Založ si blog

Slovenskí olympionici, odignorujte Z. Čaputovú presne tak isto, ako ona drzo, pohŕdavo odignorovala vás!

Prihováram sa všetkým slovenským olympionikom, bez rozdielu, aké športové výsledky dosiahli na práve sa končiacej Zimnej olympiáde v čínskom Pekingu.

Pravdepodobne si vás všetkých Zuzana Čaputová pozve do „svojho“ prezidentského paláca na audienciu, aby vám „úprimne“ poďakovala za vašu reprezentáciu SR resp. jej krajiny bez názvu, na ZOH v čínskom Pekingu.

Je potrebné si spomenúť, ako sa k vám zachovala pred samotnou olympiádou.

Vedela vôbec o vás?

Alebo sa o konaní ZOH v Pekingu dozvedela až potom, čo akýsi starý unavený Džou z poza veľkej mláky povedal, že on teda do čínskeho Pekingu nevycestuje lebo Čína a Číňania sú zlí!

Okamžite po tom, ako prvá zareagovala 88. „najvplyvnejšia“ politička sveta – ZČ a dodala, že ani ona na ZOH nepôjde lebo Čína a Číňania sú bakaní a dodala, že vraj kvôli Covid „pandémií“ to ani neplánovala!

A to naozaj? Veď ZČ je tri krát Covid experimentálne zaočkovaná a teda v tomto by žiaden problém nemal byť!

A čo slovenskí olympionici, oni sa Covid „pandémie“ nemajú báť?

Oni kvôli strachu s Covidu tiež mohli odmietnuť vycestovať na ZOH do Číny!

Takže ZČ sa na slovenských olympionikov doslova, ako „hlava štátu“ vykašľala lebo ona sa v Číne vôbec nemusela/nemala stretnúť so žiadnym významným čínskym politikom, ale zúčastnila by sa výhradne len na športových podujatiach, na ktorých SR reprezentovali naši športovci.

ZČ mala do Číny vycestovať na ZOH a mala byť, ako „hlava“ nášho štátu, našim olympionikom minimálne morálnou oporou a psychickou vzpruhou!!!

Nie, ona nevycestovala lebo Džou, bolo potrebné z jej strany urýchlene podpísať militantnú Dohodu výhodnú len a výhradne pre USA (žiaden odklad nebol akceptovaný!) a teraz si všetkých pozve do paláca, urobí si politickú reklamu, ako jej záleží na slovenských olympionikoch.

Všetci tam budú v respirátoroch a nikto nebude vedieť kto je kto, pravda všetci budeme vedieť s určitosťou kto z nich je ZČ lebo tú Slováci poznajú už len v respirátore resp. podľa respirátora!

Takže Vážení slovenskí olympionici, odporúčam vám, aby ste pozvanie ZČ odignorovali rovnako, ako ona odignorovala Vás a nerobili jej zbytočnú reklamu lebo jej nejde o vás, ale o svoj umelo vytváraný obraz skvelej „pro“ slovenskej „prezidentky“ ktorá svoje konanie upraví presne tak a podľa toho, ako to urobí Džou a nie ako si to vyžaduje záujem Sr a záujem občanov SR!!!

My Slováci sa s vami veľmi radi stretneme v každom (minimálne) krajskom meste na námestiach, tam vám svojou hojnou účasťou vyslovíme našu úprimnú vďaku za Vašu reprezentáciu našej drahej Slovenskej republiky!!!

To je z mojej strany na túto tému všetko!!!

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

ján slota

Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili

26.04.2024 11:21

Kým Ústavný súd SR nerozhodne, dovtedy bude konanie prerušené. Prokurátor voči tomu podal sťažnosť.

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

Polícia SR

Nastúpila do MHD a domov sa už nevrátila. Polícia pátra po 14-ročnej Liliane

26.04.2024 10:44

Žilinskí policajti žiadajú verejnosť o pomoc.

Viktor Orbán

Gyöngyösi: Orbán je nepriateľ národa, premenil Maďarsko na diktatúru. Budapešť by nemala zabudnúť na sovietske tanky

26.04.2024 10:40

Myslím, že sme sa v Maďarsku vrátili do boľševických časov, tvrdí predseda strany Jobbik.