Založ si blog

Voloďa Zelenskyj odporúčam, dávať si pozor na politický jazyk lebo toto Západná „demokracia“ nemá rada!

Nech mi je dovolený takýto názor.

Veru, veru Voloďa, Západná „demokracia“ nemá rada, keď niekomu „nezištne pomáha“ a ten tu jej „pomocnú ruku“ (právom?!) pohryzie!

My Slováci, čo si už vyše 32 rokov „užívame“ „demokraciu“, „slobodu“ a už takmer 18 rokov (bude 1. mája 2022) sme členmi „elitného“ klubu EÚ, ako „rovný s rovným“, už dnes veľmi dobre vieme, čo si môžeme a čo nemôžme dovoliť voči tým, čo nám „podali“ pomocnú ruku, čo všetko sme im museli obetovať (rozpredaj strategických štátnych podnikov!) a v čom všetkom počúvať (teda nie načúvať!)!

Ja osobne to takto vnímam, nikto mi to ešte nevyvrátil, ba dokonca táto naša pozícia poslušného žiačika sediaceho v prvej rade, aby sme niečo „nevyviedli“, čo nie je v súlade so „školskými výchovnými osnovami“ starej EÚ, pod drobnohľadom tých veľkých, zakladajúcich členov EÚ (hlavne Nemecko a Francúzsko!), sa čím ďalej, tým viac prehlbuje a sme čím ďalej tým viac nútení byť čo raz viac poslušnejší bez akéhokoľvek odvrávania lebo inak blokácia…! (na Slovensku už zablokované Hlavne správy, Zem a Vek, Badateľ.net…)

Viď dnešnú absolútne jednostrannú propagandu ohľadne konfliktu Rusko-Ukrajina a pred tým jednostrannú propagandu ohľadne Covid „pandémie“…!!!

Zdá sa, že už aj samotný Volodymyr Alexandrovyč Zelenskyj, začína chápať, že nie všetko, čo prichádza Západne od Ukrajiny do Ukrajiny, je čisté zlato.

Už aj V.A. Zelenskyj začína chápať, že ono sa to síce tvári ako zlato, ono sa to aj ligoce ako zlato, ale čisté zlato to nie je! Ba ono to vôbec nie je ani špinavé zlato, len akýsi chladný kameň zabalený v pozlátku! Ale pozor V. A. Zelenskyj, to pozlátko nie je dovolené ani len málinko poškodiť lebo obsah je tajný!

Lebo s „demokratickým“ Západom (tu zahrňujem samozrejme, aj naj „demokratov“ USA administratívu) je to presne, ako so známym slovenský príslovím – „Keď vtáčka lapajú, pekne mu spievajú“!

A kto vie čo všetko Západ V.A. Zelenskému „naspieval“! Dozvieme sa to niekedy?

Ale nie o tom chcem dnes, aj keď aj toto, je na samostatnú, dosť rozsiahlu tému!

Dnes, v tomto mojom názorovom článku, sa chcem rýdzo názorovo vyjadriť k tejto jednej jedinej vete – „Všetci ľudia, ktorí odo dneška zomrú, zomrú kvôli Vám. Kvôli vašej slabosti, kvôli vašej nejednotnosti“

Áno, toto povedal V.A. Zelenskyj na adresu Západu a NATO lebo Západ mu síce pre dosiahnutie „mieru“ na Ukrajine, medzi Ukrajinou a Ruskom posiela už aj zbrane (toto nie je priame zapojenie sa Západu do vojny proti ruskému agresorovi na Ukrajine?!), moderné zbrane v nezanedbateľnom počte a kvalite, ale to asi nie je to, čo Západ V.A. Zelenskému sľuboval, keď mu do „uška spieval, keď si ho lapal“, aby sa vyvolala celosvetová nenávisť nie len voči Putinovi, ale voči všetkému, čo kedy ruské bolo, je a v budúcnosti bude!!!

Je potrebné si v tomto výroku V.A. Zelenského hlavne všimnúť toto podstatné, najpodstatnejšie slovné spojenie – „Všetci ľudia, ktorí odo dneška zomrú, zomrú kvôli Vám“, ja dodávam, aby bolo jasné, že V.A. Zelenskyj jasne hovorí, sa tak stane výhradne kvôli Západu!!!

