Založ si blog

Nebezpečný výrok Igora Matoviča v pléne NR SR!

Dlhšiu dobu som sa snažil vyhýbať Igorovi Matovičovi (IM) v zmysle komentovania jeho výrokov a konania, ako „ministra“ financií SR.

Dôvod je jednoduchý. Totiž čokoľvek „ekonomické“ IM vypustil z úst, nemalo absolútne žiadnu šancu na realizáciu.

Avšak to, čo povedal včera v pléne NR SR, nemôžem prejsť bez povšimnutia.

Totiž IM a spol. podľa môjho hlbokého presvedčenia, majú na svojich rukách krv občanov SR a to  v tom  zmysle, že od doby kedy bolo jasné (bolo to ihneď v počiatkoch vyhlásenia WHO C-19 za celosvetovú Covid „pandémiu), že C-19 je liečiteľná respiračná choroba (na vlastnom príklade dokážem v nasledujúcich mojich názorových a faktami podložených článkoch a to už mám takmer 56r!), tak IM a spol. neurobili nič pre občanov SR z hľadiska medicínskeho, aby občanov liečili, ale naopak úplne im zamedzili prístup k základnej všeobecnej ambulantnej starostlivosti…

Ale nie o tom je dnes môj názorový článok i keď aj táto téma ,vo vzťahu k dnešnej aktuálnej téme, nie je o nič menej závažnejšia a pevne verím, že IM a spol., Zuzanu Čaputovú (ZČ) nevynímajúc, budú po PV za to riadne obvinení, súdení a spravodlivo potrestaní!

Späť k včerajšiemu veľmi nebezpečnému vyjadreniu IM v pléne NR SR.

Včera sa totiž začala mimoriadna schôdza NR SR na ktorej sa rokuje o zotrvaní „ministra“ vnútra Romana Mikulca na pozícií člena „vlády“ SR.

Toto rokovanie zvolala/iniciovala skupina opozičných poslancov a keďže sa o „odvolávaní“ člena vlády o otvorení schôdze NR SR nehlasuje, tak sa aj predmetná schôdza otvorila.

Po úvodných vystúpeniach za predkladateľov (Robert Fico), ktorý odôvodnil prečo sa takáto schôdza koná, za „vládu“ SR na obhajobu odvolávaného člena „vlády“, nevystúpil „predseda vlády“ Eduard Heger (EH), aby si podržal a obhájil konanie svojho „ministra“ (EH sa v NR SR ani len neobjavil), ale obhajoby sa ujal „minister“ financií IM. Nepamätám si, žeby v minulosti, keď sa odvolával člen vlády (mimo samotného predsedu vlády), by na jeho obhajobu v pléne NR SR vystúpil minister financií a nie samotný predseda Vlády SR.

Avšak predtým, ako pristúpim k avizovanému nebezpečnému vyjadreniu sa IM vo svojom príhovore pri odvolávaní IM, je potrebné povedať, čo je nosnou témou opozície pri odvolávaní RM.

Totiž nie je to samotná figúrka RM, ale dianie v justičnom prostredí, ako sa opozícia kriminalizuje a ako sa na jej zničenie používajú akékoľvek nezákonné postupy zo strany skupiny (organizovanej?!) orgánov činných v trestnom konaní.

Kto sleduje posledné dni v tejto veľmi závažnej téme, určite vie, že píšem o uznesení Generálneho prokurátora SR sp. zn. IV/3 GPt 117/21/1000 zo 04.02.2022, ktorým prokurátorka GP SR rozhodla o sťažnostiach obvinených J.Č. a spol. proti uzneseniam vyšetrovateľa Úradu inšpekčnej služby, útvaru inšpekcie, odboru inšpekčnej služby Západ a prokurátora Krajskej prokuratúry Bratislava o vznesení obvinenia zo dňa 08.02.2022 – https://www.genpro.gov.sk/spravy-2ed7.html?id=2991, file:///C:/Users/Spravca/Downloads/Uznesenie_o_staznostiach_anonymizovane.pdf  Z uvedeného Uznesenia GP je absolútne jasné a je dokázané, že terajšia diktátorská moc už dva roky sa snaží nezákonnými postupmi zničiť absolútne celú opozíciu a všetko, čo sa o ňu čo i len málinko v minulosti obtrelo resp. tých čo sú dnešnej diktatúre v ceste, aby táto dnešná diktatúra, čo tu s týmto národom slovenským napáchala a ako ho gniavila, úplne bezdôvodne posledné dva roky, sa vyhla trestnoprávnej zodpovednosti za gniavenie a zámerne ničenie národa slovenského!

IM v pléne NR SR, ako obvykle, natáral kade čo a kade o kom, len sa akosi „zabudol“ povenovať tomu, čo GP vo svojom uznesení uvádza.

Aké praktiky vo vzťahu k politicky (aj inak?!) nepohodlným ľuďom používa napr. – „nakopať do p… a potom j….. do väzby“, „podpáliť auto kanistrom“, „zničiť opozíciu“ a pod.

A ako z uznesenia GP vyplýva, bolo to všetko nie len za účasti RM a Daniela Lipšica (DL), ale podľa uznesenia GP to bolo dokonca zo strany RM vykonané, doslova na jeho pokyn…

Tomuto všetkému sa IM nevenoval. A prečo sa tomu nevenoval, vyplynulo z jeho obzvlášť závažného vyjadrenia jeho obhajoby RM vo vzťahu k dnešnej opozícií.

