Založ si blog

Všetci v Európe chcú mier, chápu to, len starý unavený Džou nie!

Starý unavený Džou z akéhosi najbelšieho domu sveta, kdesi pánu bohu za chrbtom resp. za oceánom, raz povedal, že Ruská federácia isto iste vojensky napadne Ukrajinu 16.2.2022.

Dnes je v kalendári dátum 16.2.2022.

Ruská federácia Ukrajinu vojenský nenapadla a jasne to odôvodnila pre starého unaveného Džoua tým, že vojny sa v stredu nezačínajú!

Takže starý unavený Džou má/mal smolu lebo si neuvedomil, že ním prezentovaný útok Rusov na Ukrajincov jednoznačne na 16.2.2022 je streda.

Nabudúce poprosím starého unaveného Džoua alebo jeho okolie, nech ho na to upozornia, aby skôr kým stanový termín ruskej vojenskej agresie, nech je to kde koľvek vo svete, sa najskôr uistil v kalendári či to náhodou nie je streda a teda nech si svoju „víziu“ posunie buď o deň skôr, teda aby to bol utorok alebo o deň neskôr, nech je to aspoň štvrtok!

Starý unavený Džou sa však len tak ľahko nepoddá a svetu odkazuje, že stále existuje možnosť, že Rusko zaútočí na Ukrajinu.

Nuž tu vyslovujem svoje prianie, aby sa naplnila tá možnosť pre starého unaveného Džoua, ktorú nielenže nevylučujú, ale dokonca na to vyzývajú senátori USA kongresu, aby starý unavený Džou bol podrobený lekárskemu vyšetreniu na stareckú demenciu tzv. Montrealský kognitívny test!

Takže áno Džou, najskôr lekárske vyšetrenie a potom reči o vojenských „chúťkach“ Ruskej federácie!!!

Halóóó – Dobre ráno Európa, dobre ráno svet!!!

Ešte Vám nedochádza, s kým máte v podobe starého unaveného Džoua do činenia?!

A keď to viete, tak prečo to nepoviete nahlas (?) napr. – „Hľa cisár je nahý“ alebo adresnejšie, ako sa dnes v „demokratickom“ západnom svete nosí – transparentnejšie – „Hľa, starý unavený Džou sa zbláznil“!!!

Ja viem, že naši pro USA zapredanci niečo také nemôžu zvolať lebo len toť nedávno so starým unaveným Džouom podpísali „mierovú“ Dohodu o „neútočení“ na Ruskú federáciu…!!!

 

Zdroje:

https://dennikstandard.sk/165765/biden-stale-existuje-moznost-ze-rusko-zautoci-na-ukrajinu/

https://ereport.sk/chcu-ponizit-prezidenta-usa-republikani-bidena-vyzvali-aby-preukazal-ze-nie-je-dementny/

 

 

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

Najvyšší správny súd, budova

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.