Založ si blog

RTVS – neuveriteľne farizejská proti ruská propaganda!

Nie, v tomto mojom názorovom článku v žiadnom prípade nejdem obhajovať vojenský zásah RF na Ukrajine!

Ja som totiž prísne, za akékoľvek vojenské agresie, nech ich už vykoná ktokoľvek!

V tomto nerobím najmenší rozdiel a sú pre mňa absolútne odsúdeniahodné!

Ale to čo dnes, dennodenne a čím ďalej s väčšou nenávisťou proti Rusku, hlavne proti obyčajnému ruskému ľudu počúvame od začiatku vojenského zásahu RF na Ukrajine, hlavne z RTVS, tak to je pre mňa osobne tak neuveriteľná farizejská protiruská propaganda, doslova špinavá propaganda, že jednoducho musím reagovať, musím zaujať voči takejto špinavej, farizejskej propagande svoj občiansky aj morálny postoj!

Ja nehovorím, že nie je potrebné o tom hovoriť, ale takto?

Ešte som nepočul na našej slovenskej strane, ani na strane EÚ, o USA už ani nehovoriac, aby zazneli návrhy, ako čo najskôr (najlepšie IHNEĎ!) ukončiť nezmyselný vojenský konflikt na Ukrajine, ale len neustále dookola, ako je potrebné Rusko a ruský ľud čo najviac poškodiť, ako je nutné do rúk, doslova nepovolaných rúk Ukrajincov, dostať čo najviac Západných zbraní, ako je nutné za každú cenu ešte viac vyostrovať tento vojenský konflikt a pod. „mierové“ postupy, informácie a pod.!!!

A na základe toho dennodenne prinášať tie najfarizejskejšie správy o tom, ako ruská armáda postupuje pomaly, ako narazila ruská armáda na hrdinský odpor Ukrajincov, ako ruská armáda strieľa do civilistov, ako strieľa do nemocníc, škôl a pod.

Nuž áno, U.S. ARMY všade kde agresívne vojensky, absolútne neopodstatnene, nevyprovokovane daným štátom a daným obyvateľstvom, ani nikým iným, vstúpili – postupovali rýchlo nehľadiac na nič – nehľadiac na civilné obyvateľstvo, deti, matky , starcov, na budovy civilného charakteru, na nemocnice a pod. Oni postupovali rázne a „spravodlivo“!!!

Áno, je to všetko zlé!

Ale je potrebné sa opýtať, prečo Ukrajinci tieto civilné budovy a toto civilné obyvateľstvo používa doslova ako živú, civilnú obranu proti ruskej vojenskej agresií a prečo svoje vojenské osadenstvo, či už personálne, ale aj bojovo-technické, rozmiestňuje práve do takýchto civilných budov?!

Prečo Ukrajinci používajú sanitky ako obrnené vozidla?!

Prečo zo sanitiek strieľajú na vojenského agresora a potom sa „čudujú“ že tento vojenský agresor strieľa do sanitiek lebo nevie, či v sanitke je niekto, kto potrebuje lekársku pomoc alebo ukrajinský ozbrojený vojak resp. „vojak“ – partizán!

A toto isté sa z ukrajinskej strany robí aj v prípade nemocníc, civilných obytných budov, škôl a pod!

Ukrajinci nerobte to!

Nepoužívajte svoje civilné objekty, ako živý štít proti ruskej vojenskej agresií!!!

Ukrajinci, prosím vás nepočúvajte krvilačný Západ, militaristické USA a okamžite sa snažte s Ruskou federáciou dohodnúť na vlastnej neutralite a následnej ekonomicko-spoločenskej prosperite. Lebo len trvalý mier a vaša neutralita voči NATO, voči EÚ a voči RF, vám zaručí pokoj a ďalší vzostup, ktorý tak nadmieru potrebujete lebo žiaden štát od rozpadu Sovietskeho bloku nestagnoval, doslova neupadal, ako práve vy, vy Ukrajinci! A podľa mňa je to neodškriepiteľný fakt!

Podľa môjho názoru, vám nič iné neprospeje, len sa predlžuje nie len vaša agónia, ale aj agónia celej Európy, tej Západnej Európy, po ktorej vy tak túžite stať sa jej súčasťou!

Následne ruská vojenská agresia bude nie len odsúdená, ale aj spravodlivo potrestaná, avšak nie tak, ako to robí Západ, že sankcionuje hlava nehlava!

A teraz k podstate môjho dnešného názorového článku.

Je neskutočné, čo počúvam (počúvame) v štátnej, vraj „verejnoprávnej“ inštitúcií, akou je RTVS – STV a SRo.

Niečo tak podlé, tak farizejské, tak neobjektívne, neuveriteľne propagandistické, absolútne nekritický v prospech USA a absolútne kritický v neprospech RF.

Je neuveriteľné, ak sa upútavka v RTVS na vojenský konflikt na Ukrajine začína napr. takto – „Na východ od nás zúri vojna“!

Naozaj? Naozaj vy tam v RTVS?

