Založ si blog

Kto z blízkeho okolia Z. Čaputovej ju tak nenávidí a prečo?

Musí to byť pre Zuzanu Čaputovú (ZČ) naozaj veľmi nepríjemné, že sa vždy nájde niekto, kto jej pripomenie, čo hovorila v predvolebnej prezidentskej kampani, niekedy na prelome rokov 2018 a 2019 a čo o tých istých témach a otázkach hovorí dnes a hlavne ako dnes koná v rozpore s tým, čo hlásala pred prezidentskými voľbami 2019!

Naozaj tých rozporov je tak veľa, že by o tom mohol byť článok každý deň, až do konania ďalších prezidentských volieb v roku 2024 aj s video-zvukovými dôkazmi.

ZČ a jej obdivovatelia sa domnievajú, že najviac ju politicky „nenávidí“ Ľuboš Blaha (ĽB), že jej zámerne škodí, že o nej šíri „hoaxy“, ako naposledy, keď zverejnil video záznam z prezidentskej predvolebnej TV diskusie na RTVS, kde sa ZČ jasne vyjadrila, že ona by teda žiadnu vojenskú dohodu s USA, ak by bola zvolená za prezidentku SR nepodpísala.

Áno, tu môžem povedať, že si ĽB pravdepodobne sám aktívne vyhľadal predmetný RTVS záznam a zverejnil z neho na osvieženie pamäti ZČ a všetkým tým, ktorých sa jej pred prezidentskými voľbami podarilo dokonale oklamať, len to, čo práve v tej chvíli politicky uznal za vhodné.

Samozrejme, že ZČ nezaháľala a na uvedenú politickú „nehoráznosť“ ĽB zareagovala spôsobom sebe vlastným a obvinila ĽB, že zámerne zostrihal otázku a odpoveď a takto to na svojom FB profile odôvodnila – „Tvrdila som a aj tvrdím, že by som nikdy nepodpísala zmluvu, ktorá by ohrozila suverenitu Slovenska, zakladala pobyt cudzích vojsk a budovanie základní bez súhlasu parlamentu.“

A tu sa ZČ opäť chytila do vlastnej pasce. Ona totiž na svoju obhajobu tvrdí, žeby nikdy nepodpísala Zmluvu o pobyte cudzích vojsk na území SR, teda ani tých USA, a teraz POZOR – „…bez súhlasu parlamentu“!!!

Ale veď ZČ najskôr nežiadala o vyjadrenie sa k „obrannej“ militantnej Dohode medzi SR a USA najskôr NR SR! Ona najskôr poverila člena „vlády“ SR „ministra“ Jaroslava Naďa, aby ju išiel do Washingtonu podpísať a až potom táto „obranná“ Dohoda putovala na povinné schválenie do NR SR!!!

https://www.facebook.com/zcaputova/videos/1216205872246910/

 

Ale nie o tomto je dnešný môj názorový článok.

 

Dnes sa udialo opäť niečo, čo ZČ usvedčuje z predvolebného podvodu na občanoch-voličoch SR.

Totiž ĽB „pristál“ v pošte, video výsek, na ktorom ZČ opäť tvrdí niečo iné vtedy a niečo iné tvrdí dnes a úplne inak koná, ako by konala vtedy.

A prečo si myslím, že tento video výsek o ZČ musel vykonať niekto, kto ju v tom období obdivoval a bol pri nej veľmi blízko?

Nuž pre toto!

Pamätá si ZČ na incident, ktorý sa odohral pred jej prezidentsko-predvolebným brífingom spojeným s TB  5. októbra 2018 v Dóme novinárov v Bratislave?

Nuž, keď nie tak jej to pripomeniem.

Vtedy ochranka ZČ doslova dobila novinára Martina Daňa (vtedy ešte nie kandidáta na prezidenta SR) lebo, ako novinár sa domáhal práva byť na predmetnom brífingu prezidentskej kandidátky ZČ a aj na následnej jej TB.

