Založ si blog

Slovač, aký ešte väčší dôkaz potrebuješ o dnešnej diktatúre na Slovensku? !

Presnejšie, nie dnešnej, ale už niekoľkomesačnej tvrdej diktatúre, ktorá absolútne bezdôvodne gniavi tento národ!

Ako jasnejšie ti to majú povedať predstavitelia dnešnej „vládnej koalície“, ak nie tak, ako to vo včerajších politických reláciách predviedli, bývalý socialisticko-komunistický pisálek (Nové Slovo) a dnes pro americký „grizly – grizlýček“ Ondrej Dostál (OD) (OKS) (50r) a „milovníčka“ slovenských, už ekonomicky neaktívnych seniorov Anna Zemanová (SaS).

Najskôr krátky náhľad do ich totalitárnej minulosti z pred Novembra 1989.

Pred Novembrom 1989 obidvaja svorne slúžili socialistickému zriadeniu, darilo sa im a s kľudným svedomím môžem napísať svoj názor, že ak by žiaden November 1989 nebol, tak oni obidvaja dnes sedia na vysokých pozíciách Ústredného výboru KSS, ak nie celoštátne na úrovni KSČ a svorne spolu by hlásali socialistické ideály a verne by slúžili rodnej strane (však prečo nie, ak by to mysleli úprimne na prospech spoločnosti a nie, ako to pravdepodobne robili, čisto zo zištných dôvodov a robia to aj dnes, ale nie na prospech spoločnosti, lež pre seba samých a im podobným…!)!!!

Takže Anna Zemanová (AZ) (62r) pred Novembrom 1989 pôsobila, pravdepodobne, ako agilná pracovníčka na Obvodnom národnom výbore Bratislava V, ako inšpektorka ochrany (socialistickej!) prírody. Ako ochrankyňa tej socialistickej slovenskej prírody, o ktorej dnes hlása, že za socializmu bola príroda ruinovaná!!! Tak čo tam vlastne robila?! Dávala súdruhom riaditeľom v štátnych podnikoch vtedy mastné pokuty alebo aspoň im písala environmentálne upozorňujúce listy, že Vážení súdruhovia, tak takto teda nie?! Alebo to bolo tak, že pred Novembrom 1989 sa socialistická spoločnosť oveľa viac venovala ochrane prírody, ako dnes – viď kde a na akej pôde sa postavili VSŽ! Áno VSŽ Košice boli postavené na neúrodnej pôde, doslova na mokradiach, ktoré sa pred samotnou výstavbou museli najskôr doslova odvodniť! A viď na akej úrodnej zemi slovenskej sú dnes postavené montážne dielne všakovakých západných veľkokapitalistov, ktorým, keď na Slovensku skončia ekonomické hody, tak nám tu zanechajú šíre pláne „úrodnej pôdy“, teda šíre pláne betónových plôch!!!

A táto AZ sa vo včerajšej relácií RTVS-SRo – Z prvej ruky, na otázku, či sa SaS zúčastní okrúhleho stola na tému ústavného zákona o konaní predčasných volieb do NR SR, na základe všeľudového referenda , ktorý (podotýkam – výhradne farizejský) zvoláva „predseda“ NR SR Boris Kollár (BK), vyjadrila takto „demokraticky“ – „…poslanecký klub SaS nepodporí tento návrh (moja poz. návrh o konaní referenda o predčasných PV) a čo sa týka, stretnutia na okrúhlom stole, sme sa z rokovania ospravedlnili, s tým, že nevidíme to , ako rozumné stretnutie sa s politickými stranami, ktoré sú na okraji spoločnosti…“

Takže Slovač tu máš, nech sa ti páči! Už rozumieš, ako ťa vníma dnešná „vládna“ diktátorská garnitúra?! Aj Vás/nás, takmer 600 tisíc, čo sme podpísali petíciu za vypísanie/konanie referenda o predčasných PV?! Ale aj všetkých tých, takmer 90% občanov SR, ktorí nedôverujú dnešnej „vláde“?!

Nuž ešte raz a po slovensky – pre dnešných diktátorov sme okrajom spoločnosti!!! TU pre AZ už neplatí, že mandát opozičného poslanca v NR SR je rovnocenný jej mandátu? A čo AZ hovorí na to, že by som si dovolil (čo si teda nedovolím!) povedať o jej voličoch, že sú pre mňa len akýmsi okrajom spoločnosti?! Alebo, ak sa SaS po budúcich, pevne verím, že predčasných) PV (ak vôbec!) ocitne v hlbokej opozícií v NR SR, bude AZ, SaS vnímať, ako politickú stranu, ktorá je na okraji spoločnosti?! Takže k AZ už len jedno jediné – zbaľte si fidlátka a okamžite odíďte lebo ak si ich nezbalíte pekne krásne sama (sami), tak vám ich „zbalia“, doslova nahádžu do „kufra“, občania-voliči SR, ktorých vy považujete za okraj spoločnosti!!!

