Založ si blog

Víkendové politické výroky by mali otriasť Slovenskom!

Píšem „by mali“, ale celkom „prirodzene“ neotrasú lebo to nepovedal nikto z tých, čo tu boli pred touto „vládnou“ sebrankou a „objektívne“, vraj mienkotvorné média sa o to ani len neobtrú!!!

Neobtrú lebo nesmú? Nesmú!

Ostatná nedeľa (19.12.2021), čo sa týka politických „diskusií“ bola naozaj z hľadiska “povzbudenia“ národa slovenského, naozaj „excelentná“!

Najskôr na TA3 v „priamom“ prenose odprezentovala „svoje“ a popritom aj svoje myšlienky a názory Zuzana Čaputová (ZČ), ktorá podľa moderátora TA3 nemohla prísť do živého vysielania o 11:00 hod. v nedeľu – „pre pracovnú zaneprázdnenosť“!

ZČ vie prísť a nájsť si čas na  priamy prenos, len pre také „objektívne“ média akými sú rádio Expres (B. Závodský) alebo, najlepšie sa cíti v štúdiu akéhosi Denníka „noc a deň“ s akousi Moňikou Tódovou lebo vie, že sa jej nedostane žiadnych „zákerných“, vopred nedohodnutých otázok!!!

ZČ v nedeľu 19.12. naozaj „nemala“ čas lebo v jej oficiálnom programe na stránke prezident.sk svieti nadpis/poznámka/informácia  – 19. 12. 2021, 11:00 – V politike – účasť v diskusnej relácii TA3 (?).

Nuž naozaj to musí každý uznať, že ani tak „politicky pracovitá“ osoba akou ZČ „bez pochyby“ je, nemôže byť na dvoch miestach, v rovnakom čase!

Veď uznaj občan SR, že nemôže byť v piatok 17.12.2021 o 17:00 hod. v štúdiu TA3 a pred nahrávať reláciu „V politike“ a zároveň byť v „rovnakom“ čase v nedeľu 19.12.2021 o 11:00 hod. v štúdiu TA3 a „naživo“ odvysielať s ňou rozhovor, ktorý bol pred nahrávaný v piatok 17.12.2021 o 17:00 hod. To dá predsa rozum! Či nie?

Takže, ZČ v nedeľu nemala žiaden iný oficiálny program a teda mala sedieť v TA3 o 11:00 hod. v živom vysielaní, pretože neverím, že TA3 ju do tejto relácie pozvala na poslednú chvíľu a nedala jej priestor na to, aby si svoj program zariadila tak, aby tam mohla byť v živom vysielaní a odpovedať, aj keď samozrejme, na vopred stanovené témy (otázky?) v priamom prenose, aby nebolo možné reláciu zostrihať, ak by sa jej čosi nepripravené z úst vyšmyklo!

Nuž, ale ono sa jej vyšmyklo a toto je prvý výrok ostatnej nedele (štvrtej adventnej 2021 – má názov láska), ktorý by mal jednoznačne Slovenskom, občanmi Slovenska zatriasť.

ZČ úplne nepochopiteľne (alebo žeby pochopiteľne?) bez hanby povie toto – „Mňa nezaujíma 5,5 milióna názorov na to, ako máme riešiť pandémiu.“

Inak povedané, ZČ absolútne nezaujíma, čo si „jej“ národ v „jej krajine“ myslí! (preto zmarené referendum?)

Samozrejme, že takéto jej vyjadrenie nie je až také prekvapivé v súvislosti s tým, čo o Slovákoch/Slovensku povedala pár dni pre tým – „…mám pocit, že žijem v krajine, ktorej nerozumiem…, …dopočutia.“

Slovač tebe nevadí, že „hlava“ nášho štátu tebou opovrhuje? Že ju tvoj názor nezaujíma, nech je akýkoľvek? Tebe neprekáža že táto pani „nerozumie krajine“ v ktorej žije od malička? Kde bola doteraz, keď nepozná a nerozumie „svojmu“ národu? Lebo ak niečomu/niekomu nerozumiem a mám mu pritom slúžiť, tak idem od toho preč!!!

Avšak ZČ rozumie iným, rozumie tomu, čo po nás (po nej!) chce a pravdepodobne to aj dosiahne, USA administratíva a Bruselský diktát EÚ! Bolo by ešte o čom, čo ZČ v „priamom“ prenose narozprávala, ale to si vyžaduje samostatný článok!

