Založ si blog

Neospravedlniteľná propagandistická politická pedofília na slovenský neoliberálny spôsob!

Môj názor.

Akási propagandistická proti Ruská (nie proti Putinovská!) iniciatíva, so vznešeným názvom – „Mier Ukrajine“, zorganizovala (povinné?!) zhromaždenie v Bratislave, podľa môjho názoru, s jasným cieľom/zámerom(!), kopnúť si nielen do Putina, ale do celého Ruska a všetkého ruského národa.

Kto neverí a má silný žalúdok tak si to môže pozrieť tu – https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=1658486314493900

Ja som to samozrejme nepozeral celé, ale aby som mohol o tomto, podľa mňa určite(!), propagandistickom, proti vše Ruskom zhromaždení napísať objektívny vlastný názor na túto ich nenávistnú propagandu, tak som si vypočul začiatky vystúpení tých, čo ma v programe vystupujúcich „zaujali“ najviac.

Zoznam vystupujúcich propagandistov s obrovskou nenávisťou voči všetkému ruskému, čo kedy na tejto planéte existovalo, existuje a ja pevne verím, že aj existovať bude(!), si môžeš Slovač pozrieť tu – https://www.facebook.com/MierUkrajine/videos/1658486314493900

Nuž prvý, ktorý ma tam „zaujal“ bola akási Iveta Radičová, ktorá svoj nenávistný propagandisticky proti Rusky „príhovor“ začala týmito úvodnými slovami – „…Mráz prichádza z Kremľa, smrť prichádza z Kremľa…“

Naozaj Iveta? Tak sa pýtam, čo prišlo z Washingtonu, z Bieleho domu, z Pentagónu USA do Juhoslávie – Belehradu 1999, čo prišlo z tých istých USA miest a inštitúcií do Vietnamu, Iraku, Líbye, Afganistanu…??? Bola to láska! Nie! Bol to treskúci mráz a krutá smrť tisícom, desiatkam, stovkám, státisícom nevinným ľuďom, hlavne detí a ich matiek!

Potom ma „zaujalo“ vystúpenie akéhosi Pavla Čekana, ktorý na úvod svojho príhovoru, proti vše ruského propagandistického príhovoru povedal toto – „…že, ste prišli rovnako, ako ja, ako ja ostro odsúdiť agresiu Ruska na Ukrajine…“

Takže Pavol si nekopol iba/len do Putina a jeho generality (lebo to by som pochopil, pri tých jediných „správnych“/“pravdivých“ – dovolených informáciách, ktoré o celej veci máme), ale do celého ruského národa lebo tvrdí, že to je vše ruská agresia! A toto hovorí pán, ktorý bol a bohužiaľ ešte stále je pevnou súčasťou už viac, ako dvojročného bezdôvodného Covid gniavenia občanov SR a celej slovenskej spoločnosti. Je to pán, ktorý všetkým nakazoval povinne nosiť rúška/respirátory, povinne PCR/AG testovanie a hlavne chcel, aby sa každý občan SR, hlava nehlava dal (aj povinne) c-zaočkovať!

A keď sa tento pán pozrel z pódia na tiem, vraj podľa RTVS „stovky“ proti ruských a pro ukrajinských nadšencov, tak mohol vidieť, že väčšina z nich bola bez akýchkoľvek proti „pandemických“ „ochranných“ pomôcok! Tak prečo Pavol nezačal ich pokarhaním, že pozor, pozor, vážení – jedna vec je naša protiruská nenávistnická propaganda a druhá vec je ochrana pred veľmi nebezpečným Covidom – prosím, teda vyzývam všetkých, aby si nasadili respirátory podľa nariadení nášho Covid pandemického odborného konzília lebo tie pri hromadných podujatiach platia naďalej aj v exteriéri ak sa nedá dodržať dvojmetrový odstup a zároveň pevne verím, že ste tu všetci minimálne trikrát Covid zaočkovaní, lebo ak nie tak žiadam Políciu SR aby toto zhromaždenie rozpustilo resp. aby aspoň zjednalo poriadok a nápravu v dodržiavaní Covid protipandemických opatrení tak, ako dnes ešte platia pre každého občana nachádzajúceho sa na území SR!

Nuž toto by Pavol mohol povedať zúčastnením len vtedy, ak by to sám dodržiaval lebo ani on na pódiu nemal respirátor…!

No a potom priviedli na pódium pre nich, pre nich protiruských nenávistných propagandistov, osobu „najdôležitejšiu“ a to malé dieťa menom Hassan Alkhalaf. (rýdzo „čisté“ ukrajinské meno, ale to nie je podstatné)

Nie, nebudem rozoberať, čo im tam tento malý chlapec povedal resp. čo povedať mal, ani to že tento veľmi malý chlapec tu prišiel za svojimi súrodencami…

Ja osobne považujem takéto konanie dospelých ľudí, na presadzovanie si svojich politických názorov a cieľov za prasprostú propagandistickú politickú pedofíliu!

Je to politické zneužívanie maloletých na dosiahnutie politických cieľov dospelých a toto ja nazývam – politická pedofília, ktorá by mala byť rovnakým trestným činom, akou je bezpochyby sexuálna deviácia – pedofília!!!