Ďalším „vládnym demokratom“, je už vyššie spomínaný OD. Ten si vo včerajšej relácií TA3 – Téma dňa, dovolil takúto výslovnú nehoráznosť, keď o dnešnej parlamentnej a mimoparlamentnej opozícií, vzhľadom na ich aktvitu o konaní referenda o predčasných PV povedal doslova toto – „…chcú sa za každú cenu predrať k moci…“

Nuž AD, nie opozičné strany sa „chcú predrať“ k moci, ale ľud, občania SR Vás chcú  (dnes už naozaj) za každú cenu, tejto moci zbaviť, ktorú vám síce v riadnych PV – 29. februára 2020, vložili do rúk, ale vy tou mocou zaobchádzate tak, že tento národ bezdôvodne gniavite, zadlžujete ho na dlhé generácie dopredu atď. atď.!!!

A zároveň by som mohol vyjadrenie OD otočiť úplne inak – „…dnešná vládna moc, diktatúra, robí všetko preto, aby sa za každú cenu udržali pri moci…!

Páči sa vám OD, takéto hodnotenie vášho dnešného politického postoja?!

Dovolím si napísať, že je to nadmieru pravdivé hodnotenie!

Ale pripomeniem OD jeho socialisticko-komunistickú minulosť, keď napísal do komunistického týždenníka Nové Slovo zväzácky socialisticko-horlivý článok pod názvom – „Prečo sme pasívni?“, okrem iných vzletných viet na vtedajšie socialistické zriadenie aj toto – „Význam socialistického zväzu mládeže v našej spoločnosti je nepopierateľný…, …Živnou pôdou všetkých problémov a ťažko prekonateľnou bariérou v boji s nimi je pasivita veľkej časti členstva:“ – UF, OD, takže ste narážali na pasivitu vás socialistických zväzákov, aby sa socialistická spoločnosť stala ešte socialistickejšou jedine a výhradne pod vedením/za pomoci KSS/KSČ?! A prečo dnes vyčítate aktivitu občanov SR, ktorí sú z vašou diktátorskou „vládou“ nespokojní?! Chcete, aby boli ta pasívni, ako ste to svojho času vyčítali socialistickým zväzákom, seba samého vtedy nevynímajúc?!

Nuž ale pozrime sa ďalej, čo mladý socialistický zväzák OD v tomto socialisticko-komunistickom článku píše – „…A keď ani vo zväzákovi nedokážeme prebudiť záujem o činnosť (nielen politickú), ako sa bude správať v dospelosti?“ Nuž OD, dnes vidíme, že ste boli akosi málo „prebudení“ lebo dnes vidíme, ako sa správate v dospelosti!

A čo je na tomto článku najpodstatnejšie? Nuž to je poznámka redakcie Nového Slova za článkom mladého horlivého socialisticko-komunistického zväzáka OD, kde sa píše – „Potešilo nás, že bratislavský gymnazista priniesol tento príspevok do našej redakcie.“

Z uvedeného vyplýva, že mladý OD nenapísal takýto článok na pokyn vtedajšieho vedenia Socialistického zväzu mládeže Slovenskej socialistickej republiky, ani na pokyn ústredného výboru KSS, ale vykonal to sám z vlastnej iniciatívy, z vlastného hlbokého presvedčenia, že socialistické zriadenie je zriadením, ktoré dáva (dávalo) mladým krídla a možnosti, o ktorých sa dnešnej, kapitalistickými „demokratmi“ zdeptanej mládeži, ani len nesníva…!!!

Tak čo ste OD, ste „ryba“ alebo „rak“?!

A  nemali by ste aj vy byť trestne stíhaný resp. postihnutý dnes za to, že ste sa v minulosti podieľali, podľa vás, na zločinnom režime, za aký vy socialistické zradenie z pred Novembra 1989 považujete?! Veď sám ste iniciovali množstvo zákonov, ktorými sa trestajú, stále ešte dnes žijúci občania, ktorí pred Novembrom 1989 pracovali na prospech celej spoločnosti, ako radoví zamestnanci rôznych štátnych podnikov, aj keď boli členmi KSS/KSČ, ale nikdy nepísali verejné články na podporu tohto, pre vás dnes zločineckého systému!!!

Takže OD, aj pre vás a vám podobným, platí presne to isté, čo som napísal vašej diktátorskej priateľke vo vašej diktátorskej sebranke AZ – zbaľte si fidlátka a okamžite odíďte lebo ak si ich nezbalíte pekne krásne sám (sami), tak vám ich „zbalia“, doslova nahádžu do „kufra“, občania-voliči SR, ktorých vy považujete za okraj spoločnosti!!!

 

A Ty Slovač, prosím ŤA, už konečne tvor oči, zahoď z nich ten svoj ničím neopodstatnený strach a …!!!

Zdroje:

https://sk.wikipedia.org/wiki/Anna_Zemanov%C3%A1

https://sk.wikipedia.org/wiki/Ondrej_Dost%C3%A1l

https://www.ta3.com/relacia/22997/jan-mikas-o-zmenach-v-opatreniach-sme-rodina-chce-diskusiu-o-referende

https://www.rtvs.sk/radio/archiv/1175

ALE HLAVNE  TOTO – https://financnenoviny.com/konzervativista-liberal-a-socialista-o-dostal/ – pravá tvár Ondreja Dostála!!!

 

 

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

Irán / vlajka / zástava /

Iránsky konzulát v Paríži obkľúčila polícia. Muž sa tam vyhrážal, že sa vyhodí do povetria

19.04.2024 15:01, aktualizované: 15:20

Muža polícia zadržala. Zásahová jednotka ho prehľadala a žiadne výbušniny u neho nenašla.

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.