Založ si blog

Eduard Heger to chce bez servítky. Tak nech sa páči, bude to bez servítky!

Eduard Heger (EH) sa nám akosi rozohnil.

Škoda len, že v akejsi miestnosti čisto USA a EÚ propagandistického média, akéhosi SME.sk! (https://domov.sme.sk/c/22882770/eduard-heger-vlada-rozhovor-olano.html )

Škoda, že EH nepríde pred národ slovenský a občanov SR na námestia, bez ochranky a nesníme si tú pomyselnú servítku z pred úst, tak ako to „hrdinsky“ povedal za zatvorenými dverami predmetnému denníku, ktorý okamžite zverejnil s EH rozhovor pod názvom – „Premiér Heger: Nebudem si už dávať servítku pred ústa“

Nuž v poriadku Eduardo, tak servítky dole!

EH, pýtam sa Vás, čím to je, že sa cítite tak politicky silný, že si dovolíte takú nehanebnosť, že sa Slovákom vyhrážate sňatím akejsi servítky z pred vašich úst?!

Vy cítite oporu v národe slovenskom, že ste tak smelý?!

Naozaj?

Nuž to asi ťažko, keď minimálne 90% občanov SR si vás a vašu „vládnu“ suitu už nechce živiť zo svojich daní, ako svojich vládnych zástupcov – aby bolo jasné už vás národ slovenský nechce!!!

Alebo ste silný v politických kramflekoch preto lebo vás od chrbta istí USA administratíva a ním zapredaná centrála EÚ?!

EH, uvedomujete si, že doma ste už nič? Že doma vás už nikto neberie vážne a opovrhuje vami takmer celý národ?!

EH, neuvedomujete si, že slúžite USA záujmom a záujmom centrály EÚ a nie vlastnému národu?!

Pýtam sa vás, načo ste išli za akýmsi Volodymyrom Zelenským?!

NA ČO???!!!

Vy ste mali ísť za iným Volodymyrom, ktorí sa v ruštine volá Vladimir!

Áno, mali ste ísť za Vladimirom Putinom!!!

Nuž, ale dobre, keď už ste merali vlakom cestu za VZ, tak vám v tejto súvislosti položím niekoľko bez servítkových otázok. Podotýkam otázok, nie konštatovaní! To sa hádam ešte smie? Alebo už ani to nie? Ja to predsa len skúsim.

EH, to čo vám VZ ukazoval, to čo bolo v tých nových čiernych igelitových vreciach na zemi?

To naozaj v nich boli tí zabití neboráci už takmer 8 dni po smrti?!

To tam VZ uchovával pre vás výhradne pre vás a akúsi von der Leyenovu?!

A viete vy, ako sa správa mŕtve ľudské telo, ak nie je v mraziacom boxe v márnici, ale len tak voľne položené na zemi ulice?

Neviete? Nuž ja viem ako vyzerá ľudské telo po smrti len niekoľko hodín lebo ako malý resp. mladý človek som bol na niekoľkých dedinských pohreboch, keď ešte neexistovali mraziarenské boxy, keď mŕtve telo nebožtíka bolo vystavené vzduchu v miestnosti, pri ktorom sa ženy modlili celú noc.

A poviem vám, že už po niekoľkých hodinách dochádzalo k značným zmenám na mŕtvej koži zosnulého a nie to ešte po niekoľkých dňoch!!!

A keď ste už tam pri tých čiernych vreciach s VZ stáli, opýtali ste sa ho na identitu týchto mŕtvych?!

Viete resp. stretli ste sa aj s najbližšími týchto mŕtvych, aby ste im aspoň povedali úprimnú sústrasť?

Navrhli ste svojmu, dnes najväčšiemu politickému priateľovi VZ, že by bolo načim na týchto mŕtvych telách vykonať riadne nezávislé pitvi, absolútne nezávislými expertmi?

Opýtali ste sa na mieste VZ, či sa našli nábojnice a náboje, ktoré týchto ľudí usmrtili?

A keď sa našli, nebolo by načim aj tieto podrobiť nezávislej balistickej expertíze z akých zbraní a hlavne kedy boli vystrelené?