Ďalším výrokom, ktorý aj keď zaznel naozaj od naj politického blázna Slovenska, Igora Matoviča (IM), predsa len zaznel od človeka, ktorý dostal od občanov SR mandát vykonávať pozíciu Predsedu Vlády SR a následne dostal mandát, len a výhradne proti vôli ľudu, od ZČ zastávať pozíciu „ministra“ financií SR a preto ho nemôžeme brať v týchto diktátorských časoch na ľahkú váhu!

Pokiaľ je IM členom „Vlády“ SR, tak je potrebné brať jeho vyjadrenia vážne a nielen tak nad nimi kývnuť rukou lebo nech si o ňom myslíme čokoľvek, predsa len disponuje informáciami (niektoré si aj sám osobne zadovážil!), ktoré môžu v tejto republike položiť akéhokoľvek mocichtivého politika – ZČ nevynímajúc!!!

IM po „priamom“ prenose ZČ na obrazovkách TA3, napísal o ZČ „obdivujúci“ FB status, kde podľa všetkého píše pravdu lebo o ZČ vie ďaleko viac, ako my tu dole a hlavne vie, ako sa stala „prezidentkou“ SR, aké tam boli zákulisné „čisté“ hry a prečo sa všetci, vtedy opoziční kandidáti, museli ZČ spratať z cesty v predvolebnej prezidentskej kampani 2019 (viď „džentlmenské“ gesto Róberta Mistríka…!)

IM na FB dňa 19.12.2021 vo vzťahu k ZČ, píše toto – „Zákerné vopred vykalkulované zlomyseľné opakované bozky smrti…, … ak by jej išlo viac o dobro Slovenska ako svoj falošný strojený obraz pred ľuďmi…, … ukrižujte ma. Nevadí. Pravda oslobodzuje“

Nuž veru je zarážajúce že bývalý tretí najvyšší ústavný činiteľ nášho štátu a terajší najdôležitejší „minister“ súčasnej „Vlády“ a zároveň najsilnejší článok dnešnej „súdržnej“ „vládnej“ koalície, povie o „hlave“ štátu, že jej nejde o nič iné len o jej – „falošný strojený obraz pred ľuďmi“ a zakončí to tým, že nech ho zato aj ukrižujú lebo je to pravda pravdúca, tak toto by malo Slovenskom a Slovákmi taktiež riadne zatriasť!

Je jedno či IM je alebo nie je mentálne nie súci na akúkoľvek funkciu, štátnu funkciu, ale on vie čo hovorí, ak vyriekne takéto silné slová o ZČ!

Povedal len to čo si väčšina národa slovenského o ZČ doteraz len myslela, ale teraz už na základe „priznania“ IM, sa môže v tom ešte väčšmi utvrdiť!!!

Viete si Slovač predstaviť čo by sa tu mediálne „objektívne“ rozpútalo proti Ivanovi Gašparovičovi (IG) v čase keď bol prezidentom SR a pri moci bola jednofarebná Vláda SMER-SD, ak by vtedajší minister financií SR (Peter Kažimír) sa vyjadril na adresu IG, že mu záleží len na jeho falošnom strojenom obraze pred ľuďmi???

Nuž veru zastávam názor, že táto poznámka IM o ZČ by mala riadne v našej spoločnosti zarezonovať a v konečnom dôsledku by to malo znamenať/viesť k skoršiemu koncu/pádu ZČ na pozícií „hlavy“ štátu… (a tejto „Vlády“ tiež)!!!

Nuž a tretí výrok tohto víkendu (18.12. sobota), o nič menej závažný, ako tie predchádzajúce, ktorý by mal tiež jednoznačne riadne zatriasť Slovenskom a Slovákmi, zaznel z úst človeka, ktorého si považujem aj keď v otázke riešenia „pandémie“ C-19, s ním absolútne nesúhlasím.

Tým človekom nie je len tak nejaký politický „tajtrlík“, ale veľmi uznávaný slovenský historik, politický a mediálny analytik, vysokoškolský učiteľ, publicista a mierový aktivista, socialista – Doc. Mgr. Eduard Chmelár, PhD. (ECH)

ECH sa právom na svojom FB profile v sobotu 18.12.2021 rozohnil a použil vo vzťahu k ŽČ naozaj ostrý slovník!