V čom je pre samotného V.A. Zelenského nebezpečenstvo tohto jeho (voči „demokratickému“ Západu…!) výroku?! A čo tým V.A. Zelenskyj vôbec, pre mňa osobne určite(!), prezradil a prezradiť nemal?

Nuž V.A. Zelenskyj už neobviňuje Putina a RF, že od teraz všetci Ukrajinci, čo prídu o život, prídu oň preto lebo, len a výhradne Putin a spol., ale len a výhradne preto lebo Západ, lebo Západ pravdepodobne iné „spieval“ V.A. Zelenskému do „uška“, keď ho proti RF lapali!

Veru Voloďa, toto Západ nemá rád! Západ nemá rád, keď on „pomáha, ako vie“ a ten, čo by tu pomoc mal oceniť, ho takto „podlo“ pravdivo uhryzne do jeho „nápomocnej ruky“!!!

Takže Volodymyr Alexandrovyč Zelenskyj, pozor na svoj politický jazyk, čo hovoríte smerom k Západu  lebo šmahom ruky sa tá všetka terajšia proti ruská propaganda, môže v okamžiku obrátiť proti vám a celej Ukrajine!!!

Záver:

Podľa  môjho názoru, i navzdory tomu, že sa celá EÚ na čele s USA administratívou, snažia jedinou „pravdivou“ propagandou vyvolať celosvetovú nenávisť proti RF a všetkému čo s ňou kedykoľvek súviselo a bude súvisieť, tým, že sa nikto nesmie dozvedieť príčiny ruskej vojenskej agresie na území slobodnej (ešte slobodnej? a dokedy? od Západnej „demokracie“!) Ukrajiny, predsa len sa na povrch začínajú dostávať aj informácie typu „Be“ a čo je paradoxné, prvé ich začal odhaľovať samotný Volodymyr Alexandrovyč Zelenskyj!!! A prajem vám, aby ste dosiahli taký stav vašej suverenity, aby ste neboli závislí na RF, ale ani na Západnej „demokracií“!!!

 

PS:

Zaujímavé, že naše média, ktoré ostali v prevádzke, ako nie „dezinformačné“ sa tohto výroku V. A. Zelenského vyhýbajú, ako čert svätenej vode!!!

 

Zdroj:

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/zelenskyj-ukrajina-rusko-bezletova-zona-nato-ropa-valka-invaze-projev.A220305_003647_zahranicni_remy

 

 

 

 

Podľa Čaputovej v II. sv. vojne nemecký nacistický fašizmus porazil len jeden, jediný neznámy vojak!

08.05.2024

Všetci najvyšší ústavní činitelia Slovenskej republiky na čele s predsedom Vlády SR Robertom Ficom, za účastí ambasád štátov sveta pôsobiacich na území SR, sa dnes zúčastnili slávnostného stretnutia na Slavíne pri príležitosti Dňa víťazstva nad fašizmom, ja pridávam, že hlavne nad nemeckým nacistickým fašizmom. Stretnutie bolo svojou účasťou a programom na [...]

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

keketi

Keketiho ministerstvo má už sídlo. Vláda schválila prenájom od J&T

08.05.2024 12:57

Žiadne vyhovujúce priestory patriace štátu sa nájsť nepodarilo.

Evakuácia školy Senica

Vrátia sa deti vo štvrtok do škôl? Odpovedá štátna tajomníčka Kurilovská i rezort školstva

08.05.2024 12:29, aktualizované: 12:39

Podľa predbežných zistení polície išlo o kybernetický útok, respektíve indikátor hybridnej hrozby.

SR Fico Deň víťazstva fašizmus BAX

Láska je ako mier, musíme o ňu bojovať, vyhlásil na Slavíne Fico. Následne vypustil biele holubice

08.05.2024 12:22

Fico zdôraznil, že je sklamaný z Európskej únie, pretože Únia vznikla ako mierový projekt, ktorý však nemá žiadne mierové riešenie vojny na Ukrajine.

SR Čaputová Deň víťazstva fašizmus BAX

Čaputová: Pamätajme na odkaz vojny, že nenávistné ideológie môžu zabíjať

08.05.2024 11:46

Prezidentka si v stredu pripomenula obete druhej svetovej vojny pri Hrobe neznámeho vojaka na Rázusovom nábreží v Bratislave.