Avšak už vtedy bolo jasné, že prezidentských predvolebných brífingov a TB ZČ sa mohli zúčastniť len vybraní „novinári“ a vybraná kasta jej obdivovateľov a nik iný, napr. Martin Daňo, aby sa navonok nedostali informácie, ktoré by čo i len málinko narušili jej auru politickej a mravno-ľudskej čistoty naj prezidentského kandidáta a aby „objektívne“ média o nej hlásali len samé chválospevy a aby ešte „objektívnejšie“ prieskumy verejnej mienky na základe takýchto super mediálnych prezentácií o ZČ, prinášali „objektívny“ dennodenný rast jej predvolebných preferencií!!!

https://www.youtube.com/watch?v=9hGYZbwrn4I&ab_channel=MartinDa%C5%88o

Avšak video, ktoré na svojom FB statuse zverejnil ĽB 13.2.2022 večer, musel v roku 2019 vykonať niekto, kto bol v tej dobe ZČ veľmi blízky resp. mal oprávnenie sa pohybovať v jej bezprostrednej blízkosti.

Totiž na predmetnom videu, ktoré bolo pravdepodobne vykonané na mobile, je jasne vidieť, že bolo vykonané v interiéri, v roku 2019 a video výsek je vykonaný v čase 17:58 až 17:59 hod., teda v podvečerných hodinách, pravdepodobne zo samého záveru TB vtedy prezidentskej kandidátky ZČ.

A teraz čo je na tomto predmetnom videu?

Ten čo ho vykonával bol veľmi blízko ZČ, podľa záberov, takmer v jej tesnej blízkosti a teda sa mám dôvod domnievať, že bol v tom čase jej veľkým obdivovateľom, keď mal oprávnenie byť pri ZČ tak blízko (iným to dovolené nebolo, ba priam fyzicky im bolo v tom bránené!)

Predmetne video začína záberom na akéhosi postaršieho pána, ktorý sa ZČ pýta toto (záber nezachytáva celú otázku, žiaľ len jej záver, ale ZČ vo svojej odpovedi nám jasne dá vedieť čo bola celá podstata otázky tohto pána!) – „…áno, nie!“

ZČ už zjavne chcela ukončiť brífing a TB, bola už na odchode, ale ešte sa zastavila a odpovedá jasne takto – „…Ale tá otázka smeruje, či som za vojenské základne americké na slovenskom území? Tak, nie som“.

A ihneď potom ZČ odchádza a ktosi ešte stihne v tomto video výseku na takúto jasnú odpoveď ZČ poznamenať, vykríknuť –  „výborne!“

https://www.facebook.com/LBlaha/posts/490921285738491

 

Takže naozaj, kto to je?!

Čo vtedy ZČ zaslepene obdivoval a dnes jej takto „škodí“, keď dá na verejnosť, vtedy legálne získanú video nahrávku na TB prezidentskej kandidátky ZČ, kde ZČ jasne hovorí, že ona teda v žiadnom prípade nie je za americké, rozumej USA vojenské základne na našom území a nikdy takéto vojenské základne na území SR nepodporí?!

Iste, ZČ a jej dnešné blízke okolie bude/budú argumentovať, že ani dnes po podpise militantnej Dohody s USA nebudú mať U.S. Army na území SR svoje vojenské základne lebo budú „ubytovaní“ a budú pôsobiť v budovách a objektoch, ktoré postavila SR a teda to nemôžu byť ich USA vojenské základne, čo pravdepodobne môže byť aj pravda, ale pravda je aj to, že ak nejaké cudzie vojská, v tomto prípade USA, dostanú do výlučného užívania, aj keď objekty, ktoré sú na slovenskom liste vlastníctva, teda sú majetkom SR, na minimálne 11 rokov na základe militantnej Dohody, tak sa automaticky stávajú vojenskými základňami výlučne týchto cudzích vojsk!!!

Či aj v tomto sa mýlim?!

Veru, uvidíme ako zareaguje samotná ZČ na toto „Bláhové“ „zostrihané“ video o prezidentských predvolebných „pravdách“ ZČ?!

 

 

 

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.

SR Bratislava politika vláda 19. schôdza BAX

Poslanci z SNS predložili zmeny v zákone o neziskových organizáciách

28.03.2024 15:53

Novela hovorí aj o právomoci Ministerstva vnútra SR rozpustiť občianske združenie.

trieda, vyučovanie, učiteľ, stredná škola, užitočná,

Čaputová: Učitelia napĺňajú svoje poslanie napriek ich podmienkam

28.03.2024 15:11

Prezidentka sa pedagógom prihovorila pri príležitosti Dňa učiteľov.