“ SR mala byť vykonaná až po tomto právoplatnom rozhodnutí Ústavného súdu Slovenskej republiky!!!

 

Takže AD, dnes od ZČ môžete očakávať, že za tu jeho vtedajšiu dobrotu, ho dnes ZČ, môže celkom bez akýchkoľvek emócií poslať „na žobrotu“ (do politickej väzby!), presne tak, ako to už začala u Ľuboša Blahu…!!!

 

 

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

minister obrany Robert Kalinak

Minister obrany Kaliňák poďakoval za príspevok Španielska do jednotky NATO na Slovensku

03.05.2024 15:23

Od júla bude na Slovensku pôsobiť do 780 španielskych vojakov aj s technikou.

Nemecká ministerka vnútra Nancy Faeserová

Rusi pripravovali útok v Nemecku, chceli odpáliť vojenskú pomoc Ukrajine. Boli odhalení

03.05.2024 14:50

Nórsko tiež podozrieva Moskvu z prípravy sabotáže proti infraštruktúre krajiny.

Tomáš Drucker, minister školstva, výskumu, vývoja a mládeže SR

Drucker: Reedukačné centrá v Bystričanoch a Trstíne sa zatvoria

03.05.2024 14:40

Deti by mali byť do konca júna premiestené do iných zariadení.

parlament, fico

Fico sa zúčastní na mierovom summite. Eštok: Ukrajina potrebuje nepretržitú podporu

03.05.2024 14:14, aktualizované: 14:32

Rusko sa na mierovom summite nezúčastní.