Založ si blog

Všetci v Európe chcú mier, chápu to, len starý unavený Džou nie!

Starý unavený Džou z akéhosi najbelšieho domu sveta, kdesi pánu bohu za chrbtom resp. za oceánom, raz povedal, že Ruská federácia isto iste vojensky napadne Ukrajinu 16.2.2022.

Dnes je v kalendári dátum 16.2.2022.

Ruská federácia Ukrajinu vojenský nenapadla a jasne to odôvodnila pre starého unaveného Džoua tým, že vojny sa v stredu nezačínajú!

Takže starý unavený Džou má/mal smolu lebo si neuvedomil, že ním prezentovaný útok Rusov na Ukrajincov jednoznačne na 16.2.2022 je streda.

Nabudúce poprosím starého unaveného Džoua alebo jeho okolie, nech ho na to upozornia, aby skôr kým stanový termín ruskej vojenskej agresie, nech je to kde koľvek vo svete, sa najskôr uistil v kalendári či to náhodou nie je streda a teda nech si svoju „víziu“ posunie buď o deň skôr, teda aby to bol utorok alebo o deň neskôr, nech je to aspoň štvrtok!

Starý unavený Džou sa však len tak ľahko nepoddá a svetu odkazuje, že stále existuje možnosť, že Rusko zaútočí na Ukrajinu.

Nuž tu vyslovujem svoje prianie, aby sa naplnila tá možnosť pre starého unaveného Džoua, ktorú nielenže nevylučujú, ale dokonca na to vyzývajú senátori USA kongresu, aby starý unavený Džou bol podrobený lekárskemu vyšetreniu na stareckú demenciu tzv. Montrealský kognitívny test!

Takže áno Džou, najskôr lekárske vyšetrenie a potom reči o vojenských „chúťkach“ Ruskej federácie!!!

Halóóó – Dobre ráno Európa, dobre ráno svet!!!

Ešte Vám nedochádza, s kým máte v podobe starého unaveného Džoua do činenia?!

A keď to viete, tak prečo to nepoviete nahlas (?) napr. – „Hľa cisár je nahý“ alebo adresnejšie, ako sa dnes v „demokratickom“ západnom svete nosí – transparentnejšie – „Hľa, starý unavený Džou sa zbláznil“!!!

Ja viem, že naši pro USA zapredanci niečo také nemôžu zvolať lebo len toť nedávno so starým unaveným Džouom podpísali „mierovú“ Dohodu o „neútočení“ na Ruskú federáciu…!!!

 

Zdroje:

https://dennikstandard.sk/165765/biden-stale-existuje-moznost-ze-rusko-zautoci-na-ukrajinu/

https://ereport.sk/chcu-ponizit-prezidenta-usa-republikani-bidena-vyzvali-aby-preukazal-ze-nie-je-dementny/

 

 

 

Toto je Čaputovej maslo na hlave, tak nech to so Zelenským vyrieši ona!

26.07.2024

Za ostatné dva týždne sa toho udialo naozaj dosť. Či už tu doma alebo v EP alebo v USA… Postupne sa dostanem ku každej udalosti, ale dnes k tej najaktuálnejšej. A je to tu! Tak, ako som počas tých dlhých mesiacov od 24.2.2022, kedy RF vojensky „nevyprovokovane“ vstúpila na územie Ukrajiny, písal a upozorňoval na to, že ak sa Ukrajine, konkrétne Zelenskému, [...]

Biden verí Putinovi a povzbudzuje ho do konečného víťazstva, Trumpa si vybral za svoju pravú ruku!

12.07.2024

A takýto človek vraj „vládne“ svetu? A takémuto človeku sa EÚ klania? Naozaj toto už ani nie je smiešne! Toto je tragédia, ktorá môže ľudstvo veľmi mrzieť! Toto je na hlboké zamyslenie sa! Je nemysliteľné, aby človek s tak ťažkým mentálnym postihnutím, aké s najväčšou pravdepodobnosťou má „prezident“ USA Joe Biden, bol ten, ktorého budú poslúchať [...]

Samit NATO Washington 2024 – spolok mierotvorcov alebo kazisvetov?

11.07.2024

Hneď na úvod celkom jasne napíšem, že ak by to bolo v mojej moci, tak by som okamžite z tohto spolku stiahol Pellegriniho aj Blanára a nechal by som tam za SR len tých najnižšie protokolárne postavených z nášho rezortu zahraničnej diplomacie, ktorý by tam boli pro forma! Z obsahu článku jasne vyplynie prečo. Ale pekne po poriadku. Vo Washingtone prebieha stretnutie NATO, [...]

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Credit Suisse, UBS

Švajčiarske mesto Vernier zakázalo bilbordy, Zürich a Bern ho chcú nasledovať

27.07.2024 06:12

Nenápadné švajčiarske mesto Vernier s 38 000 obyvateľmi sa stalo prvou švajčiarskou obcou, ktorá vo svojich uliciach zakázala komerčnú reklamu.