Neopýtali ste sa VZ, či by nebolo vhodné zaistiť všetky strelné zbrane tých ukrajinských vojenských jednotiek, ktoré ako prvé vstúpili do mesta Buča po tom, akom ich opustili ruské vojská a podrobiť ich tiež balistickej expertíze, či práve z nich nebolo na tieto mŕtve tela strieľané?

Lebo toto je potrebné vykonať, aby ste mohli vyrieknuť so 100% istotou, že ich pozabíjali ruský vojaci až pri svojom odchode, keď ich už nepozabíjali dni a týždne pred tým, keď do Buče vstúpili a niekoľko dní a týždňov tam boli!!!

Vám nie je podozrivé, že Rusi ich mali pozabíjať až vo svoj posledný deň pobytu a nie počas ich pobytu?! Nie? Toto vás nezaujíma? Len slepo veríte tomu, čo vám VZ povedal?!

A teraz tá najzaujímavejšia, pre mňa osobne najpodstatnejšia, moja bez servítková otázka smerom k VZ, ktorá mala z úst EH zaznieť, možno ako prvá!

Opýtal sa EH svojho politického priateľa VZ na stav korupcie na Ukrajine? NIE? PREČO?

EH, ako prvé mal VZ položiť na stôl Tlačovú správu Európskeho dvora audítorov (EDA) zo dňa 23. septembra 2021 – https://www.eca.europa.eu/Lists/ECADocuments/INSR21_23/INSR_fight-against-grand-corruption-in-Ukraine_SK.pdf !

A na základe tejto správy sa VZ pýtať a pýtať a pýtať!!!

Apropo v čase, kedy EDA vydala túto správu bol VZ v kresle prezidenta Ukrajiny už viac, ako dva roky (od 20. mája 2019) a teda táto Tlačová správa EDA sa ho týkala viac ako by sa mohlo zdať!!!

Takže.

EH sa mal VZ opýtať napr. na túto časť tejto Tlačovej správy, kde sa konštatuje toto – „EÚ podporuje Ukrajinu v jej reformnom programe už viac ako 20 rokov. Neoddeliteľnou súčasťou reformy je boj proti korupcii, ktorá je hlavnou prekážkou rozvoja krajiny a je v rozpore s hodnotami EÚ“.

EH sa mal VZ opýtať či už odstránil túto prekážku na vstup do EÚ, keď v nej chce byť už zajtra?!

Ďalej sa v tejto Tlačovej správe uvádza napr. aj toto – „Veľká korupcia a ovládnutie štátu sú na Ukrajine hlboko zakorenené“.

Tu sa mal EH, VZ opýtať čo robí VZ s týmito hlboko zakorenenými koreňmi korupcie a či ho tieto korupčné korene tak náhodou neovplyvňujú aj dnes?!

V Tlačovej správe sa ďalej uvádza, opäť pripomínam, že správa bola vydaná ani nie pred rokom – 23. septembra 2021, aj toto, že ukrajinská veľká korupcia, aj počas prezidentovania VZ – „…bráni hospodárskej súťaži a rastu, škodí aj demokratickému procesu…“ a ďalej – „V dôsledku korupcie dochádza ročne k strate desiatok miliárd eur.“ (!!!)

Prečo sa EH bez servítky neopýtal VZ, zoči voči, kde sú tie desiatky miliárd eur, ktoré sme aj my ako člen EÚ poskytli Ukrajine na hospodársky rast?! A aj toto považuje VZ za malú resp. nedostatočnú pomoc Ukrajine a ukrajinskému ľudu, keď dnes tak po nás doslova vrieska, že mu málo pomáhame?!

Avšak správa EDA, konštatuje aj takúto závažnú vec vo vzťahu k Ukrajine a prezidentovi VZ – „EÚ si je už dlho vedomá prepojení medzi oligarchami, vysokopostavenými úradníkmi, politikmi, súdnictvom a štátnymi podnikmi“ (!)

Takže EÚ si je toho vedomá a EH NIE? Prečo sa aj na toto EH, VZ neopýtal?

