Založ si blog

Ferro končí. .. !

Tu na blog.pravda.sk som začal pôsobiť 30. júla 2019, mesiac a pol po inaugurovaní Zuzany Čaputovej za „prezidentku“ SR lebo som nadobudol dojem, že práve v tento deň, v deň jej inaugurácie, sa začal na Slovensku koniec slobody slova a prejavu! Žiaľ dnes je to krutá skutočnosť! Zuzanou Čaputovou sa na slovensku začala tvrdá, nekompromisná amerikanizácia nevídaných rozmerov, ktorá, pevne verím v týchto dňoch vrcholí a jej úpadok je neodvrátiteľný a skončí zarovno, podľa môjho názoru a presvedčenia, s politickým koncom Zuzany Čaputovej a spol.!

Článok mal príznačný názov – „Úvod“ a začal som  ho takto – „Dobrý deň vážení blogeri (pisatelia príspevkov). Na úvod by som sa chcel redakcií Pravda.sk poďakovať, že nám všetkým, radovým občanom SR, dáva bezplatnú možnosť vyjadriť sa k akýmkoľvek otázkam a témam. Vystupujem tu pod menom ferro, ale nie som anonymným pisateľom, pretože v redakcií Pravdy majú všetky moje osobné údaje a teda som kedykoľvek vyhľadateľný.“ – https://ferro.blog.pravda.sk/2019/07/30/uvod/

 

Žiaľ úvod tohto môjho „Úvodného“ článku (podčiarknuté) dnes neplatí, ani v najmenšom! Škoda!

Čitateľ mojich článkov mal až do dnes tieto možnosti

 

Prečítal si ho a s ním súhlasil

Prečítal si ho a s ním nesúhlasil

Prečítal si ho a tvrdo ho skritizoval

Alebo ho jednoducho ignoroval

 

Dnes k tomu pribudla aj táto piata možnosť – neprečíta si ho lebo bol zablokovaný, odstránený, nedovolený a to nie kvôli šíreniu hoaxov, dezinformácií, ale výhradne preto, že nesúladi s dnešnou jedinou dovolenou propagandou, nech sa týka akejkoľvek témy, ktorá je práve aktuálna alebo nedávno aktuálna a kvôli inej „aktuálnejšej“ doslova zabudnutá resp. má byť zabudnutá!

Ja totiž nemienim písať svoje články pre NIKOHO!

Moje články v niektorých prípadoch dokázali osloviť a „osloviť“, desiatky tisíc čitateľov napr. toť nedávno, môj názorový článok pod názvom – „TV Markíza, to čo si dovoľujete voči Z. Čaputovej a spol. ? NBÚ okamžite TV Markíza zablokovať!“ zo dňa 7.3.2022 dosiahol čítanosť – 89 417x – https://ferro.blog.pravda.sk/2022/03/07/tv-markiza-to-co-si-dovolujete-voci-z-caputovej-a-spol-nbu-okamzite-tv-markiza-zablokovat-2/

 

A článok zo dňa 05. apríla 2020, pod názvom – „https://ferro.blog.pravda.sk/2020/04/05/zuzana-caputova-a-jej-ostra-vyzva-igorovi-matovicovi/ – prekonal čítanosť cez 100 000x, konkrétne si ho prečítalo resp. otvorilo 102 001 čitateľov!

Nateraz odtiaľ odchádzam vzpriamený, s jasne vztýčenou hlavou.

Všetky články boli výhradne mojim názorom a nikdy nie na niečiu objednávku. Písal som ich tak, ako som to videl a vnímal, samozrejme na základe mojich životných skúsenosti a rozhľadenosti.

Už niekedy v roku 1983 som ako žiak 4. ročníka strednej školy, súdružke učiteľke na Občianskej náuke, na jej konštatovanie, že v našej socialistickej spoločnosti si môže každý povedať čo chce, odpovedal takto – „Sloboda človeka v našej spoločnosti, ako aj sloboda jeho vyjadrovania sa, záleží od jeho aktuálneho postavenia v spoločnosti“! (dnes to platí milión násobne!)

Totiž inú slobodu vyjadrovania sa, mal riaditeľ podniku a inú slobodu vyjadrovania sa, mal v danom podniku napr. sústružník. A to isté platilo aj v bežnom živote, aj v tom vtedajšom jednostranovom – politickom.

Ale nikto mi pred novembrom 1989 nezakazoval povedať si svoj názor tak, ako sa to deje práve v tieto dni!

Nikdy som nemal potrebu nadávať na socialistické zriadenie pred rokom 1989 lebo som na to nemal žiaden významný dôvod, ale o tom som vo svojich článkoch už písal a kto ich čítal, tak vie, že viem priznať aj nedostatky, ktoré vtedajšia socialistická spoločnosť mala.