IM totiž dnešnej opozícií odkázal doslova toto – „…a znova sa dostanete k moci. Ale verte tomu, že nie!…, …my vás k moci nepustíme…, …a k moci už v živote túto mafiu nepustíme…,“

A ešte tam z jeho úst vyšlo, že urobia čokoľvek, aby ich k moci nepustili (rozumej dnešnú opozíciu).

Toto sú naozaj veľmi závažné vyjadrenia. Lebo to nehovorí len tak niekto na ulici. To hovorí človek, ktorý ma dnes moc v štáte, ktorý ma pod palcom všetky represívne zložky, Armádu SR nevynímajúc a on sa spoza rečníckeho pultu v NR SR vyhráža dnešnej opozícií, že on/oni ich k moci nepustia a na to použijú akékoľvek spôsoby?!

Ako ich k moci nepustia? Čo s nimi urobia? A akými prostriedkami to vykonajú?

To si IM neuvedomuje, že o tom, kto bude pri moci po nastávajúcich PV nerozhoduje on a spol., ale slobodní voliči v slobodných voľbách???!!!

Len občan-volič SR má to právo, má tu moc, ktorý svojím hlasovaním rozhodne, koho k moci pustí a koho nie!

Na toto nemá právo žiaden politik, ale len a výhradne občan!!!

Vyjadrovanie sa IM a spol. je plne v súlade s najväčšími diktátormi sveta a vieme koľko miliónov nevinných životov to stálo a koľko nevinných mŕtvych po nich zostalo (detí nevynímajúc)!!!

IM a spol. uvedomte si jednu zásadnú vec a to tú, že na Slovensku dnes ešte stále platí, že občan SR ,môže konať všetko čo mu Zákony a Ústava SR nezakazuje a politici, ale predovšetkým orgány činné v trestnom konaní (OČTK), môžu konať LEN to, čo im Zákony a Ústava SR DOVOĽUJE!!! – nič vaic.

Občan SR, už chápeš prečo je pre budúcnosť našu a našich ďalších pokolení nevyhnutné, aby sa Parlamentné voľby konali čo najskôr?

Nie preto, aby tu opäť niekto „kradol“, ale preto, aby sme tu nemali pri moci tak krvi chtivých diktátorov, akých tu máme dnes!!!

A hlavne preto, aby tu platili Zákony a Ústava SR naozaj pre všetkých, ale predovšetkým pre tých čo sú momentálne pri moci!

Inej cesty, ako predčasné PV dnes Slováci na výber nemajú!!!

Dôležitý záver:

Dnešné výroky IM na adresu opozície neberme na ľahkú váhu. Lebo IM je naozaj schopný bárs čoho, hlavne ak je pri moci, pri absolútnej moci!

Dôkazom je to, ako násilnícky sa správal ešte ako opozičný poslanec, keď mu jeden z novinárov (Martin Daňo), v útrobách NR SR povedal, že má tiež na svojich rukách krv Kuciaka a jeho priateľky.

Vtedy sa IM prejavil ako politik, ktorý je schopný naozaj všetkého.

IM na novinára Martina Daňa zareagoval takto – „Akože mne vyprávať, že vrah…ešte raz mi to poviete, normálne ti vytnem. Rozbijem ti papuľu. Mne je to jedno aj pred médiami…. …ešte raz, keď mi povieš vrah, viac ma nemôžeš uraziť, ako keď mi povieš, že som vrah…“

No a dnes, keď sa veľká časť občanov SR (právom?!) domnieva, že kvôli Matovičovým nekompetentným rozhodnutiam o riešení Covid “pandémie“ (viď nezmyselné celoplošné psie AG testovanie, zákaz včasnej ambulantnej starostlivosti a pod.!) umrelo veľa Slovákov úplne zbytočne a na základe toho ho označujú za vraha, tak pozor lebo ak niekto IM označí za vraha resp. len takýto názor na neho slobodne vyjadrí, tak IM mu jednoducho „rozbije papuľu“.

A keďže na také veľké množstvo občanov by sám nestačil, tak na to použije represívne zložky?! A požijú akékoľvek spôsoby?!

Veru na toto občan SR taktiež nezabúdaj a hlavne to u IM a spol. neprehľadaj.

Tu je dôkaz o tom, ako chcel v roku 2018 IM „rozbiť novinárovi papuľu“ a bolo mu jedno, či to bude pred médiami a tým pádom pred celým národom a to bol vtedy ešte nič znamenajúci opozičný šašo!!! – https://www.youtube.com/watch?v=zraBi9q3lyk&ab_channel=MartinDa%C5%88o

 

 

 

 

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

chrípka. pacient, lekár, prehliadka

V Bratislavskom kraji sa počas tohto roka vyskytol čierny kašeľ v 50 prípadoch

18.04.2024 19:25

Najvyššia vekovo-špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine 15- až 19-ročných osôb.

Fico, Šefčovič

Fico: Vláda na post eurokomisára za SR opäť navrhne Šefčoviča

18.04.2024 18:30

Uviedol to predseda vlády po skončení mimoriadneho dvojdňového summitu EÚ v Bruseli.

zelenskyj

Rusom chcel pomôcť s atentátom na Zelenského, zbieral informácie o letisku Rzeszów

18.04.2024 18:23

Zelenskyj poľské letisko používa pri cestách do zahraničia, pretože vzdušný priestor Ukrajiny je od začiatku ruskej invázie uzavretý.

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Zrútila sa hlavná fasáda historickej budovy kodanskej burzy, ktorá horí od utorka

18.04.2024 18:07, aktualizované: 19:04

Požiar ťažko poničil renesančnú budovu zo 17. storočia, ktorá prišla o svoju vysokú vežu i veľkú časť strechy.