 

Nuž v predmetnej správe o ukrajinskej korupcií sa píše aj toto – „Keďže však toľko spoločností na Ukrajine je skorumpovaných monopolov alebo oligopolov, podľa audítorov mala EÚ konať priamejšie, aby odstránila prekážky slobodnej a spravodlivej hospodárskej súťaže“.

Tak sa v tejto súvislosti mal EH, VZ opýtať, či už je toto odstránené lebo ak nie, tak bude EH nástojiť na tom, aby EÚ v tomto voči Ukrajine konala priamejšie!!!

No a hádam najvážnejšie konštatovanie v tejto Tlačovej správe EDA je toto – „Napriek rôznorodej podpore, ktorú EÚ ponúkla Ukrajine, oligarchovia a záujmové skupiny

naďalej oslabujú právny štát na Ukrajine a ohrozujú rozvoj krajiny,“

Opýtal sa EH, VZ, kto sú vlastne tí ukrajinskí oligarchovia a záujmové skupiny? A pozná sa s nimi VZ osobne?

A tak náhodou do tejto ukrajinskej oligarchistickej korupčnej skupiny nepatrí aj akýsi Mykola Zlochevsky, vlastník najväčšej ukrajinskej súkromnej spoločnosti zaoberajúcou sa okrem iného, hlavne zemným plynom, akejsi Burisma Holdings Limited?

A prečo práve na túto spoločnosť sa mal EH opýtať VZ?

Nuž „len“ preto lebo od apríla 2014 až do 2019 sedel v tejto spoločnosti v správnej rade aj akýsi Hunter Biden, div sa svete, vtedy syn vtedajšieho USA viceprezidenta Joea Bidena a dnes syn už prezidenta USA Joea Bidena?!

A aká to náhoda, že vo februári 2014 vrcholí tzv. Kyjevský Majdan a už v apríli 2014 mladý Biden vstupuje do najväčšej súkromnej plynárenskej spoločnosti na Ukrajine spolu s takým esom, akým bez pochyby vtedy bol bývalý poľský prezident  Aleksander Kwaśniewski!

https://en-m-wikipedia-org.translate.goog/wiki/Burisma?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=sk&_x_tr_hl=sk&_x_tr_pto=sc

 

Takže tak Eduard Heger, keď bez servítky, tak bez servítky!

A tých mojich otázok, komentárov, názorov bude bez servítky čo raz viac a viac o to i napriek tomu, že budem vypínaný, blokovaný lebo verím, že onedlho príde čas, keď toto všetko použijem ako dôkaz voči vášmu propagandistickému, diktátorskému režimu, za čo bude/budú všetci riadne spravodlivo súdení a verím, že aj spravodlivo odsúdení!!!

 

Záver:

A aby som nebol vo vzťahu k synovi dnešného prezidenta USA Joea Bidena, Hunterovi Bidenovi konšpiratívny, tak nech sa páči článok zo dňa 14.5.2014 (aktualizovaného 05.02.2019) pod názvom – „Syn amerického viceprezidenta má biznis na Ukrajine – s plynom!“, ktorý bol uverejnený, a teraz nejeden s čitateľov neuverí, v/na Aktuality.sk – https://www.aktuality.sk/clanok/252914/syn-americkeho-viceprezidenta-ma-biznis-na-ukrajine/

 

 

 

 

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Európsky parlament / Europarlament /

Opozícia dvakrát prehrala, pred eurovoľbami však Progresívci v prieskumoch dominujú. Zamieša kartami strašenie vojnou a kritika únie?

03.05.2024 06:05

Európske voľby môžu zmeniť politickú mapu v koalícii. Ide o Andreja Danka.

vojna na Ukrajine, energetika, DTEK

ONLINE: Ukrajinci vedia, čo potrebuje ich energetika - Patrioty

03.05.2024 06:00

Ukrajinskí energetici vedia, čo potrebuje ich sektor, ktorý je terčom ruských rakiet. Protiraketové systémy ako je Patriot.

Russia Ukraine War

Utekajú Ukrajinci pred brannou povinnosťou za hranice? Ficova vláda stojí pred otázkou ich návratu do vlasti

03.05.2024 06:00

Ukrajina potrebuje viac bojových posíl v uniformách a potrebuje ich čím skôr