Založ si blog

I. Radičová a spol. , už mlčte alebo to choďte povedať inam, tam. . . !

Túto pani a jej podobných, som prednedávnom spomínal v jednom zo svojich názorových článkov, žiaľ bol zablokovaný!

Budem stručný, ostrý, nekompromisný, ale nadmieru ma to rozčuľuje to ich farizejstvo, pokrytectvo, neskutočne paušálna proti ruská nenávistná propaganda a tak ešte raz – Iveta Radičová a všetci vám podobní, vojnoví štváči, ktorí si neželáte ukončiť vojenský konflikt na Ukrajine mierovou cestou, cestou permanentného dialógu s ruskou stranou, ako rovný s rovným, ale len a len dodávkou zbraní do rúk kade komu na Ukrajine.

Vy, ktorí denno denne prezentujete len a len následok niečoho a nepoviete národu slovenskému aj príčinu tohto ruského vojenského vpadnutia na územie suverénnej Ukrajiny! Dôvody sú tabu? Áno? A prečo?!

Nuž, ale iné som chcel.

V piatok 11.03.2022 sa konalo v Bratislave akési „občianske“ zhromaždenie pod vzletným názvom „Mier Ukrajine“, kdes všetci vystupujúci zdravili prítomných „Sláva Ukrajini“ a predbiehali sa v tom, kto najviac propagandistickej špiny nahádže paušálne na všetkých Rusov doteraz chodiacich po tomto svete, terajších a hlavne tých budúcich, ktorí sa ešte ani nenarodili!

Vrcholom všetkého bolo, keď sa na pódium postavila I. Radičová a svoj príhovor k „tisíckam“ zhromaždených, začala aj takto „…Mráz prichádza z Kremľa! Smrť prichádza z Kremľa…“

Áno? Nuž dobre.

Tak navrhujem I. Radičovej, aby išla aj na tieto svetové miesta, do týchto miest, postavila sa na námestie, na pódium a do megafónu hlasným, jasným, hrdým hlasom, ako to urobila toť v Bratislave povedal tie isté slová.

 

Radičová postavte sa na námestie Belehradu, na pódium a hlasno zhromaždeným povedzte, že v roku 1999 – „Mráz prichádza z Kremľa! Smrť prichádza z Kremľa“. Čo myslíte. Iveta, ako dlho tam budete s týmto svojim bludom stáť?

 

Radičová postavte sa na námestie Bagdadu, na pódium a hlasno zhromaždeným povedzte, že v roku 2003 – „Mráz prichádza z Kremľa! Smrť prichádza z Kremľa“. Čo myslíte. Iveta, ako dlho tam budete s týmto svojim bludom stáť?

 

Radičová postavte sa na námestie Kábulu, na pódium a hlasno zhromaždeným povedzte, že v roku 2001 – „Mráz prichádza z Kremľa! Smrť prichádza z Kremľa“. Čo myslíte. Iveta, ako dlho tam budete s týmto svojim bludom stáť?

 

Radičová postavte sa na námestie vietnamského Hanoja , na pódium a hlasno zhromaždeným povedzte, že v roku 1964 – „Mráz prichádza z Kremľa! Smrť prichádza z Kremľa“. Čo myslíte. Iveta, ako dlho tam budete s týmto svojim bludom stáť?

 

Radičová postavte sa na námestie Líbyjského Tripolisu, na pódium a hlasno zhromaždeným povedzte, že v roku 2011 – „Mráz prichádza z Kremľa! Smrť prichádza z Kremľa“. Čo myslíte. Iveta, ako dlho tam budete s týmto svojim bludom stáť?

 

A takto by ste mohli I. Radičová a spol. pokračovať všade inde po svete, kde „mráz a smrť“ neprišli z Kremľa, ale z bieleho „Kremľa“ na opačnej strane sveta.

Je mi z takejto špinavej propagandy naozaj nevoľno a neviem sa s tým zmieriť, že informácie sú tak jednostranné len preto lebo niekto chce RF nieže poraziť, potupiť, ponížiť ale komplet vymazať z mapy sveta…!!! Ten veľký a chrabrý národ, ktorý absolútne najväčšou mierou nás zbavil za cenu miliónov životov vlastných občanov, najzrúdnejšieho zla, kedy aké po svete chodilo – diabolského nemeckého nacizmu!!!

A keď sa im takouto hnusnou, špinavou, farizejskou propagandou podarí (čomu však neverím) zničiť a vymazať z máp sveta veľkú Rus, tak aké máme my malé Slovensko záruky, že jedného dňa nebudeme aj mi tým bielym „Kremľom“ tiež raz vymazaný, ako štát, ako národ z povrchu zemského?!

HNUS a ešte raz nechutný HNUS!!!

 

 

 

 

 

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

Najvyšší správny súd, budova

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.