Založ si blog

Už niet väčšieho dôvodu na pád „vlády“ SR a Zuzany Čaputovej!

Tých dôvodov bolo už neúrekom, ale tento je tak závažný, že je podľa môjho hlbokého presvedčenia v národno-štátnom záujme Slovenskej republiky a všetkých občanov SR, aby sa tak stalo IHNED!!!

Podľa môjho názoru a hlbokého presvedčenia Zuzana Čaputová, „vláda“ SR, „vládni“ poslanci v NR SR konajú v príkrom rozpore nielen s Ústavou SR, ale hlavne v príkrom rozpore so záujmami Slovenskej republiky, národa slovenského a občanov Slovenskej republiky!!!

Podľa môjho názoru a hlbokého presvedčenia Zuzana Čaputová, „vláda“ SR, „vládni“ poslanci v NR SR konajú tak, že ohrozujú nie len Slovenskú republiku a jej existenciu ako takú, ale svojimi zahranično-politickými postojmi (ale aj dovnútra našej vlasti!) a hlavne svojim zahranično-politickým konaním, ohrozujú nie len zdravie, ale hlavne životy občanov Slovenskej republiky, ktorí sa nachádzajú a dlhodobo žijú (a inde ani žiť nechcú!) na území Slovenskej republiky!!!

Toto je môj dôkaz, na základe, ktorého si dovoľujem napísať takýto môj ostrý názor.

V jednej nemenovanej televízii (TV Markíza) bol dňa 06.03.2022 zverejnený prieskum verejnej mienky, ktorý jasne ukázal, že až 66% (len?) opýtaných občanov SR, sa vyjadrilo proti tomu, aby sa na území SR teraz, ale ani nikdy potom, nerozmiestnili/nerozmiestňovali vojská cudzích štátov zgrupených v NATO!!!

Teda toto je vôľa občanov SR a je potrebné, aby štátne orgány ako je prezident SR, NR SR a Vláda SR podľa toho aj konali a nie v príkrom rozpore s touto vôľou občanov SR.

Zároveň je potrebné, aby som pripomenul, že s terajšou „vládou“ SR je nespokojných už takmer 90% (alebo viac?) občanov SR.

So Zuzanou Čaputovou to ide prudko dole z kopca i keď jej naklonené neoliberálne média sa všemožne, ale márne snažia o opak!

A tu je dôkaz, prečo mám takýto názor, žeby všetci mali okamžite politicky padnúť aj, a predovšetkým s ohľadom na vyššie uvedené!

 

Ústava SR, čl.104, ods.(1) – Prezident skladá pred Národnou radou Slovenskej republiky do rúk predsedu Ústavného súdu Slovenskej republiky tento sľub:

„Sľubujem na svoju česť a svedomie vernosť Slovenskej republike. Budem dbať o blaho slovenského národa, národnostných menšín a etnických skupín žijúcich v Slovenskej republike. Svoje povinnosti budem vykonávať v záujme občanov a zachovávať i obhajovať ústavu a ostatné zákony.“

Pýtam sa, ako dbá Zuzana Čaputová o blaho národa slovenského a všetkých občanov SR, keď koná v príkrom rozpore s požiadavkami, názormi drvivej väčšiny národa slovenského a občanov SR?!

 

Ústava SR, čl. 75, ods.(1) – Na schôdzi Národnej rady Slovenskej republiky, na ktorej sa poslanec zúčastňuje po prvý raz, skladá sľub, ktorý znie:

„Sľubujem na svoju česť a svedomie vernosť Slovenskej republike. Svoje povinnosti budem plniť v záujme jej občanov. Budem dodržiavať ústavu a ostatné zákony a pracovať tak, aby sa uvádzali do života.“

Pýtam sa „vládnych“ poslancov NR SR, ako si plnia svoje povinnosti, aby si ich plnili zásadne, predovšetkým v záujme občanov SR, keď konajú v príkrom rozpore s požiadavkami, názormi drvivej väčšiny národa slovenského a občanov SR?!

