Založ si blog

Slovač, musíme vytrhnúť naše deti z pazúrov tyranov!

Pre mňa osobne sú to bezcitní tyrani!

Od zajtra naše školopovinné deti nastupujú riadnu školskú dochádzku. Absolútne nič výnimočne. Úplne normálna vec, ako desiatky rokov pred tým, že po vianočných a novoročných prázdninách deti resp. celá spoločnosť, nastupuje v plnej sile a odhodlaní v novom roku „zmeniť“ svet, svoje životy…

Aj pre naše deti by to bola úplne normálna vec, ak by im do života nezasiahli tyrani!

Tyrani, ktorých tu máme už takmer dva roky pri ich diktátorskej moci, na ktorú im nik z nás nedal mandát. Svoje diktátorské chúťky schovávajú za akúsi „očistu spoločnosti“ a hlavne za akúsi „nebezpečnú“ Covid „pandémiu“.

Naše deti sa tri týždne dennodenne stretávali navzájom so svojimi kamarátmi, spolužiakmi, rodinnými príslušníkmi (bez rozdielu veku!) vonku, vo vnútri a to všetko bez akýchkoľvek tyranských nezmyselných obmedzení!

Bez rúšok/respirátorov, dezinfekcie, odstupov a pod.

Po troch týždňoch takéhoto voľného života, ktoré pred marcom 2020 bolo úplne normálnou vecou, sú naše deti a aj my ostatní s nimi, úplne zdraví, tak ako pred tým!!!

Kde je tá covid omikron apokalypsa, na ktorú tak vehementne poukazoval akýsi Igor Matovič, že v Januári 22 nás to pozatvára do príbytkov a všetkým nám to zavrie ústa lebo sme málo Covid zaočkovaní???!!!Alebo to ešte len príde lebo prísť musí?!

Zajtra idú do škôl a tyrani im nasilu nasadzujú povinné akési látky na dýchacie cesty počas celého pobytu v škole, čo z ich celého dňa predstavuje 6 až 8 hodín, u niektorých aj viac!!!

Prečo? Z akého dôvodu? Koho a čím od zajtra ohrozujú, keď plné tri týždne neohrozovali nikoho???!!!

Pýtam sa, nájde sa niekto, kto zoberie rúško/respirátor takýchto detí po prvej hodine, po druhej hodine…a vykoná mikrobiálny rozbor pod mikroskopom, čo sa nachádza na vnútornej strane týchto dýchacích zábran???

Čo tam asi nájdeme/nájdu?! Nájdu tam Covid vírus? Nuž asi ťažko! Ale čo tam nájdu podľa mňa s úplnou istotou, tak to budú rôzne  mikrobiálne odpady, ktoré naše telo vylučuje dýchaním a už ich späť nechce resp. NEPOTREBUJE!!!

Prečo naše deti niekto tyransky núti, aby vdychovali späť to, čo ich organizmy už raz definitívne vylúčili? Prečo ich nejaký tyrani nútia vdychovať späť to, čo sa im na vnútorných stranách dýchacích zábran počas dňa namnožilo/namnožuje?! Veď to dieťa si aj zakašle, odkašle, hlavne ak predtým niečo jedlo a zvyšky týchto segmentov ostávajú prichytené na vnútornej strane týchto dýchacích zábran a ako píšem vyššie, tieto vykašlávané resp. pri hovorení vylučované odpady, sa tam mikrobiálne množia…!

Ja osobne považujem absolútne bezdôvodné nosenie dýchacích zábran (aj/hlavne na tvárach našich nevinných detí) za jednoznačne škodlivé a preto píšem otvorený list, otvorený protestný list, všetkým tým tyranom, ktorí sa na tom podieľajú – „vláda“ SR, Zuzana Čaputová, NR SR, Úrady verejného zdravotníctva, zriaďovatelia škôl a hlavne riaditeľovi/riaditeľke školy, kam chodí moje dieťa, kde ich rázne upozorňujem a rázne protestujem voči takémuto bezdôvodnému zásahu do občianskych a ľudských práv našich detí!!!

Niet väčšieho ľudského práva, akým je voľné dýchanie!!! Čo urobí človiečik, keď sa narodí? Nuž áno, voľne a z hĺbky sa nadýchne a takto má ostať po celý jeho život!!! NIK nemá PRÁVO ho v tomto OBMEDZOVAŤ!!!

Nech títo tyrani sa nestarajú o zdravie našich detí! Škola nech sa stará o to, aby naše deti „nasali“ čo najviac potrebných vedomosti (nie hlúposti, ako to v poslednom čase z väčšou razanciou robia!)!!!

O zdravie našich detí sa postaráme My, zodpovední rodičia!

Pýtam sa, ak niektoré z detí bude mať zdravotné problémy z dlhodobého nosenia dýchacej zábrany (o covid očkovaní ani nehovoriac! STOP očkovaniu našich detí!), kto preberie zodpovednosť za jeho ďalší zdravotný vývin?!

Kto sa  bude musieť postarať o to, aby sa toto dieťa z toho dostalo. Aby bolo opäť zdravé?!

Budú to títo tyrani? Po nich si prídu príslušné štátne úrady, že dieťa je v zúboženom zdravotnom stave? Alebo to bude rodič?!

A komu bude toto dieťa, keď dospeje vyčítať, že má zdravotné problémy?

Nuž áno, bude to a je to výlučne rodič!!! A ja ako rodič si budem nadosmrti vyčítať, že som tomu nezabránil resp. že som sa aspoň tomu nepokúsil zabrániť!

A z tohto pohľadu, ja, ako rodič plne preberám zodpovednosť sa zdravotný stav svojho dieťaťa a ja rozhodnem o tom, či si bude ničiť svoje zdravie bezdôvodným nosením akýchsi dýchacích zábran!!! A nie akýsi tyrani!!!

Záver:

Tyrani vedzte, že budete súdení a odsúdení našou budúcnosťou! Naša budúcnosť sú dnešné naše deti!

Toto nie je vyhrážanie sa! Toto je prirodzený následok toho, čo dnes na nich konáte a páchate!!!

Slovač, rodičia, zodpovední, rozumní rodičia, už niet načo čakať! Je čas konať! Je čas sa rázne ozvať!!!

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu komplikuje požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?

Počasie / Dáždnik / Dážď /

Po prietrži mračien vyhlásia v Partizánskom mimoriadnu situáciu

04.05.2024 18:48, aktualizované: 19:58

Voda zatopila viacero pivníc a ďalších priestorov. Výšku škody primátor odhadnúť nevedel.