O čo ide? Nuž ide o to, že Slovenská republika opäť „porodila“ génia. Tentoraz génia v oblasti kultúry, konkrétnejšie génia v hre na klavír!

Ide o mladého muža (15r) menom Ryan Martin Bradshaw, ktorý mal tú „drzosť“, že výnimočne reprezentoval SR v súťaži hudobných talentov na Concertino Praga 2021, ktorú v tomto roku senzačne, zaslúžene vyhral a zo „slovenských“ najvyšších si to akosi nikto nevšimol – nevšimla si to „ministerka“ kultúry SR (vie si vôbec niekto na Slovensku spomenúť, akože sa volá?!), ba nevšimla si to ani 86. „najvplyvnejšia“ žena našej planéty „Slovenka“ ZČ, ktorá nás tiež v zahraničí „excelentne reprezentuje“ o čom sa ECH vo svojom statuse rozohnil takto – „Koľkokrát darmo vysvetľujem, že malý národ môže byť veľký len kultúrou, bez nej sa rozplynieme… Nie, podaktorí si tu myslia, že svet sa ide s prepáčením posr-ť z našej Čaputovej a kultúra nikoho nezaujíma.“

Treba k tomuto ešte niečo dodať? Myslím si že na teraz absolútne nie!

Záver:

Počas víkendu a nedele v politických reláciách sme opäť počúvali len samú Covid vakcinačnú propagandu, klamstva, zavádzanie, diktát, ale NIKTO, ešte raz NITO z tých čo sa týchto relácií zúčastnili, sa ani len neobtreli o tému liečby, liečby aj C-19, ako keby neexistovala!!! EXISTUJE a je účinnejšia ako C-vakcíny!!! (Moje osobné presvedčenie lebo to vo svojom okolí vidím! Ty Slovač to nevidíš?)

A toto je to najhoršie čo dnes prežívame, že tradičnú medicínu, ktorá má v prvej rade liečiť, sme akosi bez sebazaprenia vymenili za akúsi experimentálnu c-vakcináciu!!!

Jeden z TV „diskutujúcich“ (Eduard Heger!) dokonca zadrel takú idiotinu, že nový ešte „nebezpečnejší“ COVID-omikron, môžeme „poraziť“ len tým, že si občania dajú nie jednu, nie dve ale rovno tri dávky experimentálnej Pfizer vakcíny lebo až tá tretia dávka je tá, čo Vás/nás ochráni pred C-19!!!

Teda nie zloženie vakcíny, ktoré by sa malo prispôsobovať novým a novým mutáciám pôvodného C19, ale počet dávok stále rovnakej vakcíny a teda takto to môže ísť aj niekoľko desaťročí, že nie zloženie vakcíny bude ľudí zachraňovať ale počet jej aplikácií!!!

Na teraz naozaj nemám viac slov…

Nie som C-vakcinovaný a najbližších päť rokov ani neplánujem!!!

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

gobbels

Aj zadarmo. Berlín sa nevie zbaviť vily po Goebbelsovi, uvažuje o zbúraní

03.05.2024 23:03

Berlín sa snaží zbaviť vily, ktorú kedysi vlastnil šéf propagandy nacistickej Tretej ríše Joseph Goebbels.

nemecko požiar

V Berlíne vzbĺkla hala firmy zo skupiny Diehl. Vyrába aj systém Iris-T dodaný Ukrajine

03.05.2024 21:45

S plameňmi v berlínskej časti Lichterfelde bojovalo 180 hasičov, ale požiar do večera pod kontrolou ešte nemali, napísala DPA.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

Spojené štáty odsúdili ruské kyberútoky na Európu vrátane Slovenska, je za nimi známy aktér

03.05.2024 21:17

USA skupinu spojili napríklad aj so zasahovaním do amerických prezidentských volieb, ktoré vyhral Donald Trump.

brazília, priehrada, pretrhnutie, voda, záplava

Juh Brazílie sužujú najhoršie povodne za 80 rokov, 37 ľudí zomrelo

03.05.2024 20:37

Je to už štvrtá takáto ekologická katastrofa za rok, v júli, septembri a novembri 2023 udreli záplavy, pri ktorých zahynulo celkovo 75 ľudí.