A vôbec, matka tohto malého chlapca, dala na takéto politické zneužitie svojho syna súhlas? Súhlas písomný?!

Ja osobne to považujem za zvrhlosť organizátorov tohto propagandistického, nenávistného rýdzo proti ruského zhromaždenia!

Z takýchto politických pedofílii je mi doslova a do písmena zle, je mi z toho na zvracanie!

Ppresne tak, ak to bolo svojho času pri akejsi švédskej Gréte, ktorú následne na Glasgowskom klimatickom samite COP26 ani nevpustili dnu medzi všetkých tých svetových „environmentalistov“, „našu“ Zuzanu Čaputovú nevynímajúc!!! Tam sa im už nehodila, už ju dostatočne politicky, politicky pedofilne zneužili…?

Tak sa pýtam, ostro sa pýtam organizátorov tohto propagandistického zhromaždenia, ale hlavne tých čo tak „hrdinský“, rýdzo proti Rusky, vystupovali na pódiu, hlavne Ivety Radičovej, prečo pre vyváženosť a objektivitu, si na toto zhromaždenie nepozvali a nepriviezli aj iné detské obete iných vojenských agresií a pýtali sa na ich útrapy, ktoré zažili?

Hassan Alkhalaf, ako som postrehol, je chvála Bohu zdravý chlapec. Nemal žiadne viditeľné šrámy na tele a tie na duši tiež nebolo veľmi badať. Jednoducho chcel ísť za svojimi súrodencami, za lepším životom…

Prečo organizátori tohto zhromaždenia nevycestovali napr. do Belehradu, kde by bezpochyby našli ešte žijúcu „detskú“ obeť Amerického bombardovania Belehradu v roku 1999?

Je bezpochyby jasné, že pri tomto bombardovaní hynuli všetci bez rozdielu – srbskí vojaci, civilisti, otcovia, mamky a ich absolútne nevinné deti!!!

Som si istý, že po tomto bombardovaní Belehradu U.S. Army zahynulo mnoho takýchto vtedy 11 ročných detí! Ale je celkom jasné, že po tomto bombardovaní „mierovými“ vojskami USA ostalo mnoho sirôt! Mnoho zmrzačených sirôt! Bez rúk, bez nôh, bez zraku a sluchu…!

Je také ťažké nájsť dnes po 23 rokoch Americkej vojenskej agresie v Belehrade resp. v Srbsku, takéto srbské zmrzačené osoby, siroty, ktorým bolo vtedy 11 rokov?!

Dnes im je okolo 44 rokov. Teda sú to dospelé osoby a tieto by už mali právo stáť resp. sedieť na invalidnom vozíčku, na propagandistickom proti ruskom zhromaždení, o ktorom píšem vyššie!

Prečo ste takýchto vojnou, Americkou, absolútne bezdôvodnou vojnou, nenašli a nedali im príležitosť vystúpiť na vašom „mierovom“ zhromaždení?!

A prečo ste nezašli po takéto deti/“deti“ aj do Afganistanu, Líbye, Iraku…???!!!

Preto lebo toto sa vám nehodí do vášho nenávistného scenára proti všetkému ruskému?

Preto lebo to by sa už nepáčilo vašim „mierovým“ vzorom na Západ od nás, za Atlantikom v najbelšom dome sveta??? Lebo toto od vás neočakávajú resp. za toto vám pravdepodobne neplatia?! HNUS a ešte raz HNUS!!!

A preto je môj názor na takéto zhromaždenia presne taký, ako ho opisujem vyššie v článku a teda používanie/zneužívanie detí na svoje (zvrhlé) politické ciele, jednoznačne považujem za politickú pedofíliu a ostro takéto zneužívanie deti odsudzujem a mala by to odsúdiť celá slovenská spoločnosť, na čele s RTVS a nie tak, ako tejto politickej pedofílií urobili v RTVS reklamu v piatok večer (11.3.2022) v Správach RTVS o 19:00 , TU okolo 10:00 minúty- https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/13982/312758#683

 

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

medveď, Liptovský Mikuláš

Medveďa, ktorý útočil v Liptovskom Mikuláši, našli s pomocou dronov do 1,5 hodiny

28.03.2024 13:53

Počas monitorovania medveďa bolo s dronmi nalietaných približne 74 kilometrov.

česko rusko ambasáda

Proruská špionážna sieť útočí proti EÚ: Poľsko a Česko spustili vyšetrovanie, majú zistenia týkajúce sa Slovenska

28.03.2024 13:50

Poľská kontrarozviedka (ABW) vyšetruje činnosť proruskej špionážnej siete zameranej proti členským štátom a orgánom Európskej únie.

Srbsko

Výbor Rady Európy podporil členstvo Kosova, Srbsko to odsúdilo

28.03.2024 13:10

Srbský šéf diplomacie označil rozhodnutie výboru PZ RE o podpore členstva Kosova za "škandalózne" a "hanebné".

čaputová

Čaputová: Členstvo v klube NATO nám poskytuje ochranu teraz aj do budúcna

28.03.2024 12:58

V piatok uplynie výročie 20. výročia vstupu Slovenska do Aliancie.