 

Ústava SR, čl. 112 – Členovia vlády skladajú do rúk prezidenta Slovenskej republiky tento sľub:

„Sľubujem na svoju česť a svedomie vernosť Slovenskej republike. Svoje povinnosti budem plniť v záujme občanov. Budem zachovávať ústavu a ostatné zákony a pracovať tak, aby sa uvádzali do života.“

 

Pýtam sa všetkých členov „vlády“ SR, ako si plnia svoje povinnosti, aby si ich plnili zásadne, predovšetkým v záujme občanov SR, keď konajú v príkrom rozpore s požiadavkami, názormi drvivej väčšiny národa slovenského a občanov SR?!

 

Z vyššie uvedeného, jasne vyplýva, že ani jeden z najvyšších ústavných činiteľov/orgánov SR nekonajú v záujme občanov SR, ale celkom jednoznačne v jeho neprospech, na jeho škodu a hrubým spôsobom si šliapu po svojich Ústavou SR stanovených sľuboch, keď nastupovali do svojich funkcií!!!

Iste „ospravedlňujú“ sa tým, že občan SR ma taký názor, aký má lebo podlieha pro ruskej dezinformačnej kampani, nie je dostatočne „antidezinformačne“ usmerňovaný a podobné bludy!!!

 

Niet viac čo dodať!

Je jasné, že terajšia verchuška moci si robí čo chce, pardon robí to čo chcú iní, hlavne to čo po nich chce a požaduje USA administratíva (čisto môj názor!).

A preto toto nie je „vláda“ SR, toto nie sú „vládni“ poslanci SR a toto nie je ani „prezidentka“ SR!!!

Toto nie sú naši, pro slovenský ľudia, títo neslúžia národu slovenskému a občanom SR a preto, ako píšem v úvode tohto môjho názorového článku, je absolútna nevyhnutnosť, aby politicky padli ihneď aj napriek zastrašovaniu obyvateľstva SR, blokáciou „dezinformačných“ médií, zákazom iného názoru, ako je ten jeden jediný dovolený – prikázaný a toto všetko si dennodenne uvedomujme aj na pozadí ich tvrdej proti ruskej propagandy, proti všetkému ruskému, čo kedy tu v minulosti bolo a čo tak ešte donedávna obdivovali na ľade, v divadlách a pod.

Totálny proti ruský bludarizmus!

Lebo čo je zlé, je treba odsúdiť a čo je dobré, je treba pochváliť a povzbudiť, nech už to pochádza od kohokoľvek!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

vražda, zločin, lúpež, krádež, nôž

Muža z Missouri obvinili z vraždy, ktorá sa stala pred takmer šiestimi desaťročiami

05.05.2024 23:02

Jamesa Barbiera zatkli obvinili z vraždy 18-ročnej Karen Sniderovej v novembri 1966 v okrese Cook v štáte Illinois.

Gabriel Attal / Pcheng Li-jüan / Si Ťin-pching /

Odmena za Taiwan? Si pricestoval na štátnu návštevu Francúzska. Stretne sa s Macronom, budú rokovať aj o Ukrajine

05.05.2024 21:45

To, že si čínsky prezident vybral pre svoju návštevu Francúzsko potvrdzuje postavenie Macrona ako mocenského hráča EÚ.

ťava

V zoo sa narodilo mláďa samičky ťavy dvojhrbej

05.05.2024 21:21

Gravidita ťavy dvojhrbej trvá približne rok a rodí sa väčšinou jedno mláďa.

európsky parlament, peter pellegrini, europarlament

Od EÚ sa izolovať nechceme. Čo teda od nej chceme?

05.05.2024 20:23

Nechceme, aby Slovensko bolo opäť čiernou dierou v srdci Európy. Chýba nám však vízia a stratégia našej hry v EÚ. Čo teda chceme a čo nie? Zapojte sa do novej DEMDIS diskusie!