Založ si blog

A iné satelitne snímky by sa nenašli? Len tie nad Ukrajinou?

Je dobré, ak sú informácie podložené takými nevyvrátiteľnými faktami, akými sú napríklad satelitné snímky istého územia, ktoré sa jednoducho za dezinformáciu nedajú označiť, pravda, ak nie je takýmito snímkami manipulované, ak nie sú retušované a inak „dovolene“ upravované!

Skúsim za takýto nevyvrátiteľný fakt považovať satelitný snímok(y), ktorý bol uverejnený na konci februára 2022 a zhotovený spoločnosťou Maxar Technologies (https://en.wikipedia.org/wiki/Maxar_Technologies )

Snímka (verme v jej pravosť) ukazuje vraj 27 km dlhú kolónu ruskej bojovej, viac menej kolesovej techniky pohybujúcej sa smerom na Kyjev, čo sa už tak jednoznačne z vedených snímok určiť nedá! (https://dennikstandard.sk/174986/rusi-tiahnu-na-kyjev-v-27-kilometrovom-vojenskom-konvoji-ukazuju-satelitne-snimky/ )

Jedná sa o naozaj čisté a detailne snímky vykonané z vesmíru, čo nie je dnes až taká senzácia.

Čo však pre mňa osobne „senzáciou“ je, že neexistujú snímky napr. z presunu vojenskej techniky, ktorá sa na Slovensku zo západu na východ deje už dlhé mesiace!

Je možné si to pozrieť/naštudovať na stránkach Ministerstva obrany SR – https://www.mosr.sk/upozornenia-na-presuny-vojenskej-techniky/

 

Nuž dal som si tu námahu, navštívil som túto oficiálnu stránku MO SR a začal som počítať, ku koľkým presunom vojenskej techniky došlo cez územie SR zo Západu SR na Východ SR od doby, kedy nastúpila prvá „vláda“ Igora Matoviča až do dnešných dní jeho druhej „vlády“

Ako prvý bol transport vykonaný dňa 27.3.2020.

Do dnešného dňa ich bolo 90!!!

V tomto roku ich bolo do dnešných dní už 8! Naposledy je na stránkach MO SR oznam o presune zo dňa 25.2.2022.

Pre objektivitu je potrebné, aby som uviedol, že u niektorých presunoch je uvedené, že je to „tam a späť“

Ale veľká časť presunov cudzej bojovej techniky, hlavne U.S. Army cez naše územie zo západu na východ je len tam! Teda len na východ!

Na východ po naše hranice? Alebo konvoj pokračoval ďalej?!

A ak nepokračoval ďalej, tak kde sa na našom území nachádza?

Nuž aj toto by nám mohli odhaliť vesmírne snímky napr. spoločnosti Maxar Technologies.

Či takýmito vesmírnymi satelitnými snímkami nedisponujú?!Alebo disponujú, ale ich zverejnenie je neprípustné?!

A ak je neprípustné, tak kto dáva pokyn na takúto neprípustnosť?!

Záver je len jeden – mňa veľmi zaujímajú aj tieto satelitné vesmírne snímky a nie preto, žeby to upokojilo moju zvedavosť, ale hlavne preto, aby sme videli tu propagandu, ktorá sa tu na nás valí už dlhé, predlhé obdobie…

Ostatné s tým spojené otázky už nechávam na samotného čitateľa, na občana SR, na jeho zvedavosť vedieť nie len „A“, ale aj „Be“!!!

 

Záver:

Dnes (7.3.2022) ráno Slovenský rozhlas v ranných správach o 7:00 hod. informoval, že USA Pentagón posilňuje vojenskú prítomnosť na území EÚ o ďalších 400 vojakov U.S. Army.

A tým pádom sa na území EÚ nachádza 100 000 amerických vojakov!

Podľa Pentagónu ide vraj, len o podporné vojenské sily/jednotky a nie o bojové resp. obranné!

Naozaj? A čo majú podporovať? A ako to majú podporovať, keď sú to vojaci?

To znamená, že ich „bojovou“ „vojenskou“ výstrojov sú Čaputovej papierové vreckovky, ktoré ona nechce posielať na Ukrajinu lebo Ukrajina podľa nej potrebuje hlavne zbrane, zbrane, zbrane…?!

Nuž aj v tejto súvislosti by ma zaujímal taký vesmírny satelitný snímok z územia EÚ, kde sa momentálne nachádzajú tieto „vojenské podporné“ sily U.S. Army?

Či sú rovnomerne rozmiestnené v rámci celého územia EÚ alebo sú všetky sústredené na „Východnom krídle“ NATO – teda aj na východnej hranici SR s Ukrajinou?!

Dočkám sa aj takejto satelitnej snímky?

A kto bude ten prvý, najodvážnejší, ktorý takúto snímku(y) na Slovensku zverejní?

Žeby RTVS alebo „smelá“ TV Markíza, ktorá už svoju smelosť ukázala, keď Zuzane Čaputovej doslova podpásovo vpálili do tváre, do očí, čo si občania SR myslia o rozmiestnení resp. prítomnosti vojsk NATO a tým pádom, hlavne vojsk U.S. Army na našom slobodnom a zvrchovanom území!!!

No a ktohovie, možno takáto/takéto – snímka/snímky – „neexistuje/neexistujú“!!!

Zvláštne, že o rozmiestnení vojenských síl NATO a U.S. Army na dnešnom bojovom území EÚ (áno, podľa mňa, sme už vo vojne – nepriamej – s RF lebo posielame na Ukrajinu zbrane, ktoré dávame do rúk Ukrajincom /nevedno ktorým a akým?!/ s úmyslom, aby ich použili výhradne proti vojskám RF!) nevieme nič!

Vieme a máme denne na TV obrazovkách rôzne mapy z územia Ukrajiny, kde červenou farbou sú označené územia, ktoré na Ukrajine už vojská RF obsadili resp. ako ďaleko do vnútrozemia Ukrajiny z východu na západ postúpili, ale nemáme rovnaké mapy, ktoré by napr. modrou farbou označovali, ktoré územia EÚ sú nateraz obsadené vojskami NATO a U.S. ARMY!!!

Asi by som sa veľmi nečudoval, ba ani veľmi nemýlil, ak by takouto modrou farbou na mape EÚ boli zafarbené všetky východne hranice štátov EÚ hraničiacich s Ukrajinou a Bieloruskom…

 

 

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

Irán / vlajka / zástava /

Iránsky konzulát v Paríži obkľúčila polícia. Muž sa tam vyhrážal, že sa vyhodí do povetria

19.04.2024 15:01, aktualizované: 15:20

Muža polícia zadržala. Zásahová jednotka ho prehľadala a žiadne výbušniny u neho nenašla.