Založ si blog

Boris Kollár blúzni!

Boris Kollár je jeden z tých, čo v ostatnú štvrtú adventnú nedeľu dostal možnosť skrze TV obrazovky, konkrétne skrze RTVS v O 5 minút 12, doslova a do písmena „pobaviť“, rozumej rozčúliť občanov SR.

Boris Kollár doslova blúznil. Blúznil a jeho blúznenie mu akosi nechcel prekaziť ani moderátor tejto relácie (Marek Makara) ba ani jeho politický „odporca“ Peter Pellegrini.

A o čom to Boris blúznil?

Nuž o tom, na čom si postavil svoju predvolebnú kampaň pred PV 2020 – výstavba nájomných bytov!

Hnutie SME RODINA 05.12.2019 píše na svojich web stránkach okrem iného aj toto – „ Hnutie SME RODINA prichádza s vlastným návrhom nájomného bývania. Cieľom strany je vybudovať 25 tisíc nájomných bytov ročne s mesačným nájomným od 119 eur“ a veselo pokračuje takto „…Naše hnutie kvôli tomu nemusí a nebude zvyšovať daňové zaťaženie“ – výborne a priklincúva to takto – „Pričom ďalšie multiplikátory tento pozitívny efekt na verejné financie len ďalej umocňujú. Práca napríklad pre domácich dodávateľov okien, kuchýň, kúpeľní či stavebných materiálov prináša množstvo kvalitných pracovných miest do regiónov, ktoré dnes trpia nedostatkom práce“ Ani slovko o domácich stavebníkoch/komplet zhotoviteľov stavieb!

Bomba, no kto by toto nekúpil. Aké jednoduché!

Ale čo čert nechcel (alebo žeby chcel?), Boris Kollár sa so svojim hnutím dostáva na základe aj takéhoto predvolebného programu do NR SR a dokonca sa stáva „pevnou“ súčasťou „vládnej“ sebranky na čele s Igorom Matovičom, ktorého Boris Kollár doslova žerie, minimálne politicky!!!

Avšak do vlády Boris vstupuje v marci 2020 a dnes keď sa v kalendári píše december 2022, síce ešte nepostavil žiaden nájomný byt s nájmom od 119 eur, predpokladám, že mal na mysli na mesiac, ale za ten čas „dopodrobna“ prepracoval stratégiu výstavby týchto Borisnájomnýchbytov!

A prezradil to práve v relácií RTVS, až v nedeľu 19.12.2021.

Nebudem Borisa citovať od slova – do slova lebo to sa ani nedá!

Boris vo všeobecnosti povedal to, čo pred PV 2020 nepovedal lebo by nezískal ani tých dotačných 3 % volebnej podpory občanov-voličov SR!

Boris totiž dnes hovorí, že nájomné byty by sa mohli začať stavať okamžite, absolútne bez problémov a štát by to vraj nestalo ani jeden eurocent lebo „hlúpi“ Rakúšania nám ich postavia a majú na to pripravených prvých 1,5 miliardy eur!

Takže Rakúšania prídu, kúpia si od SR pozemky, vybudujú za vlastné inžiniersku infraštruktúru, postavia tisíce nájomných bytov pre Slovákov a následne povedia Borisovi – „hľa tu sú tvoje byty, daj Slovákom do prenájmu, peniažky z prenájmu si berte Vy Slováci do vlastnej štátnej kasy a keď budeš opäť potrebovať pomôcť, tak nič, len zavolaj a my prídeme, radi pomôžeme, postavíme, odovzdáme…“!!!

Takže asi takto Boris blúzni!

On nejde po tom, aby nájomné byty stavali Slováci „svojpomocne“ z vlastných zdrojov za pomoci slovenských bánk (teda ak ešte nejaké máme!), nie, on chce aby Slovákom byty po celom Slovensku stavali Rakúšania – teda rakúsky veľkokapitalisti, na ktorých budú robiť slovenskí živnostníci a následne Slováci budú bývať nie v slovenských nájomných bytoch, ale výlučne v rakúskych nájomných bytoch, ktoré budú stáť na slovensku, ale na rakúskej pôde lebo Rakúšania si pravdepodobne uplatnia právo, že byty postavia, ak im Slovensko odpredá pozemky na ktorých tieto byty postavia!!!

Nuž Boris, ďakujeme pekne za takéto „lacné“ nájomné bývanie!!!

Ak Boris chce získať vedomosti/návod, ako sa majú stavať byty pre potreby slovenských občanov, tak nech zájde do archívu – Ministerstvo stavebníctva Slovenskej socialistickej republiky a hlavne do archívu – Ministerstvo výstavby a techniky Slovenskej socialistickej republiky!!!

Tam sa dozvie, ako sa dajú ročne postaviť desiatky tisíc bytových jednotiek a to bytov štátnych, družstevných, podnikových!!!

Dám Borisovi malý návrh (žiaľ v tomto prepadli všetky doterajšie Slovenské vlády od roku 1990), malý návod. Je potrebné tým veľkokapitalistickým nadnárodným spoločnostiam, ktoré si tu za výdatnej pomoci nášho štátu vybudovali na najlepšej, najúrodnejšej pôde svoje montážne betónovo-oceľové hangáre, aby zároveň z vytvorením x-pracovných miest aj vybudovali potrebné ubytovacie jednotky s potrebnou infraštruktúrou – škôlky, školy, zdravotné zariadenia, obchody, komunikácie a pod. A ak to nedokážu, tak potom nech prispejú do štátnej pokladnice SR v tej výške, ako by to mali postaviť vo vlastnej réžii a tá ich za tieto ich veľkokapitalistické peniaze postaví a nebude musieť chodiť doslova po žobraní kdesi do Rakúska alebo iného západného „-úska“

Takže je potrebné Borisa Kollára riadne striasť lebo ak bude presadzovať toto svoje blúznenie o výstavbe „slovenských“ nájomných bytov, tak potom sa byty nebudú volať Slovenské byty ale – „Österreichische Wohnungen“ a nebudeme za ne platiť nájom, ale „Miete für die Wohnung“ – nájomné za byt!!!

Myslím, že už naozaj stačilo tých blúznivcov, čo máme teraz vo „vedení“ štátu a hajde s nimi čim skôr dole!!!

 

Zdroje:

https://hnutie-smerodina.sk/aktuality/vytiahneme-vas-z-detskej-izby-do-vlastneho-bytu-najomne-byvanie-vdaka-hnutiu-sme-rodina/

 

https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy/SK/ZZ/1968/207/vyhlasene_znenie.html

 

https://www.vtedy.sk/rok-1969:-v%C2%A0karlove-vsi-dokoncuju-byty-na-novom-sidlisku

 

 

 

 

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

zuby, zubár, čeľustný ortopéd, strojček, zubný strojček

Najvychytenejšie destinácie zubnej turistiky: Hrozí exodus Slovákov za lacnejším chrupom? Pozor na riziká, hovoria experti

25.04.2024 05:00

Kým pre našincov sú často výhodnejšie ceny za hranicami, za slovenskými zubármi cestujú pacienti aj z USA.

Matúš Šutaj Eštok, Vianoce, hasiči, policajti, Štedrý deň

Policajti vo veľkom odchádzajú do civilu. Šutaj Eštok ich chce udržať tisícovými odmenam

25.04.2024 04:00

Kým financmajster uťahuje opasok, minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas) sľubuje policajtom nové finančné príspevky, ako aj valorizáciu tých, čo už dostávajú

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.