A prečo ste takéto reportáže s takýmito uputávkovými heslami nevysielali od rána do večera, keď doslova a do písmena zúrila vojna, rýdzo Americká v Juhoslávii – na juh od nás?

Prečo ste takéto reportáže s takýmito uputávkovými heslami nevysielali od rána do večera, keď doslova a do písmena zúrila vojna, rýdzo Americká v Iraku – na juhovýchod od nás?

Bolo to pre vás ďaleko? Prečo ste dennodenne, od rána do večera neukazovali Iracké, Američanmi totálne zbombardované ulice Bagdadu a iných miest Iraku, hlava nehlava, civilista-necivilista, dieťa, matka…???

Toto nebolo potrebné takto dopodrobna Slovákom ukazovať, ako teraz ukazujete podrobnosti z Ukrajiny o ruskej vojenskej agresií?! Vtedy ste prečo nežiadali od vlády SR, EÚ celého sveta, aby sa uvalili za takúto vojenskú agresiu USA, na USA prísne sankcie, ktoré by doslova odrezali USA a jeho ľud od celého sveta, od ekonomík celého sveta?!

To bolo v poriadku?!

To isté môžem povedať o Líbyi, Afganistane a ostatných Amerických vojenských „dobrodružstvách“!!!

Naozaj je mi zle z takejto jednostrannej propagandy. Propagandy, ktorá ma vyvolať v Slovákoch až chorobnú nenávisť voči ruskému ľudu a nie len jednotlivcom (napr. Putinovi)!!!

To až kam chcete dohnať národ slovenský v jeho nenávisti voči všetkému ruskému!

To sa nebojíte, že sa táto vami vyvolávaná nenávisť voči rusom, jedného dňa môže obrátiť voči vám?!

To čo, máme teraz chodiť po slovenských uliciach, hľadať všetko, čoby len trochu mohlo súvisieť s Ruskom/Rusmi a ničiť to, páliť to, nebodaj, keď stretneme nejakého Rusa, tak ho máme okamžite opľuť, kopnúť doň, nedajbože fyzický na mieste zlikvidovať?!

Uvedomujete si, až kam ďaleko ste vo svojej nenávistnej proti ruskej propagande zašli lebo USA administratíva si to takto praje?!

Sa konečne preberte, zastavte túto nehoráznu nenávistnú protiruskú propagandu lebo vy už nevyvolávate v Slovákoch nenávisť voči Rusom/Rusku len a výhradne za ich vojenskú agresiu na Ukrajine, ale vy doslova zúrivo, krvilačne bojujete voči všetkému minulému, terajšiemu aj budúcemu ruskému, čo nikdy nikomu neublížilo!!!

Mne sa to protiví, hnusí a mal som za povinnosť sa takto verejne k tomu vyjadriť!!!
Záver:

Tento záver je určený všetkým tým, ktorí mi vyčítajú, že som anonymný.

Naozaj?

Prosím vás, kto je dnes na Slovensku v anonymite pred štátnou propagandistickou, protiruskou mašinériou?

Hlavne ten, čo si dovolí napísať aj iný názor, ako je ten, čo je dnes blokovaný a nesúladi s tým jediným „správnym“ pro americkým a výhradne proti ruským, až proti ruským nenávistným!!!

Do toho sa ja zatiahnuť NEDÁM!!!

Nedám sa zatiahnuť do absolútnej (akejkoľvek) nenávisti voči nikomu, ba ani voči Rusom a ruskému národu!!!

PS:

RTVS a vám podobní propagandisticky farizeji – NEVERÍM VÁM ANI SLOVO!!!

Ste nevyvážení, ste tendenční, ste jednostranní, jednoducho pre mňa osobne ste prasprostá propagandistická farizejská podlosť!!!

 

 

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

TikTok

Prieskum: Väčšina dospelých Američanov považuje TikTok za nástroj vplyvu Pekingu

01.05.2024 16:37

V USA využíva aplikáciu asi 170 miliónov ľudí.

Peter Pellegrini

Pellegrini: Hovoríme nie rušeniu právu veta, migračným kvótam, hovoríme áno mierovým inicatívam a solidarite v EÚ

01.05.2024 15:15

Na Sviatok práce, sa už nemusí hovoriť o vysokej nezamestnanosti, ale o potrebe dobrej práce za dobrý plat, uviedol budúci prezident Pellegrini.

Hrad / Likava /

Hrad Likava obnovia za milióny eur. Areál sprístupnia viac verejnosti, pribudne aj novinka

01.05.2024 15:15

Žilinský samosprávny kraj financie získal z projektu slovensko-českej cezhraničnej spolupráce.

Kyrgyzstan Summit CIS

Po masakre pri Moskve Putin vyháňa z Ruska Tadžikov. Mohol by podmínovať pevnú pôdu pod ich prezidentom?

01.05.2024 15:00

Občania Tadžikistanu majú veľký problém dostať sa cez ruské štátne hranice. Aké dôsledky môže mať nehostinnosť Ruska pre vývoj v ich krajine?