Totiž vážení, mne nikto nebude zatvárať ústa násilím! S týmto ja nedokážem žiť!

Dnes si naša spoločnosť vznešene hovorí vraj „slobodná“ a „demokratická“.

Nuž „ďakujem pekne“ za takú „slobodu“ a „demokraciu“.

Nie, nebudem tento môj článok ďalej naťahovať, na teraz to nemá TU význam.

Neutekám, nie som pokorený ani nijak inak ponížený tým, že mi ktosi zruší môj názorový článok a pritom on vie, kto som lebo má prístup k mojej identite, pričom ja neviem, kto to je on a či vôbec dal tejto spoločnosti, tejto republike aspoň desatinu z toho čo ja a mnohí iní poctivo pracujúci občania SR!

Ja mám do dnešných dní poctivo odpracovaných už takmer 40 rokov a teda nepotrebujem sa nikomu klaňať v zmysle, že si budem sám cenzurovať svoje názory, o ktorých som skalopevne presvedčený, že sú v súlade so skutočnosťou resp. sa jej veľmi približujú a to len preto, aby mi niekto nezablokoval môj článok!

Ja nebudem svoje názory písať tak, aby boli neblokovateľné a tým pádom sa stanú nie mojim názorom, ale mojím podlizovaním sa aktuálnej propagande…

Určite vo svojich aktivitách voči dnešnej propagande nepoľavím, ba práve naopak – nájdem iné spôsoby, ako verejnosti predostrieť svoje názory, myšlienky a pevne verím, že so svojimi čitateľmi, ktorí sú názorovo mne blízki, sa v najbližších dňoch stretneme na masových občianskych protestoch v našich mestách a mestečkách, ktoré pevne verím budú už tým naozajstným začiatkom konca dnešných „vládnych“ tyranov, diktátorov a beznádejných lokajských pro USA propagandistov, ktorí jednoznačne podľa môjho presvedčenia ohrozujú našu budúcnosť a naše životy! Je to môj názor – a môžem mať takýto názor???

Mal som v zálohe ešte veľa názorových článkov, žiaľ, ako píšem vyššie v texte, nemám chuť strácať čas tým, že budem písať pre NIKOHO a moje články po strmom nábehu čítanosti, okamžite končia v nenávratne lebo sú „demokratický“ neprípustné!!!

Na záver zdôrazňujem, že nebudem písať články TU dovtedy, pokiaľ sa TU nebude rešpektovať a dodržiavať Ústava SR, minimálne v týchto štyroch článkoch –

 

Čl.24, ods.(1) – „Sloboda myslenia, svedomia, náboženského vyznania a viery sa zaručujú…“

 

Čl.26, ods.(1) – „Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené.“

 

Čl.26, ods.(2) – „Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu…“

 

Čl.26, ods.(3) – „CENZÚRA SA ZAKAZUJE“ !!!

 

PS 1:

Držme sa Slováci, nepoľavujme vo svojom boji za naozajstnú slobodu a demokraciu!

Nepodľahnime nikomu, kto by si nás chcel podrobiť a to zo žiadnej svetovej strany!

 

PS 2:

A ak by dnešní „vládni“, v súvislosti s udalosťami na Ukrajine, chceli nasilu nasťahovať kohokoľvek do môjho obydlia, vo výlučne mojom osobnom vlastníctve, hocikoho, proti mojej vôli, tak tu ich upozorňujem, odkazujem opäť na Ústavu SR, čl.21. ods.(1) – „Obydlie je nedotknuteľné. Nie je dovolené doň vstúpiť bez súhlasu toho, kto v ňom býva“ – NIKOMU!!!

 

Ferro na teraz končí, končí s pozdravom – „SLÁVA TI SLOVENSKO“ – „SLÁVA TI HRDÝ NÁROD SLOVENSKÝ“

 

 

 

 

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Ukrajinskí predstavitelia zatiaľ oficiálne nepriznali, že ich krajina dostala strely ATACMS dlhého doletu.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Vakcína / Očkovanie /

WHO: Očkovanie zachránilo za uplynulých 50 rokov najmenej 154 miliónov životov

24.04.2024 19:11

V priemere to za toto obdobie predstavuje šesť zachránených životov za minútu.

zuzana čaputová, spišské podhradie, tragédia, nehoda, autobus

Prezidentka Čaputová si v Starej Ľubovni uctila obete nešťastia z Podhradia

24.04.2024 18:47

V stredu navštívila i obec Zborov v okrese Bardejov.